Canım kusuruma bakma yorumunu geç yazıyorum çocuğum hastaydı bir süre gelemedim siteye sonrada unuttum buraya yazdığın rüyayı yeni aklıma geldi ve hemen geldim Rabbim gördüğün rüyayı hayırlara vesile kılsın canım
Rüyanda önce bir çocuğu emzirdiğini gördüğünü yazmışsın
Bir kimse rüyada bir çocuğu emzirirse yahut çocuktan emerse o kimseye şiddet erişir. Sonra Allah u Teala Hazretleri onu meşakkat ve şiddetten kurtarmasına yorumlanır.
rüyanda bir erkek gördüğünü ve saçlarının siyah olduğunu ve aralarında beyaz olduğunu gördüğünü yazmışsın
Saçı ve sakalı siyah beyaz karışıkk olan bir erkegi görmek, eger bu kisi iri yarı biriyse, gelecek olan hayır ve bereket de o derecede büyük olur. Rüya sahibinin maksadina ulasacagina işaret eder canım erkeğin havada oturduğunu görmek yüksek mertebeye erişeceğine yorumlanır ve bu rüyayı deniz kenarında görmüş olman da çok güzel canım deniz enginliğe ve ferahlığa yorumlanır ayrıca rüyanda ayrıca anne ve babanın kaza yaptığını görmüşsün eğer gurbetteysen canım bu bilinç altı bir rüya olabilir bu banada çok olur canım ama rüyada kaza yapmış bir araba görmekde büyük bir mevki sahibi olmaya; yuvarlanmış araba, itibarınızın kısa süreli olacağına; araba altında kalmak, zenginliğe veya büyük bir mirasa; arabanın peşinden koşmak, uzun süreli işsizliğe yorumlanır canım ama sen kaza yaptıklarını görmüşsün bu yine bir mevkiye yorumlanıyor gördüğün rüya çok güzel canım inşallah bu gördüğün rüya haberci bir rüyadır ve gördüklerin hayırlara vesile olur ve gerçekleşir çok güzel bir rüyaydı bizlerle paylaştığın için teşekkürler canım:ask:
diline yüreğine kalbine sağlık ablam :ask: evet rüyalarım çıkmaya başladı ablam :dusun: