Sağlıklı Yaşamayı Öğreniyoruz , Fit Kızları Bekleriz ;)

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
bir değil iki değil tam üç tane :Dbugün 8.aylarına girdiler :)ikisi erkek biri fındığım kız :ask::ask::ask:

hamilelik boyunca düşük riski olduğundan doğuma kadar hep hormon iğneleri kullandım aldığım kilolar bu yüzden :uzgun:

birde üçüz gebelik baya bi açılmıştı karnım yeni yeni toparlanmaya başlıyor vücudum farkındayım
diyorum ya bu tempoyla çoktan gitmiş olması gerekirdi fazlalıklarımın :(
yemediğim halde kilo gitmiyor bu yüzden doktora gitmeyi düşünüyordum ama üçüzlerle fırsatım olmuyor bir türlü

burda sizlerlede elimden geleni yapayım bakayım farlılık olacak mı :dusun:

Oy oy oy 3 kere maşşallah :ask:
Canım daha çok minikler ve senin doğum sonrası kilolarını verebilmen için bana kalırsa en az 2 yıla ihtiyacın var , hormonların eski haline dönücek bu zaman zarfında , belki anne sütü de alıyorlarsa kendine zaman tanıman ve bol su içmen lazım sadece , onlara yetmek için enerjiye ihtiyacın var senin sakın yediğinden içtiğinden çok kısma yoluna gitme derim yoksa psikojikman çökersin.

Sen sadece sağlıklı beslenme kısmına uy gerisi kolay canım , yürümeye başladıklarında sporun alasını yapıcaksın zaten :hihi:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.220
Vayyyy uyuzlar vayyyy :ko
Bende diyorum nere gitti bunlar :D
Sizi yemek bölümünde arıyordum şaşırdım birde baktım zayıflama topiğindeler :kahkaha:
Benide ekleyin ule :ko
1.52 boy,47 kg Hedefim 42.
Spora başlama tarihim --->> Tarihi bilmiyom ama diğer topiğimdeki tarihimi yazem :D 21.03.2013 :hihi:

esmeryarim

Daimi Üye
Tepki
3.148
Oy oy oy 3 kere maşşallah :ask:
Canım daha çok minikler ve senin doğum sonrası kilolarını verebilmen için bana kalırsa en az 2 yıla ihtiyacın var , hormonların eski haline dönücek bu zaman zarfında , belki anne sütü de alıyorlarsa kendine zaman tanıman ve bol su içmen lazım sadece , onlara yetmek için enerjiye ihtiyacın var senin sakın yediğinden içtiğinden çok kısma yoluna gitme derim yoksa psikojikman çökersin.

Sen sadece sağlıklı beslenme kısmına uy gerisi kolay canım , yürümeye başladıklarında sporun alasını yapıcaksın zaten :hihi:

Sizi yemek bölümünde arıyordum şaşırdım birde baktım zayıflama topiğindeler :kahkaha:
Spora başlama tarihim --->> Tarihi bilmiyom ama diğer topiğimdeki tarihimi yazem :D 21.03.2013 :hihi:

:ne:iki yıl mı :uzgun: kilolar canımı çok sıkıyor ve aynanın yanından geçerken kendime bakamıyorum bu ne hal diye :bitter:

kısıyorum yemeden ama fayda etmiyor tabiki aynen duruyorlar zorla 4 kilo gitmiş üstümden :(
biliyorum ki iğne ve ilaçların halen etkisi var vücudumda ve doktorda demişti 2- 3 seneye kadar ancak atarsın vücudundan :(

sağlıklı beslenme bölümüne takılayım artık ne yapayım 2 yıl daha berabersem kilolarımla :)

inşallah okadar uzun sürmez vermem:tskler:

bitterim çok yaşa emi :ko:ko:ko:ko

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Bende şahmaranın verdiği linke bilgilerimi yazdım.Açıkçası şaşırdığım bir sonuçla karşılaştım :hihi:

Ben kararlıyım ama eski kiloma dönücem :utandim:

Hesaplama Sonuçları

Vücut Yüzey Alanınız: 1.75 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 50 kg
İdeal Kilonuz: 61 kg
Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 22.5 kg / metrekare
Sonuç: Kilonuz tamamen normal

Boyunuza göre uygun ağırlıkta olduğunuzu gösterir. Yeterli ve dengeli beslenerek ve düzenli fiziksel aktivite yaparak bu ağırlığınızı korumaya özen gösteriniz.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.220
Vücut Yüzey Alanınız: 1.4 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 37 kg
İdeal Kilonuz: 43 kg
Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 20.9 kg / metrekare
Sonuç: Kilonuz tamamen normal
Boyunuza göre uygun ağırlıkta olduğunuzu gösterir. Yeterli ve dengeli beslenerek ve düzenli fiziksel aktivite yaparak bu ağırlığınızı korumaya özen gösteriniz.

:kayris::kayris:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556

Hepsini çaldım senden bitter , birer dondurmaya hayır diyemediler ve geldiler :nanik: :kptmya:

Hoşgeldin tatlım her iki konudan da bildirimlerini takip edicem , spor konusunda süper örnek bir insansın , senden motivasyon konusunda faydalanıcam :yandanyandan:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Kızlar burası gerçekten şahane oldu.Tatlı krizlerim oluyor son zamanlarda ama tutuyorum kendimi sağlıksız hiçbişey yapmıyorum mutfakta diyebilirim.Lilicim tekrar tebrikler.Baş başa verip atacaz tüm fazlalıkları :hihi:

Evet fıstığım aynen öyle -ciko , zaten çıtır hatunlardık daha da çıtır olucaz sporla birlikte :hihi:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
:ne:iki yıl mı :uzgun: kilolar canımı çok sıkıyor ve aynanın yanndan geçekerken kendime bakamıyorum bu ne hal diye :bitter:

kısıyorum yemeden ama fayda etmiyor tabiki aynen duruyorlar zorla 4 kilo gitmiş üstümden :(
biliyorum ki iğne ve ilaçların halen etkisi var vücudumda ve doktorda demişti 2- 3 seneye kadar ancak atarsın vücudundan :(

sağlıklı beslenme bölümüne takılayım artık ne yapayım 2 yıl daha berabersem killarımla :)

inşallah okadar uzun sürmez vermem:tskler:

bitterim çok yaşa emi :ko:ko:ko:ko

Canım şu an hormonların tavan pozisyonda , iri görünmene sebep onlar da olabilir , mesela annede prolaktin (tiroidlere etki eden hormon) hormonu fazladır ama aynı zamanda oksitosin denilen mutluluk hormonu da öyle , sen oksitosinin keyfini çıkar :eek:
İnan zamanında aynı şeyi çoğumuz yaşadık , çoğumuz da kiloluyduk , misal ben sezaryene rağmen spor yaptım ama uzun süre o irilikten kurtulamadım , kendini zorlama , doktoruna güven. Seni de listemize ekledim canım

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Günün motivasyon fotoğrafı :

YAŞAMAK İÇİN YE AMA YEMEK İÇİN YAŞAMA!

attachment.php

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Canım benim boyum 1.72 eklersin.

Bunlar da kızların son güncellemiş halleri birkaç değişiklik var istersen burdan ekleme yap tabloya Şekerpare mesela değiştirdi bilgilerini.

LiLi ;
Başlangıç kilosu : 71 kg
Şu anki kilosu : 68 kg
Boyu: 1.72 cm
Hedef kilosu : 62 kg
Spora başladığı tarih : 02-26-2013
Bir sonraki tartılma tarihi : 04.27.2013
Şu ana kadar verdiği kg : 3 kg

Leonie-
Şu anki kilosu : 53-54 kg
Boyu : 1.60 cm küsür
Hedefi : 49 kg
Spora başlama tarihi : 02.04.2013
Bir sonraki tartılma tarihi : ?

ferah
Şu anki kilosu : 69 -70 kg
Boyu : 1.58 cm
Hedefi : 60 kg
Spora başlama tarihi : Henüz başlamadı.

Ayben
Başlangıç kilosu : 68 kg
Şu anki kilosu : 58 kg
Boyu : ?
Hedef kilosu : 56 kg
Verdiği kilo : 10 kg
Spora başlama tarihi : ?

*Hülya*
Şu anki kilosu : 67 kg
Boyu: 1.69 cm
Hedef kilosu : 62 kg
Spora başlama tarihi : Henüz başlamadı.

denizplt
Şu anki kilosu : 68 kg
Boyu : 1.60 cm
Hedef kilosu : 58 kg
Spora başlama tarihi :30.03.2013

Smile*
5-6 kg vermek istiyor (eksik bilgilerini tamamlaması gerekiyor)

Lilav
Şu anki kilosu : 78 kg
Boyu : 1.60 cm
Hedef kilosu : 65 kg
Bir sonraki tartılma tarihi : 5 nisan 2013
Spora başlama tarihi : 29 mart 2013

Şahmaran
Şu anki kilosu : 59 kg
Boyu : 160 cm
Hedef kilosu : 54 kg
Spora başladığı tarih : 30.03.2013

flamingo
Şu anki kilosu : 65 kg
Boyu :1.60 cm
Hedef kilosu :55 kg
Spora başlama tarihi : -Henüz başlamadı-

Şekerpare
Şu anki kilosu : 65 kg
Hedef kilosu :60 kg
Boyu : ?
Spora başlama tarihi : - Henüz başlamadı-

bitter_im
Şu anki kilosu : 47 kg
Boyu: 1.52 cm
Hedef kilosu : 42 kg
Spora başlama tarihi : 21.03.2013

esmeryarim
4 kilo veren arkadaşımızın 3 tane şeker bebeği var , şu an bizi takip edip bol bol su içiyor.

Bir sonraki tartılma tarihim bu Cuma canlarım.Ben Cuma'dan Cumaya tartıya çıkmak istiyorum:ask:

Bu arada listedeki tüm isimler soru işareti olan yerleri tamamlasınlar bende eklemelerimi yapayım dimi ama:lululu:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
böyle bir resim asmayı düşünüyorum buzdolabına ve evin farklı köşelerine sonra da ''bak ferah böyle olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsun dikkat et''derim :D
Güzel fikirmiş :1:
Ben sana bi öneride bulunucaktım aklımdayken yazıyım , ödem konusunda henüz doktora gitmedin ama yine de yazıyım unutmadan , spa reine mineralli su , bi araştır..

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
Güzel fikirmiş :1:
Ben sana bi öneride bulunucaktım aklımdayken yazıyım , ödem konusunda henüz doktora gitmedin ama yine de yazıyım unutmadan , spa reine mineralli su , bi araştır..
teşekkür ederim lilim ,kaç gündür maydanoz suyu içiyorum ama değişiklik yok bende,bu sıralar görümcemin sağlık sağlık sorunlarıyla ilgileniyoruz ,sonra sıra bana gelecek inşallah ..bu suyu araştırayım ben:dusun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar