pembenutella
Daimi Üye
Hosgeldin aramiza
Yalniz ilk basta o avatardaki nutellayi kaldir :bitter:
Saka saka ben cukulatalisini seviyorum
Hosgeldin aramiza
Lilicim bugün yaptigim tek kacamak oglumun donutundan bir isirik yememdi
Pisman degilim eskiden olsa kendimede alirdim bugün oglana yalvardim yawwwww:kahkaha:
Hosgeldin aramiza
Hoşgeldin canım , fit olma işini sporla yapıyoruz , sağlıklı beslenme işini ise kaliteli gıdalarla yapıyoruz , geçmiş sayfalarda bikaç bilgi var mesela glisemik indeksi yükselten gıdalarla alakalı bilgi vermiştim onlardan uzak durmaya çalışıyorum ben mesela minimum sınırda tüketirim ya da , bol su içiyoruz topic olarak 1.5 -2 litre arasında kaliteli su (mineralce yüksek , sağlıklı ) , işlenmiş hazır gıdaları , kalitesiz katbonhidrat içeren hamurişi ve şekeri bünyeye almamaya çalışıyoruz onların yerine başka gıdalar koymaya çalışıyoruz .
Günlük tutman ne güzel , büyük adımı atmışsın gerisi çok kolay geliyor.
Fit olup sağlıklı beslenirken kışın biriken fazla kiloları da vermeye çalışıyoruz , onun için de motivasyonlu , paylaşımlı şeyler yazışıyoruzCümleye gel :cilgindans:
suyu çok az içiyomuşum onu farkettim :ne: bide çikolata var tabiama o olmayınca da olmuyor:ask:
Iyiaksamlar kizlar..sabah bi bardak sutumu ictim bitane cokoprenslesaat 3idi arkadaşta idim birazcik makarna yedim ayip olmasin die
:kodahada bişey yemedim birazdan iki tane zayıflama yogurdu yicem
![]()
yuruyusumude yaptim.ya bu oğlan bana felegimi şaşırtıyor aksama kadar. ..hic bişey programlı yapamiyom şimdilik cumaya tartilirim bakalım:ask:
Kahvalti en önemli ögün bencesuyu çok az içiyomuşum onu farkettim :ne: bide çikolata var tabiama o olmayınca da olmuyor:ask:
bu arada bundan sonra kahvaltılarımı bir paket yoğurtla yapmayı planlıyorum activianın kahvaltı şeysiyle.sizce bedenime yazık mı ederim daha besleyici şeyler mi yemeliyim onun yerine.normalde bir poğaça bir kahveyle kahvaltı yapıyorum?
Habravo canım , tebrikler kendine dur demeyi öğrenmişsin -ciko
Ben de bugün ne yazık ki abarttım biraz ama yazmıyım ne yaptığımı kötü örnek olmıyım şimdi :benmi:
Ama bugün acayip yoruldum , yürümekten , kızımla uğraşmaktan aslında bitik vaziyetteyim ama birazdan spor yapıcam. Bünyemi şaşırtıyım bakalım ''Ne oluyor gecenin bu saatinde yaw , uyanın yağları yakalım hemen değişik bişiler oluyor'' desin nasıl plan
O avatarı ben vermiştim pembenutella'ya zamanında bu arada vay be
Esiminde bir lafi vardir Can bogazdan gelir Bogazdan da cikar diye
Bu Cuma ''Dananın kuyruğu kopacak'' demek ki Şahmaran da bu Cuma tarılıyordu , bitter'de , denizcim seni de merakla bekliyoruz.
Tabiki , hatta sen de aylık tartıma geçersin haftalıktan bir verim alamazsan.