Hoşbuldum ballı lokumum kızartma biberim :ko kendimi bu şekil tatmin eder oldum :koBitter sende hosgeldin kuzum Lili tam havalar isiniyorken can damarimizdan vurdu kendimizi burda bulduk:findikim:
Yok kız ben pazar günü tartılıcamBu Cuma ''Dananın kuyruğu kopacak'' demek ki Şahmaran da bu Cuma tarılıyordu , bitter'de , denizcim seni de merakla bekliyoruz.
bitter bayılırım :utandim:
Bu hafta şehir dışındaydım pek giremedim o yüzden ama artık her gün gelebilirim neler yaptınız kızlarr :leo:
Gunaydin
Dun tv da canan karatay vardi. Seker ve meyve suyuna savas acmis kadin.
Kafam karisti.ozellikle cocuklar hergun meyve suyu iciyor. Karaciger yaglanmasina sebep oluyormus
ben de bu sabah küçük kaseye yoğurt koyup içine keten tohumu attım ve yedim çok seviyorum yoğurtla keten tohumunuşimdide 2 şekerli kahvemi içiyorum..lilicim keten tohumunu ne zamandır kullanıyorsun ,öğütülmüş almadım ben çekirdek gibi tüketiyorumCanım hoşgeldin , ilk sayfaya bakıp bilgilerini yaz olur mu , seni ekleyelim listeye.
Ben sabah ılık limonlu iki bardak suyumu ve keten tohumumu tükettim , şimdi de bana ivme kazandırsın diye kahve içiyorum şekersiz , birazdan spora başlıycam.
Ben geldim cok kisa kalabilicem ne yazikki
Dün aksamki spordan sonra tüm vucudum agriyor alisik degil nasilsa:nazo:
Vallah en kolay videoyu sectim saniyordum meger ne zormus anam agladi:bayil:
Birazdan yine yapicam
Lilicim resim harika:ask:
Smile hosgeldin tatlim
Bitter gecmis canim:elis:
ben de bu sabah küçük kaseye yoğurt koyup içine keten tohumu attım ve yedim çok seviyorum yoğurtla keten tohumunuşimdide 2 şekerli kahvemi içiyorum..lilicim keten tohumunu ne zamandır kullanıyorsun ,öğütülmüş almadım ben çekirdek gibi tüketiyorum
Şeker konusunda aynı şeyi düşünüyorum ben de , yarardan çok zararı var.
Meyve suyu konusunda da hazır meyve sularını evime sokmam kesinlikle , taze sıkılmış meyve suları olarak asidik olmayanları seçmeye çalışırım. Çocuğum için de günlük yeterli miktarda taze sıkıp veriyorum şu an. Sebze suyu daha mantıklı geliyor bana.
Bende hergün belli saatinde oğluma meyva veriyorum.Elma,armut,portakal,kivi Allah ne verdiyse.Bazen karışık meyva suyu hazırlıyorum evde.Hazır meyva sularından hiç içirmedim.En nefret ettiğim şey biryere gidince meyva suyu var ondan içsin.Hazır meyva suyu vermiyorum ben diyince insanların aval aval bakışı beni deli ediyor.
Buarada benim doğum günüm bugün :uzgun: Pasta yememek için direnicem :uzgun: