aslında evet bugün birşey yemedim ama dün akşamdan beri başım vücuduma ağır geliyor,bu yüzden yiyemedim .. bu arada biraz önce öğrendim ki keten tohumu diye kuş yemi yiyormuşum:bayil:,hakiki keten tohumu sarı renkte oluyormuş bendeki kahverengi:ne:
Bende keten tohumuyla ilgili sorucaktim neden yiyorsunuz ne ise yariyor birde resmini eklermisiniz bende hafta sonu alayim.aslında evet bugün birşey yemedim ama dün akşamdan beri başım vücuduma ağır geliyor,bu yüzden yiyemedim .. bu arada biraz önce öğrendim ki keten tohumu diye kuş yemi yiyormuşum:bayil:,hakiki keten tohumu sarı renkte oluyormuş bendeki kahverengi:ne:
Keten tohumu gezegendeki en iyi gıdalardan biri olarak bilinir. Keten tohumunun kalp hastalığı, kanser, inme ve diyabet riskini azalttğına dair bilimsel kanıtlar mevcuttur.Bende keten tohumuyla ilgili sorucaktim neden yiyorsunuz ne ise yariyor birde resmini eklermisiniz bende hafta sonu alayim.
Kus yemimi?????
milattan önce milattan sonra yapariz
Canim caya hic baslamadimki hangisini önerirsin demleme mi posetmi?
Yok canim senin videolar acilmiyordu ararken bu ablaninki buldum basarili:esse:
Bende keten tohumuyla ilgili sorucaktim neden yiyorsunuz ne ise yariyor birde resmini eklermisiniz bende hafta sonu alayim.
Kus yemimi?????
günaydın hanımlar nasılsınız
tartılma günü bugün değil mi ben öyle zannediyorum
tartıldım ve kilo verememişim :uzgun:
Canim yavas yavas verirsin merak etme:ask:günaydın hanımlar nasılsınız
tartılma günü bugün değil mi ben öyle zannediyorum
tartıldım ve kilo verememişim :uzgun:
Günaydin tatlim benim süper yapmissin kahvalti en önemli ögünGünaydınnnnnnnn:sevindirikasli::sevindirikasli:
Bugün çok erken günaydın dedim aslında sabah 06.00 da kalktım:ne:
Eşimle karşılıklı kahvaltı sonrası,eşimi yolcu ettim.
Oğlumu okula gönderdim,kahvemide içtim..
Ohh sefam olsun..
Kahvaltı menüm:haşlanmış yumurta,bir küp peynir ve 2 bardak şekersiz çay içtim...-ciko-ciko
Ayrıca Lilinin bazı videolarından alıntı yaptım.O hareketleri yapmaya çalışıyorum hatta Lilavcım senin eklediğin videoyuda yaptım azönce.Oğlumdan pek başarılı olamadım ama fazla zorlanmadım yaparken.Yapmam lazım egzersizleri daha daha daha ... Yağları eritmeliyiz kızlar ya :uzgun:
Ben tartildim 76.2 olmusum 1.8 kilo vermisim.
Ben hep ilk hafta cok veriryorum sonra vücut yavasliyor
Insallah devami gelir:ask:
Ben tartildim 76.2 olmusum 1.8 kilo vermisim.
Ben hep ilk hafta cok veriryorum sonra vücut yavasliyor
Insallah devami gelir:ask:
Günaydınnnnnnnn:sevindirikasli::sevindirikasli:
Bugün çok erken günaydın dedim aslında sabah 06.00 da kalktım:ne:
Eşimle karşılıklı kahvaltı sonrası,eşimi yolcu ettim.
Oğlumu okula gönderdim,kahvemide içtim..
Ohh sefam olsun..
Kahvaltı menüm:haşlanmış yumurta,bir küp peynir ve 2 bardak şekersiz çay içtim...-ciko-ciko