Resimli bugün yaptığımız yemekler.Hamileler giremez

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
zeytinyağlı pırasam var bu akşam

foto6yi.jpg

Tepki
914
lili ve eliş ikinizinkini de çok beğendim ...bulgur pilavına ve bezelyeye bayılırım ..ama bezelyeyi sade değil de havuçlu yemeğini severim
benim de eşim yok bir hafta eğitime gitti .evde yalnızım ..
bizi m oraya özgü turşu kavurması yaptım ..uzun zamandr canım çekiyordu ..zaten bi bidon turşum var ara ara çıkarıp kavuruyorum :kptmya: eşim hiç yemez o yokken bi tencere kavurdum gelip gidip suyuna bandıra bandıra yiyorum :kptmya:

turuq.jpg
[/URL] Uploaded with[/IMG]

şöyle bi borcam da kısr yaptım canım çekti ...

ksrrr.jpg

yanına çayımı demledim çayla çok ii gidiyor ikisi de ..

arkasına da mısırımı patlattım ..bir bardak kola ile onu yudumluyor bir yandan da siteyi dolanıyorum :kptmya:

msrrr.jpg

tatlı olarak birşey yapmadım ..markette pişmaniye gördüm çok canım çekti aldım bi kutu onu yiyeceğim :kptmya:

haaa tabakları süsleyemedim çünkü makinemin şarjı bitti hemen çekiverdim öyle :kptmya:

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
ooof harikasin gicik,,,
tursu kavurmasini bende cok severim,,
ve kisir uzun zamandirda yapmamistim,bak aklima getirdin simdi,bende yapiyim yaaa,canim cekti,,,

Tepki
914
ooof harikasin gicik,,,
tursu kavurmasini bende cok severim,,
ve kisir uzun zamandirda yapmamistim,bak aklima getirdin simdi,bende yapiyim yaaa,canim cekti,,,

harikayım tabi ..tek başıma bu kadar şeyi yiyeceğim heee...hiç üşenmem valla canım çekiyorsa yaparım ..:hulya:.ama en harika olan şeyim gözlerim dışında çenem galiba :kptmya:hay kopsun emi :kptmya:

Oh ohh afiyet olsun benimde canımı çektirdin :findik:

yapı yapın ohhh misss gibi ...ay bu arada pırasayı kim yapmıştı benim de ondan yapasım geldi yaaww ...şöyle dolaba koyarım ben onu buz gibi soğuturum ..öyle yerim ..soğuk çok harika oluyor ...

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
bende bugün fırında patlıcan oturtma yaptım...

dsc07680d.jpg

dsc07686q.jpg
patlicanin her turlusunu yerim,agzim sulandi iki gun once bende firinda patlican oturtmasi yaptim,fakat o kadar guzel gorunuyoki yine canim istedi,ellerine saglik canim,afiyet olsun,,,

karidesgv.jpg

karides güveç

kaparisal.jpg

kaparili mevsim salata

balvl.jpg

güveçte kabak-soğan eşliğinde balık

bune boyle dokturmusun lili,karides hic yemedim,nasi bi tatdir bilmem,ama cokda merak ediyorum,bigun cesaretimi toplayip alicam,balik,salata hmmmmm,hepsi harika,ellerine saglik canim,,,

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar