Sağlıklı Yaşamayı Öğreniyoruz , Fit Kızları Bekleriz ;)

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Selamlar güzellikler -ciko

Lilavım evet canım bir seferde yapabiliyorum :eek: , ben de seni tebrik ederim canım çok iyi gidiyorsun bravo -alkis

Bu sabah kırmızı - yeşil biberli omlet ile kahvaltımı yaptım , dışarıdaydım kızımla , onun artıklarını da yedim her zamanki gibi ama dondurmasına ve şekerlemesine elimi sürmedim :evet:
Bu günlük sporum , bebek arabasıyla 30 dk. yürüyüş ve ev işi şeklinde.
Öğlen makarna yemek istiyorum , uzun zamandır ekmek tüketmedim ve makarnayı da özledim yalan yok şimdi ama yakabiliceğimi düşünüyorum o yüzden bugün bana serbest makarna.
Akşama da sadece yeşil salata ile dengelemeyi planlıyorum bakalım.

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Lilicim sanirim vücudun alisik oldugu icin yapabiliyorsun o kadar sporu bende yavas yavas baslayip artirmayi planliyorum
canim haklisin canim bazi yiyecekleri tamam hayatimizdan cikarma fikri bencede yanlis ayda bir olur yada sporla yakmak sartiyla ödül olarak bir dilim kek yada makarna yada pilav bencede yenir:catalbicak:
Afiyet olsun sana simiden:panter:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Evet canım , bir dönem kas kaybı yaşadım .
Hamilelikte çok kilo almıştım ve doğumdan sonra kilolarım kaldı , yağ fazla kas eksik çıkıyordu ölçtürdüğümde de , kas eksiğimi tamamlamak için spor yaptım hala yapıyorum. Hatta kol kaslarım oldukça fazladır mesela görsen korkarsın :hihi: Normal halinde belli olmuyor kaslı olduğu tabi ama kasları sıkıştırınca :ne: diye kalıyorlar genelde hehe.
Dediğin gibi yakabileceğine inanan makarnayı böreği , keki istediği kadar yesin zaten ama benim esas yemek istememe sebebim kilo almaktan ziyade , karbonhidratın daha sağlıklı besinlerden karşılanması gerektiğine inanmam nedeniyle . Mesela bakladan , şekerimi makarnanın yaptığı gibi zırt diye fırlatmaz , sindirime yararı saymakla bitmeyen bir besin... Tabi aradaki lezzet farkı dağlar kadar.. Herkese göre değil.:cay:

Smile*

Daimi Üye
Tepki
286
Merhaba kızlar :ask:
Neler yedım bakın bugün :catalbicak:
Kahvaltı: 1 dılım kızarmış ekmek, 1 adet haşlanmış yumurta, 1 kk peynır, 4-5 zeytın
Ara: 1 adet portakal
Öğle: 3 adet ızgara köfte ve salata
Akşam: Kısır yedim turşuyla :leo: o yüzden başka bir şey yemek yok :hayir:
Spor: 30 dk yürüyüş tempolu
Su: 3 lt olacak :findikim:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
selam kızlar ,sanırım herkes fit olma yolunda bayağı iyi gidiyor
ben buara biraz yoğundum birkaç gün daha sürecek bu yoğunluk ama günlerin dahada uzamasıyla yürüyüş yapıyorum,ekmeği azalttım ve suyu içmeye çalışıyorum:cay:

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
bu sabah kahvaltımı yeşil çayla yaptım ,2 dilim kepek ekmeği ve 1 dilim tulum peyniri ,orta boy domates ..domates tuzsuz ama itiraf edeyim peynir tuzluydu..
öğleyin yoğurt ve keten tohumu
akşamda ekmeksiz sarmaşık kavurması ,makarna vardı yemedim ,bugün bütün gün baş ağrısı ve halsizlik vardı yattım ben de:( 6 bardak kadar da su içtim ..

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Günün motivasyon fotosu ;

Sporun ardından hala hoş görünüyorsan , doğru yapamıyorsundur :1:

attachment.php

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
bu sabah kahvaltımı yeşil çayla yaptım ,2 dilim kepek ekmeği ve 1 dilim tulum peyniri ,orta boy domates ..domates tuzsuz ama itiraf edeyim peynir tuzluydu..
öğleyin yoğurt ve keten tohumu
akşamda ekmeksiz sarmaşık kavurması ,makarna vardı yemedim ,bugün bütün gün baş ağrısı ve halsizlik vardı yattım ben de:( 6 bardak kadar da su içtim ..
Canim hic birsey yememissin ama olmazki öyle:sinirli:
Basinda agrir halsizde olursun:ates:

Akşam yemeğimde çok az hamsi tava ve yeşil salata vardı , şimdi de acaili yeşil çayımı içiyorum :cay:
Afiyet olsun canim bir ben alisamadim su yesil caya:cay:

Günün motivasyon fotosu ;

Sporun ardından hala hoş görünüyorsan , doğru yapamıyorsundur :1:

attachment.php
Öyle vallah :tskler:
Ben kesik kesik spor yaptim umarim faydasi olur:dusun:
10 dakika egzersiz yapip baska islerimi yapip sonra yine cok zordu cünkü:lululu:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Alışırsın Lilavcım zamanla , yeşil çay iyidir güzeldir bırakma.
Benim yüklediğim hareketleri mi deniyorsun şu aralar?

Canim caya hic baslamadimki hangisini önerirsin demleme mi posetmi?
Yok canim senin videolar acilmiyordu ararken bu ablaninki buldum basarili:esse:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar