Ablam ben de rüyamı seninle paylaşmak istiyorum zira çok tuhaf bir rüyaydı hala aklıma geliyor :dusun:
İkindi vakti yatmıştım bir ara 10 dk hayal gerçek arası bir bebeği emzirmem mi gerekiyormuş emzirmiş miyim öyle bir şey gördüm uyandım..
Neyse gece rüyamda hiç bilmediğim bir ev ama güzel mobilyaları olduğunu hatırlıyorum.. Benim evimmiş, televizyon görüyorum.. Güya diğer odada beşiğinde bebeğim yatıyormuş öyleymiş..Kiminle konuştuğumu hatırlamıyorum ama o kişiye diyorum ki televizyondan uzak tutuyorum bebeğimi radyasyondan etkilenmesin diye diyorum.. ( ne alaka anlamadım )
Sonra bir an da dışarı da oluyorum bir taraf sahilmiş deniz kenarı,denizi hayal meyal hatırlıyorum.. Sahil de taşlar olduğunu görüyorum.. Önümde bir adam oluyor.. Ama tanımadığım biri zaten yüzünü de hatırlamıyorum, tek dikkatimi çeken şey adamın uzun bir paltosu var ve omuzlarına kadar siyah saçları, siyah saçların arasında beyaz saçları var.. Adam sanki o an da orada yemek yiyor daha sonra arabaya binmiş gibi oturuyor ama ablam adam boşlukta oturuyor ve benden yüksekte.. Şöyle diyeyim adamla konuşurken adamın dizleri başımın hizasında, yüksekte yani adam.. Oturur vaziyette.. Adama diyorum ki ''ben de geleyim mi''
o da diyor ki ;''daha sonra geleceksin''
Sonra bir an da babamla annemin bulunduğu arabada oluyorum, sonra onları dışarıdan görür gibi oluyorum, yan şeritte olmalarına rağmen önlerinde ki bir arabaya çarpıyorlar ve arabanın arka camının bir kısmı kırılıyor.. İçinden iki tane kadın iniyor fakat kadınlar böyle kavgacı tipler.. Sinirleniyor bir tanesi arkada ki camın diğer tarafını da kırıyor.. Sonra bebeğim geliyor aklıma onu alıp gezdireyim biraz diyorum ..
Uyandım sonra böyle ablam işte :dusun:
Hayır olsun inşallah