Aslı Oktay
Daimi Üye
yahu kuzum oyle diyon da eglenceli oluyo bea ruyalarim ayrica ingilizce arapca turkce olmak uzere 3 dilde gerceklesiyo zenci doktorlar falan dedigim kadar yok mu sekerparem :kahkaha:
yahu kuzum oyle diyon da eglenceli oluyo bea ruyalarim ayrica ingilizce arapca turkce olmak uzere 3 dilde gerceklesiyo zenci doktorlar falan dedigim kadar yok mu sekerparem :kahkaha:
Anam anam senin rüya benimkini falan aşmış Ayy ... Neolur bugece rüya görürsen yarın bizlerle paylaş.Çok merak ettim
Ayyy Aslımmm okurken çatladım gülmekden demek rüyalarında zenci arapca ingilizce karışık rüyalar görüyorsun öylemi
olsun bidenem anlat sen yorumlarız bizde en komik yanından:kopkop
evet şekerparem gece mesaiyi yaptık ))) sılam hadee seni bekliyoz
Hayır olsun canım benim rüyan.Yorumlama işinden pek anlamam.Oyüzden bişey diyemeceğim
Sılamı dört gözle bekliyorum
Heeee istihareye yattım rüyalarınızı yorumlıyabilmek için
Usulü erkan için kayfemi alış geldim şimdik rüyalarınızı yorumlayım bakalım
SIlacım dün bilerek girmedim buraya
Dün gece survivore katılmışım.Daha doğrusu kameraman olarak.Mustafa Topaloğlunu çok iyi hatırlıyorum yanında başkalarıda vardı.Yine deniz ve teknenin içinde bunlar var.Bildiğin tekne ya Önlerinde bir tabak var ve açlıklarından bahsediyorlar.Ayy Allahım çok garipti.Neyse onu geçelim
Canım benim bu rüyanda herhalde birazcık toto açıkda kalmış yada benim gibi Mustafa Topaloğlunun o yarışmada ne işi var diyip adama çok kızmışsın ki rüyana girmiş
Bu gecede eşim bana trip atıyordu rüyamda.Nişanlışmışız.İşten çıkmışım babamla gidiyorum.Eşimi görüyorum dediğim gibi kızmış bana.Birden karanlık oluyor hava gece olmuş yani.Karşımıza çıkıyor.Bana çiçek almış (Geçen gün çiçek alıp gelmişti.Onun etkisinde kalmış olabilirim) Daha sonra karman çorman birdünya rüya gördüm ama hatırlamıyorum.Eşimin trip atma nedenide kıskançlıktı sayi :uzgun:
Sabah uyanınca eşime rüyamda bana trip atıyordun dedim gülüştük,azcık keyif yaptık,kahvaltı yaptık ve işe geldim
sılammm ben bu gece bi rüya gördüm canım
şıncık biz eşimle kara kara düşünüyormuşuz acaba bunu alsak ödeye bilirmiyiz diye alıcağımız şey cok yüksek meblada birsey ne alıcagımızı görmüyorum ama baya bi düsündükden sonra rüyamda diyormuşum ben 4 kişinin maaşı giriyor eve dahada ödeyemezsek yuh bize diye ama icimde sıkıntıda bi yandan oluyor.
böylelikle uyandım sılam uyandıgımdada icim daralmış bi şekilde uyandım