Sağlıklı Yaşamayı Öğreniyoruz , Fit Kızları Bekleriz ;)

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Kızlar ben de kaçıyorum Lilavcığımı yalnız bırakmıyım biraz hareket ediyim sonra da cuppa yatak , yorgunluktan uyuyamıycam gibi geliyor şimdiden.
Pembenutellacım cevabını en kısa sürede okuycam ona göre fikrimi sölüycem , aramıza katılmayı düşünürsen , ilk sayfadaki gibi , sen de bilgilerini şuraya yazıp bırak ben onları not ederim , seni de bekleriz buraya olur mu.
İyi geceler hanımefendiler :gulegule:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.210
Bitter sende hosgeldin kuzum Lili tam havalar isiniyorken can damarimizdan vurdu kendimizi burda bulduk:findikim:
Hoşbuldum ballı lokumum :D kızartma biberim :ko kendimi bu şekil tatmin eder oldum :ko
Bu Cuma ''Dananın kuyruğu kopacak'' demek ki Şahmaran da bu Cuma tarılıyordu , bitter'de , denizcim seni de merakla bekliyoruz.
Yok kız ben pazar günü tartılıcam :hihi:
bitter bayılırım :utandim:

benim oo :ko

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.210
Bende aakşam yemeğimle sporumu yazayım :D bitter buğün ---->> Akşam yemekte 1 kase çorba kücük dilim esmer ekmek ve 1 tabak semizotu yemeği yedim akşam 8 gibide 3 top dondurma :ne: yemez olaydım bademcikle şişti :ates: sporumda ---->> step yaptım 15 dakika baldırım butum nasıl arıyo belli deil :kahkaha: Yatmadan öncede mekik cekeceğim 45 tane :kayris: Bol su tüketiyorum günlük ortalama 2 lt. :sevindirikasli:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
ELBETTE ZOR , ZOR OLMALI , EĞER KOLAY OLSAYDI HERKES YAPARDI.
ONU MÜKEMMEL KILAN ZOR OLMASI.

attachment.php

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Bu hafta şehir dışındaydım pek giremedim o yüzden ama artık her gün gelebilirim neler yaptınız kızlarr :leo:

Canım hoşgeldin , ilk sayfaya bakıp bilgilerini yaz olur mu , seni ekleyelim listeye.

Ben sabah ılık limonlu iki bardak suyumu ve keten tohumumu tükettim , şimdi de bana ivme kazandırsın diye kahve içiyorum şekersiz , birazdan spora başlıycam.

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Ben geldim cok kisa kalabilicem ne yazikki:(
Dün aksamki spordan sonra tüm vucudum agriyor alisik degil nasilsa:nazo:
Vallah en kolay videoyu sectim saniyordum meger ne zormus anam agladi:bayil:
Birazdan yine yapicam:eek:
Lilicim resim harika:ask:
Smile hosgeldin tatlim
Bitter gecmis canim:elis:

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
Gunaydin
Dun tv da canan karatay vardi. Seker ve meyve suyuna savas acmis kadin.
Kafam karisti.ozellikle cocuklar hergun meyve suyu iciyor. Karaciger yaglanmasina sebep oluyormus

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Gunaydin
Dun tv da canan karatay vardi. Seker ve meyve suyuna savas acmis kadin.
Kafam karisti.ozellikle cocuklar hergun meyve suyu iciyor. Karaciger yaglanmasina sebep oluyormus

Şeker konusunda aynı şeyi düşünüyorum ben de , yarardan çok zararı var.

Meyve suyu konusunda da hazır meyve sularını evime sokmam kesinlikle , taze sıkılmış meyve suları olarak asidik olmayanları seçmeye çalışırım. Çocuğum için de günlük yeterli miktarda taze sıkıp veriyorum şu an. Sebze suyu daha mantıklı geliyor bana.

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
Canım hoşgeldin , ilk sayfaya bakıp bilgilerini yaz olur mu , seni ekleyelim listeye.

Ben sabah ılık limonlu iki bardak suyumu ve keten tohumumu tükettim , şimdi de bana ivme kazandırsın diye kahve içiyorum şekersiz , birazdan spora başlıycam.
ben de bu sabah küçük kaseye yoğurt koyup içine keten tohumu attım ve yedim çok seviyorum yoğurtla keten tohumunu:)şimdide 2 şekerli kahvemi içiyorum..lilicim keten tohumunu ne zamandır kullanıyorsun ,öğütülmüş almadım ben çekirdek gibi tüketiyorum:)

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Ben geldim cok kisa kalabilicem ne yazikki:(
Dün aksamki spordan sonra tüm vucudum agriyor alisik degil nasilsa:nazo:
Vallah en kolay videoyu sectim saniyordum meger ne zormus anam agladi:bayil:
Birazdan yine yapicam:eek:
Lilicim resim harika:ask:
Smile hosgeldin tatlim
Bitter gecmis canim:elis:

Lilav ilk gördüğümde dedim ki ay çok basit bunlar ne güzel topla oynar gibi yaparım , denemeye kalktığımda ise topun üzerinde duramadım , sürekli bir tarafa yıkıldım , düştüm :ne: , dengede durmak için süper efor sarfediyorum ben de , göründüğü gibi değil kesinlikle , koltuğa dayanıp yada ayaklarımı dayayıp destek alıyorum çoğu kez.

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
ben de bu sabah küçük kaseye yoğurt koyup içine keten tohumu attım ve yedim çok seviyorum yoğurtla keten tohumunu:)şimdide 2 şekerli kahvemi içiyorum..lilicim keten tohumunu ne zamandır kullanıyorsun ,öğütülmüş almadım ben çekirdek gibi tüketiyorum:)

Yaklaşık 1 haftadır sanıyorum canım , organik olanını arayıp bulup aldım , çekilmemiş benimki de , tohum halinde dediğin gibi olandan , 1 tatlı kaşığı sabahları iyice çiğnemeye çalışıyorum , üzerine de bol su içilmesi lazımmış içiyorum , bazen değirmende çekiyorum yada havanda dövüyorum. Çekilmiş olanların bulaşıya uğraması bakımından riskli olduğunu okumuştum o yüzden almadım çekilmişini.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.210
Ben geldim :D Sabahki sporum veee kahvaltım :kayris: Sabah tam 8,45 uyandım hazırlandım ve tam 9'da dışarıdaydım saat 10'a kadar yürüdüm sanki fazla oldu :ne: kalcalarım bilem suan fena ağrıyo :nazo: neyse artık yapcak bişey yok :ko Sonra dikişçi arkidişin yanına gittim soluklandım 15 20 dakka sonra yürüyerek eve geldim tabi bu sırada 750ml su tükettim :sevindirikasli: kahvaltımdada 1 dilim ekmek haşlanmış 1 yumurta öğlen 4 gibide yogurt yiycem 1 kase :sirin::sirin:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
:bayil:Anam sayfalar almış yürümüş:bayil: valla
Benim bugün çok işim var canlarım..
Eşimin doğum günü ve sanırım bugün tam benim için bir sınav olacak.
Hamur işi ve pasta çörek nasıl dur diyeceğim göreceğiz.
Şimdi mutfağa gidiyorum.
Akşama muhakkak gün içindeki yiyemediğim güzelliklerden sizlere bahsederim.:nazo:

Smile*

Daimi Üye
Tepki
286
Başlangıç kilosu : 57 kg
Şu anki kilosu : 57 kg
Boyu: 1.60 cm
Hedef kilosu : 50 kg
Spora başladığı tarih : 04-03-2013
Bir sonraki tartılma tarihi : 04-14-2013
Şu ana kadar verdiği kg : yenı başladım :D

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Şeker konusunda aynı şeyi düşünüyorum ben de , yarardan çok zararı var.

Meyve suyu konusunda da hazır meyve sularını evime sokmam kesinlikle , taze sıkılmış meyve suları olarak asidik olmayanları seçmeye çalışırım. Çocuğum için de günlük yeterli miktarda taze sıkıp veriyorum şu an. Sebze suyu daha mantıklı geliyor bana.

Bende hergün belli saatinde oğluma meyva veriyorum.Elma,armut,portakal,kivi Allah ne verdiyse.Bazen karışık meyva suyu hazırlıyorum evde.Hazır meyva sularından hiç içirmedim.En nefret ettiğim şey biryere gidince meyva suyu var ondan içsin.Hazır meyva suyu vermiyorum ben diyince insanların aval aval bakışı beni deli ediyor.

Buarada benim doğum günüm bugün :uzgun: Pasta yememek için direnicem :uzgun:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556

Bende hergün belli saatinde oğluma meyva veriyorum.Elma,armut,portakal,kivi Allah ne verdiyse.Bazen karışık meyva suyu hazırlıyorum evde.Hazır meyva sularından hiç içirmedim.En nefret ettiğim şey biryere gidince meyva suyu var ondan içsin.Hazır meyva suyu vermiyorum ben diyince insanların aval aval bakışı beni deli ediyor.

Buarada benim doğum günüm bugün :uzgun: Pasta yememek için direnicem :uzgun:

Ay benim canım arkadaşımın doğum günüymüş bugüüün , tüm pastalar senin canım , ye yiyebildiğin kadar , bugün yemiycen de ne zaman yiycen hı , doğum günün kutlu mutlu olsun .

Bak sana özel pasta yaptım tamamen kuşkonmazdan sağlık pastası :hihi:

attachment.php

:dedikodu: Çaktırmadan içine bak ama kimse görmesin , ben sana kıyar mıyım hiç :huhuu:

attachment.php

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar