@ferah ablam o kız neydi öyle kaaac
@LiLi 'm gördüm çalmışsın herkesi :ko
Ama süper topic olmuş :kayris:
o resim dikkat etmezsem benim gelecekteki halim canım :bayil:
Yok yok öyle olmazsın sanmam :lululu:
öyle olmayayım diye topikte gayret içindeyim zaten canım :dusun:
teşekkür ederim canım benim şimdilik bol bol su tüketmeyle idare edecem artıkCanım şu an hormonların tavan pozisyonda , iri görünmene sebep onlar da olabilir , mesela annede prolaktin (tiroidlere etki eden hormon) hormonu fazladır ama aynı zamanda oksitosin denilen mutluluk hormonu da öyle , sen oksitosinin keyfini çıkar
İnan zamanında aynı şeyi çoğumuz yaşadık , çoğumuz da kiloluyduk , misal ben sezaryene rağmen spor yaptım ama uzun süre o irilikten kurtulamadım , kendini zorlama , doktoruna güven. Seni de listemize ekledim canım
dikkat etmezsek böyle oluruz
Bunu hic düsünmemistim haklisin vallah:gul::gul::gul::gul::ko:ko:ko
Kızlar bana bakın ''Üzüm üzüme baka baka kararır'' bu sözü size hatırlatayım ben de , o resimlere baka baka kararmayında :kahkaha: Gidin siz en iyisi fit kız fotoğrafı asın imrene imrene bakın daha da hararetli spor yaparsınız yoksa bu şişman güzeller size neyse bizden kötüsü var diye düşündürtür salarasınız.
:ko:ko:ko
Kızlar bana bakın ''Üzüm üzüme baka baka kararır'' bu sözü size hatırlatayım ben de , o resimlere baka baka kararmayın da :kahkaha: Gidin siz en iyisi fit kız fotoğrafı asın imrene imrene bakın daha da hararetli spor yaparsınız yoksa bu şişman güzeller size neyse bizden kötüsü var diye düşünmeye teşvik eder , salarsınız kendinizi.
@Lilav aradığın hatırlayamadığın kelime ''Kiler'' olabilir mi? :elif:
bu fit olma işini nasıl yapıyoruz var mı bir beslenme programı uymamız gereken :ne:
ben de yaklaşık bir haftadır beslenme günlüğü tutuyorum ama hala utanmadan yiyorum
bu fit olma işini nasıl yapıyoruz var mı bir beslenme programı uymamız gereken :ne: