Sağlıklı Yaşamayı Öğreniyoruz , Fit Kızları Bekleriz ;)

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Günaydın kızlar :sevindirikasli: Dün tartıldım benn :sirin::sirin: 46,2 olmuşum -ciko-ciko Sabah yürüyüş 1 saattt cok yoruldum ama :D hızlı birşekilde koşmak istiyorum akşam duşta baldırımı butumu görünce piskolojim yerlebir oldu :ne: gerçekten kglu olaralarım yaaa benim belden yukardaa bişey yok kalça ve basen var :uzgun: İnsallah onlarda gidicek :ates: Kahvaltı daha yapmdım ama 2 dilim domates yarım salatalık bi kase yogurt yiycem :huhuu: Çayda içmiyorum artık :ko Not; Spora başladığımdan beri cikolata bile yemedim:kayris: Gazlı içecek vs hiç birini tüketmiyorum :sevindirikasli:

Aferin sana canım Ben dün dayanamadım mesela küçücük bir parça çikolata yedim :cilgindans:

Oğlumun başına gelenler canımı yaktı biraz güçsüz düşünce attım ağzıma unuttum sağlıklı beslenmeyi :bitter:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.180

Aferin sana canım Ben dün dayanamadım mesela küçücük bir parça çikolata yedim :cilgindans:

Oğlumun başına gelenler canımı yaktı biraz güçsüz düşünce attım ağzıma unuttum sağlıklı beslenmeyi :bitter:

Yok dün akşam hatta yenge beni teşvik etti :D En sevdigim cips acılı patos :ko yiycenmi dedi hayır dedim eminmisin dedi hayır dedim :hayir: anamm sinir oldum :D ayyy dedim kendin dubaa gibi şiştin benidemi şişirmeye calısıyon dedim bende bozuldu :kahkaha:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
günaydın hanımlar nasılsınız

tartılma günü bugün değil mi ben öyle zannediyorum
tartıldım ve kilo verememişim :uzgun:

Canım herkes tatılma gününü kendi belirliyor şu anda, tartılıcakları tarihleri yazıyorlar buraya.
Hiç üzülme canım henüz senin için erken, suyunu bol bol iç,tartıyı bir müddet kaldır ortadan.

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987

Karnımı içeri çektim canım.Bişeyler oldu içimde hissettim valla :hihi:

İnşallah devamı gelir Lilavcım.Düzenli egzersiz yapsak bu bile eminim bize iyi gelecek ama ben oğlumla yapamıyorum evde.Eşime aylarca yalvardım resmen spor salonuna gideyim ama eve aletler alalım diyor.O işyerinde türlü türlü spor hareketlerini yapıyor.Onun için sorun yok ama alet olsa ne yazar oğlumu ancak gece yatırınca yapabilirim.Sabah yapılan egzersizler herzaman daha iyi oluyormuş oysaki.

Bakalım sağlıklı beslenelim bizde eminim yararını görücez :huhuu: Keten tohumu alacakmısın buarada?

Tüm hareket boyunca karnin iceri popon s1k1 olmali o zaman hissedersin:tskler:
Keten tohumu alicam hafta sonu-ciko
Vay beeeee..
Demek 1 kilo 800 gr verdin baravo..
-alkis -alkis
-alkis -alkis-alkis -alkis-alkis -alkis
Bu alkışlar benden sana..
Ufaklık uyandı tartılamadım..
Zaten tartıya çıkmaya da cesaret yok beee:lululu:
Sagol canim vallah abur cuburu kestim ise yaradi:ask:

Günaydın kızlar :sevindirikasli: Dün tartıldım benn :sirin::sirin: 46,2 olmuşum -ciko-ciko Sabah yürüyüş 1 saattt cok yoruldum ama :D hızlı birşekilde koşmak istiyorum akşam duşta baldırımı butumu görünce piskolojim yerlebir oldu :ne: gerçekten kglu olaralarım yaaa benim belden yukardaa bişey yok kalça ve basen var :uzgun: İnsallah onlarda gidicek :ates: Kahvaltı daha yapmdım ama 2 dilim domates yarım salatalık bi kase yogurt yiycem :huhuu: Çayda içmiyorum artık :ko Not; Spora başladığımdan beri cikolata bile yemedim:kayris: Gazlı içecek vs hiç birini tüketmiyorum :sevindirikasli:

canim biraz hareket süper olursun ha gayret bitterim

Ne oldu canim ogluna birseymi kacirdim:dusun:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Yok dün akşam hatta yenge beni teşvik etti :D En sevdigim cips acılı patos :ko yiycenmi dedi hayır dedim eminmisin dedi hayır dedim :hayir: anamm sinir oldum :D ayyy dedim kendin dubaa gibi şiştin benidemi şişirmeye calısıyon dedim bende bozuldu :kahkaha:

Hahah o da hayırdan anlasaymış, bazen acı gerçekleri söylemek karşı taraf için olumlu sonuçlara yol açıyor, iyi yapmışsın.
Sen Pazar tartılıcaktın dayanamadın di mi?
Tebrik ederim canım çok güzel veriyorsun, sporunu da hiç aksatmadın helal sana :)
Sen armut tiplisin heralde bittoşum üst yok alt var cinsten, bisiklet hareketine yüklen canım o hem altı hem üstü çalıştırır.

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Öncesi ve sonrası dıye fotoğraf koymak ısterım ben de
Umarım o duruma gelırız de gerıye sadece buraya koymak kalsın fotoğrafı :evet:
Yesıl çay olarak ben poşette içiyorum bır de doğadan form kayısılı çayım var tadları ığrenç yalnız :lululu: Bı alışamadım gıttı :sinirli:
Akşam yemeğınde bana uyan bır şey yoktu, ben de 1 kase müslı yedım :catalbicak:
Aslında kısır yemıştım akşam yemeğı yemıcem dıyodum ama acıktım :utandim:

Smile seni de oldukça disiplinli görüyorum, inanıyorum ki oldukça iyi sonuçlar alıcaksın.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.180
@LiLi m evet bazen acı gerçekleri yerinde söylemek gerekiyor :D evet dayanamadım :ko hatta kahvaltımı yaptım ve şimcik yine tartı tepesine çıktım hatta yetinmedim fotoğraf çektim :ko
@Şekerpare 'm hayırdır canım :acep:

Eklenti olarak ekliyorum :hihi:

Ekli dosyalar

• S7000332.jpg
    S7000332.jpg
    75,7 KB · Görüntüleme: 51

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.180
:uzgun:Ben hiç kilo vermemişim,hatta özgüven sıfırlandı bende kilo bile almışım yaaaa

Doğum gününde çok yediysen okadar şeyi bende yesem sanırım benimde çöküntüm olurdu :ko

Şimdi gızlar size bişey sorucam biraz derine inecem :hihi: normalmi bendemi sorun var anlamadım :ne: Wc durumunuz ne durumda :ates: Ben günde 4 kere büyük abdestme çıkıyorum aceba sağlıksızmı buu :ilknur:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Lilavcım tebrikler bitanem, bir haftalık sonuç muydu bu?
Evet gecen cuma baslamistim:huhuu:
Birazdan yine sporumu yapicam ufakliklar henüz kresteler rahat rahat yapayim onlar evdeyken biri sirtima biniyor bir ayaklarima:cokkomik:

Kızlar gerekli düzenlemeleri tarih -kilo - eksik bilgi değişikliklerini laptopa geçince halledicem ok, şu an dışarıdayım o yüzden güncelleyemiyorum.
Tamam canim listemizi görürsek daha iyi anlicaz sonuclarimizi
:uzgun:Ben hiç kilo vermemişim,hatta özgüven sıfırlandı bende kilo bile almışım yaaaa

Sakin ama pes etmek yok devam ediyoruz kilo vermemiz gec dahi olsa saglikli yasiyoruz:ask:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Doğum gününde çok yediysen okadar şeyi bende yesem sanırım benimde çöküntüm olurdu :ko

Şimdi gızlar size bişey sorucam biraz derine inecem :hihi: normalmi bendemi sorun var anlamadım :ne: Wc durumunuz ne durumda :ates: Ben günde 4 kere büyük abdestme çıkıyorum aceba sağlıksızmı buu :ilknur:
-kizgin Doğum gününde hiç bir şey yemedim tamam mı:hihh:
Hatta yediklerimide ekledim buraya hem:findik:

:sok:Yuh 4 günde birmi,anormal bir durum Bitter bu:cilgindans:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar