Sağlıklı Yaşamayı Öğreniyoruz , Fit Kızları Bekleriz ;)

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Bitter bağırsak problemi olabilir
Kurumu yiyorsun azıcık sulu beslen canım.
Bol su tüketimi doğru ama kayısı hoşafı gb sulu ve bağırsaklarını çalıştıracak gıdalarla beslen bir müddet,düzene girsin.
Bu arada fazla tüketme cır cır olabilirsin:ko

esmeryarim

Daimi Üye
Tepki
3.148
Olsun canım,üzme kendini sen:teselli:
Daha sen çok kilolar verirsin meraklanma:esse:
3'ü bir aradaların peşinde koşmaktan bir deri bir iplik kalırsın meraklanmaaaa:cilgindans:

Bende tartılmaya gideyim:esse:bak iyi hatırlattın heee:esse:

Canım herkes tatılma gününü kendi belirliyor şu anda, tartılıcakları tarihleri yazıyorlar buraya.
Hiç üzülme canım henüz senin için erken, suyunu bol bol iç,tartıyı bir müddet kaldır ortadan.

sizde olmasanız moral verenim olmazdı bana daha erken verirsin diyen sizler varsınız iyiki varsınız çevremden de kilolar kalmış diye duyunca moralim yerle bir oluyor :bayil:

şahım tek umudum bebelerin ayaklanma dönemi canım ozamanda veremezsem yarmagül gibi dolanacam ortada :bitter:

lilicim düzenli yiyemiyorum saati yok bebeler yüzünden ama suyumu bol bol içiyorum arada unuttuğumda oluyor tabi :dusun: ılık su içmeye gayret ediyorum

kim ne yapmış nasıl beslenmiş takip ediyorum elime aldığım kiloya dönüşecekse burası aklıma geliyor bırakıyorum -ciko

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Bittercim 4 kere mi :ne: Normal değil bencede canım.

Kızlar çok şükür öenmli bişey yok.Dün oğlum düştü evde.İlk basamakta ne olduysa kaydı sanırım.Ağzı merdivenin köşesine vurdu.Dişlerini etini dışına kadar yardı yani deldi.Hastaneye götürdük dikiş falan atmadılar çok şükür.Pansuman yapıp sprey ve krem verdiler.DÜn ilk yemeğini yedirirken çok zorlandım.Onun canı yandıkça ben bittim.Şükürler olsun bugün iyi.

Kızlar yarın epey kalabalık misafirlerim gelecek.AZönce haberini aldım.Bugün temizlik yapmayacaktım ama kolları sıvayayım hem spor olur :hihi: Yarın yemek faslı ancak yeter bana bıcırla.

Sağlıklı günler -alkis

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.180
Bitter bağırsak problemi olabilir
Kurumu yiyorsun azıcık sulu beslen canım.
Bol su tüketimi doğru ama kayısı hoşafı gb sulu ve bağırsaklarını çalıştıracak gıdalarla beslen bir müddet,düzene girsin.
Bu arada fazla tüketme cır cır olabilirsin:ko
hepten edecek beni cırcır :D mesajımı oku bebem kafan nerdeyse artık :kahkaha:

Kızlar çok şükür öenmli bişey yok.Dün oğlum düştü evde.İlk basamakta ne olduysa kaydı sanırım.Ağzı merdivenin köşesine vurdu.Dişlerini etini dışına kadar yardı yani deldi.Hastaneye götürdük dikiş falan atmadılar çok şükür.Pansuman yapıp sprey ve krem verdiler.DÜn ilk yemeğini yedirirken çok zorlandım.Onun canı yandıkça ben bittim.Şükürler olsun bugün iyi.

Kızlar yarın epey kalabalık misafirlerim gelecek.AZönce haberini aldım.Bugün temizlik yapmayacaktım ama kolları sıvayayım hem spor olur :hihi: Yarın yemek faslı ancak yeter bana bıcırla.

Sağlıklı günler -alkis

Şekerparem kolay gelsin önce..
Çok geçmiş olsun canım benim yaaa :( üzüldüm insallahh cabuk geçer. Nazarmı oluyor bu cocuklar bilemedim. @Aslı Oktay ında dün bebeği mama sandalyesinden düşmüş :uzgun::uzgun:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
sekerparem cok gecmıs olsun canım benım
benm kızda carsamba gunu dustu agzım yuregımde mr falan cektırdık bıseyı yokmus cok sukur ama omrumden omur gıttı senı cok ıyı anlayabılıyorum kuzum

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
sizde olmasanız moral verenim olmazdı bana daha erken verirsin diyen sizler varsınız iyiki varsınız çevremden de kilolar kalmış diye duyunca moralim yerle bir oluyor :bayil:

şahım tek umudum bebelerin ayaklanma dönemi canım ozamanda veremezsem yarmagül gibi dolanacam ortada :bitter:

lilicim düzenli yiyemiyorum saati yok bebeler yüzünden ama suyumu bol bol içiyorum arada unuttuğumda oluyor tabi :dusun: ılık su içmeye gayret ediyorum

kim ne yapmış nasıl beslenmiş takip ediyorum elime aldığım kiloya dönüşecekse burası aklıma geliyor bırakıyorum -ciko
Canim kesinlikle ümitsiz olma inan benimde 3 oglum var ve aralari cok az,yeni ayaklandiklarinda yemek yemeyi unuttugumu farkediyordum bazen:tskler:
Seninde yavas yavas gidicektik etrafindakilerinde cevabini ver hic takma kafana bitanem:ask:

Sağlıklı günler -alkis

Gecmis olsun canim seni cok iyi anliyorum kiyamam ben ona:uzgun:
Sana kolay gelsin canim hem spor hem tertemiz ev yarinda misafirlerini agirlarken bayagi enerji kaybedersin:lululu:
Ama dikkat et cocugun durmassa hafif yemekler hazirla cocuklusun misafirlerin anlayisli olsunlar azcik-ciko

nan mesajımı düzğün okusana :ko günde 4 kere 4günde bir deil :ko
:kptmya::kptmya::kptmya:

sekerparem cok gecmıs olsun canım benım
benm kızda carsamba gunu dustu agzım yuregımde mr falan cektırdık bıseyı yokmus cok sukur ama omrumden omur gıttı senı cok ıyı anlayabılıyorum kuzum
Sizede gecmis olsun canim cocuklar öyle büyüyorlar ne yazikki:uzgun:

denizplt

Daimi Üye
Tepki
424
sagol lılavım
hakıkaten oyle duse kalka buyucekler de bızım yureklerde hop hop kalkıyo ıste

5dakika duruyorlar peslerinde bekçi lazim hep minoslarin seni cok iyi anlıyorum brnimkide 1dakika durmuyor danalat..gecmis olsun sana...

Hanımlar benim burda bir kar yağıyor ki sormayın tikandik kaldik ewe....karanlik bi hava ancak su tüketimi yapıp yememe dikkat ettim sadece bikadar bide denizin pesinde gittim geldim buda spor:):)

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
5dakika duruyorlar peslerinde bekçi lazim hep minoslarin seni cok iyi anlıyorum brnimkide 1dakika durmuyor danalat..gecmis olsun sana...

Hanımlar benim burda bir kar yağıyor ki sormayın tikandik kaldik ewe....karanlik bi hava ancak su tüketimi yapıp yememe dikkat ettim sadece bikadar bide denizin pesinde gittim geldim buda spor:):)

Almanyadada hava cok soguk ama kar yok sükür bende anlamadim ne zaman bahar görücez:dusun:

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
ferah benimki de öyle çok sarı değil ama organik sertifikası var , kuş yemi olmaz sanıyorum , yoksa sertifikalı olur muydu ki , seninkinin markası ne ya da nereden almıştın?
dün gelemedim neler kaçırmışım ,lilicim keten tohumunu eşim aktardan almış markası yok açık almış,nette gördüm şöyle birşey...
ketentohumu.jpg

kızlar benim tartım dijital değil bu nedenle ayda bir tartılıcam başlangıç günümü 1 nisan yaptım ,mayısın 1'nde tartılıcam ..kahve içerken şeker atmıyorum artık tatlandırıcı atıyorum :dusun:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.180
Günaydın kıslar ben geldim :sevindirikasli: keyifli haftasonları diliyorum önce :elif: Sabah sporumu yaptım geldim -ciko Stad'da 8tur attım eve gidiş gelişide 2 tur sayıyorum :ko toplamda 10 tur atmış oldum -ciko ama sabah hastaydım hic yataktan kalkasım gelmedi :ates::ates: Simdi biraz iyiyim. Daha kahvaltı yapmadım :cikolata: Ne yesem diye düşünüyorum :hihi:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Günaydın kıslar ben geldim :sevindirikasli: keyifli haftasonları diliyorum önce :elif: Sabah sporumu yaptım geldim -ciko Stad'da 8tur attım eve gidiş gelişide 2 tur sayıyorum :ko toplamda 10 tur atmış oldum -ciko ama sabah hastaydım hic yataktan kalkasım gelmedi :ates::ates: Simdi biraz iyiyim. Daha kahvaltı yapmadım :cikolata: Ne yesem diye düşünüyorum :hihi:

Hasta olıyım diye diye hasta ettin kendini , geçmiş olsun canım ıhlamur-adaçayı iç.:cay:
10 tur vay be süper :bayil:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
dün gelemedim neler kaçırmışım ,lilicim keten tohumunu eşim aktardan almış markası yok açık almış,nette gördüm şöyle birşey...
ketentohumu.jpg

kızlar benim tartım dijital değil bu nedenle ayda bir tartılıcam başlangıç günümü 1 nisan yaptım ,mayısın 1'nde tartılıcam ..kahve içerken şeker atmıyorum artık tatlandırıcı atıyorum :dusun:

Anladım canım , benimki de koyu kahve değil böyle bronz sarı diyim o renkte ama sapsarı değil , aktardan alma madem bi dahakine için rahat etsin.
Tartılma tarihini ekliyorum canım listeye.
Keşke tatlandırıcıya hiç bulaşmasan ferahım ya ne güzel azaltmıştın.

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556

Sağlıklı günler -alkis

Geçmiş olsun canım evin içinde merdiven tehlike bu yaramazlara.

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
@LiLi m evet bazen acı gerçekleri yerinde söylemek gerekiyor :D evet dayanamadım :ko hatta kahvaltımı yaptım ve şimcik yine tartı tepesine çıktım hatta yetinmedim fotoğraf çektim :ko
@Şekerpare 'm hayırdır canım :acep:

Eklenti olarak ekliyorum :hihi:

bitter gibi görsel kanıt istiyorum sizden kızlar , var mı cesaretiniz ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar