Sağlıklı Yaşamayı Öğreniyoruz , Fit Kızları Bekleriz ;)

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Ben geldim hanimlar :huhuu:
Carisiya yürüyerek gideyim dedim disari ciktim soguga dayanamadim arabayla gittim:nazo:
Sonra eve geldim bizim mutfakta bir bölüm var erzaklik gibi türkce ismi aklima gelmiyor orayi düzelttim -ciko
Sonra dusumu aldim sizlere bakayim dedim:ask:
Masallah sayfa miz dahada senleniyorrrr
Esmeryarim ücüzlerini yerim ne kadar tatlilardir simdi onlar
Kilolari takma canim yavas yavas gidicek
Kalkiyimda tvnin karsisinda ender sarac bir kac hareket göstemisti onlari yapiyim-alkis
Yemegi azcik falan kacirdim ama ekmek yemedigim icin iyi sayilir:sirin:
Bu arada ben evde nutella kalmamis sanip seviniyordum(dayanamamda kendilerine) bugün erzak dolabini :sirin:düzeltirken karsima geldi ama hic yüz vermedim:tskler:
Hatta cocuklar birer dilim ekmekli yediler agzima sürmedigim icin kendimle gurur duyuyorum:sevindirikasli:

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
tebrikler lilavcım ,çok sevdiğin nutellayı bile reddetmişsin ,inşallah bende şekeri ve tuzu reddedicem ,azaltıyorum yavaş yavaş ama birden vazgeçemiyorum:(

esmeryarim

Daimi Üye
Tepki
3.148
Canım şu an hormonların tavan pozisyonda , iri görünmene sebep onlar da olabilir , mesela annede prolaktin (tiroidlere etki eden hormon) hormonu fazladır ama aynı zamanda oksitosin denilen mutluluk hormonu da öyle , sen oksitosinin keyfini çıkar :eek:
İnan zamanında aynı şeyi çoğumuz yaşadık , çoğumuz da kiloluyduk , misal ben sezaryene rağmen spor yaptım ama uzun süre o irilikten kurtulamadım , kendini zorlama , doktoruna güven. Seni de listemize ekledim canım
teşekkür ederim canım benim şimdilik bol bol su tüketmeyle idare edecem artık :)
387849020_a528035449_o.jpg

dikkat etmezsek böyle oluruz:D

:bayil::ne::bayil::ne::bayil:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
:ko:ko:ko

Kızlar bana bakın ''Üzüm üzüme baka baka kararır'' bu sözü size hatırlatayım ben de , o resimlere baka baka kararmayın da :kahkaha: Gidin siz en iyisi fit kız fotoğrafı asın imrene imrene bakın daha da hararetli spor yaparsınız yoksa bu şişman güzeller size neyse bizden kötüsü var diye düşünmeye teşvik eder , salarsınız kendinizi.

@Lilav aradığın hatırlayamadığın kelime ''Kiler'' olabilir mi? :elif:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987

Kızlar bana bakın ''Üzüm üzüme baka baka kararır'' bu sözü size hatırlatayım ben de , o resimlere baka baka kararmayında :kahkaha: Gidin siz en iyisi fit kız fotoğrafı asın imrene imrene bakın daha da hararetli spor yaparsınız yoksa bu şişman güzeller size neyse bizden kötüsü var diye düşündürtür salarasınız.
Bunu hic düsünmemistim haklisin vallah:gul::gul::gul::gul:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987

Kızlar bana bakın ''Üzüm üzüme baka baka kararır'' bu sözü size hatırlatayım ben de , o resimlere baka baka kararmayın da :kahkaha: Gidin siz en iyisi fit kız fotoğrafı asın imrene imrene bakın daha da hararetli spor yaparsınız yoksa bu şişman güzeller size neyse bizden kötüsü var diye düşünmeye teşvik eder , salarsınız kendinizi.

@Lilav aradığın hatırlayamadığın kelime ''Kiler'' olabilir mi? :elif:

Ta kendisi :tskler:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Lilicim bugün yaptigim tek kacamak oglumun donutundan bir isirik yememdi:tskler:
Pisman degilim eskiden olsa kendimede alirdim bugün oglana yalvardim yawwwww:kahkaha:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
ben de yaklaşık bir haftadır beslenme günlüğü tutuyorum ama hala utanmadan yiyorum :cokkomik:

bu fit olma işini nasıl yapıyoruz var mı bir beslenme programı uymamız gereken :ne:

Hoşgeldin canım , fit olma işini sporla yapıyoruz , sağlıklı beslenme işini ise kaliteli gıdalarla yapıyoruz , geçmiş sayfalarda bikaç bilgi var mesela glisemik indeksi yükselten gıdalarla alakalı bilgi vermiştim onlardan uzak durmaya çalışıyorum ben mesela minimum sınırda tüketirim ya da , bol su içiyoruz topic olarak 1.5 -2 litre arasında kaliteli su (mineralce yüksek , sağlıklı ) , işlenmiş hazır gıdaları , kalitesiz katbonhidrat içeren hamurişi ve şekeri bünyeye almamaya çalışıyoruz onların yerine başka gıdalar koymaya çalışıyoruz .
Günlük tutman ne güzel , büyük adımı atmışsın gerisi çok kolay geliyor.
Fit olup sağlıklı beslenirken kışın biriken fazla kiloları da vermeye çalışıyoruz , onun için de motivasyonlu , paylaşımlı şeyler yazışıyoruz :hihi: Cümleye gel :cilgindans:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar