Sağlıklı Yaşamayı Öğreniyoruz , Fit Kızları Bekleriz ;)

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.176
Hasta olıyım diye diye hasta ettin kendini , geçmiş olsun canım ıhlamur-adaçayı iç.:cay:
10 tur vay be süper :bayil:
-ciko süper dimi :D insallahhh daha cok olcak bebeğim :ask:
bitter gibi görsel kanıt istiyorum sizden kızlar , var mı cesaretiniz ?

:hihi: valla insallahhh azmin sonu zafer olcak :huhuu:
Dur lilim azcık gülelim :D öncemi sonramı eklicem öncesi eski resim şişko halim cok sasırcağnız :ko

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Keyifli hafta sonları kızlar , yarınki tatlınız bu olsun

attachment.php

esmeryarim

Daimi Üye
Tepki
3.148
merhabalar nasılsınız hanımlar

şekerpare geçmiş sayfalara bugün bakındım geçmiş olsun canım

bu sıra bende bebeklerde iyi değiliz hava değişimi mi nedir halsizim keyfim hiç yok

lili mıhtar imzan süpermiş şu teri emen atleti ben daha görmedim üstümüzde ıslanıp buz kesiyor halen atlet ter emer diyorlar :1:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Varrrrrr 30 Nisan ama olurmu:hihi:

Keyifli hafta sonları kızlar , yarınki tatlınız bu olsun

attachment.php
Canim dün bunu görmüstüm cikmadan rüyama girdi inan:ask:
Bende bugün bir kase yogurda dün aldigim meyvelerden koydum tadi damagimda kaldi simarttim kendimi:ask:

bu sıra bende bebeklerde iyi değiliz hava değişimi mi nedir halsizim keyfim hiç yok

lili mıhtar imzan süpermiş şu teri emen atleti ben daha görmedim üstümüzde ıslanıp buz kesiyor halen atlet ter emer diyorlar :1:
Canim gecmis olsun cocuklarla ugrasmaktan halsiz düsüyor olabilirsin dikkat et kendine-ciko

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Selam vermeden daldim konuya:huhuu:
Ben geldim arkadaslar güzel pazarlar:ask:
Ben iyice alistim artik sporsuz günüm olmuyor
Belki inanmicaksiniz ama göbegimde erimeler oldu:evet:
Bugün kahvaltida yarim dilim ekmek domatesli omlet ve peynir yedim.
Öglen cok ac degildim t:evet:aze meyveli yogurt söleni yedim:cokkomik:
Birazdanda firin torbasinda somon mercimek corbasi ve ispanak yicem:D
Yaza süper girmek istiyorum:tskler:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Olmaz mı olur tabi Lilavcım 30 Nisan'ı bekliyorum , bir dahaki tartılma seansımız görsel kanıtlı olsun kızlar :eek:

Lilavcım afiyet bal şeker olsun , harika bir şölen yapmışsın , daha iyisi olamazdı şu an için -alkis , vücudun toparlanıyor demek ki senin adına inan çok mutlu oldum , sarkma yaşamamak için bol kese ve duş sonrası vücut yağı kullanmayı ihmal etme canım -ciko

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
hepten edecek beni cırcır :D mesajımı oku bebem kafan nerdeyse artık :kahkaha:

Şekerparem kolay gelsin önce..
Çok geçmiş olsun canım benim yaaa :( üzüldüm insallahh cabuk geçer. Nazarmı oluyor bu cocuklar bilemedim. @Aslı Oktay ında dün bebeği mama sandalyesinden düşmüş :uzgun::uzgun:

Çok teşekkürler canım :ask:

sekerparem cok gecmıs olsun canım benım
benm kızda carsamba gunu dustu agzım yuregımde mr falan cektırdık bıseyı yokmus cok sukur ama omrumden omur gıttı senı cok ıyı anlayabılıyorum kuzum

Büyük geçmiş olsun canım.Nasıl üzülmüşsündür inan seni çok iyi anlıyorum.Benim oğlum ozamanlar daha sık düşerdi :uzgun: Mama sandalyesinden nasıl düşer demicem merdiven,koltuk,sandalye dinlenmiyor bunlar.Herşey düşmeleri için bir neden :uzgun:

Canim kesinlikle ümitsiz olma inan benimde 3 oglum var ve aralari cok az,yeni ayaklandiklarinda yemek yemeyi unuttugumu farkediyordum bazen:tskler:
Seninde yavas yavas gidicektik etrafindakilerinde cevabini ver hic takma kafana bitanem:ask:

Gecmis olsun canim seni cok iyi anliyorum kiyamam ben ona:uzgun:
Sana kolay gelsin canim hem spor hem tertemiz ev yarinda misafirlerini agirlarken bayagi enerji kaybedersin:lululu:
Ama dikkat et cocugun durmassa hafif yemekler hazirla cocuklusun misafirlerin anlayisli olsunlar azcik-ciko

:kptmya::kptmya::kptmya:

Sizede gecmis olsun canim cocuklar öyle büyüyorlar ne yazikki:uzgun:

ÇOk teşekkürler canım.Misafirlerimi savdım çok şükür.Kendime göre bişeyler yaptım.Masayı donattım diyebilirim :) Okadar şey yapıp şöyle böyle yiyip kalkmayı özlemişim masadan :hihi: Ekmeksiz sadece herşeyin tadına baktım okadar:hihi:

Geçmiş olsun canım evin içinde merdiven tehlike bu yaramazlara.

Çok sağol canım.Sadece merdiven çocuklara herşey tehlike :uzgun: Allah beterin korusun yeterki hepimizin çocuklarını

OLur bende resim eklerim tartıldığım zaman :huhuu:

ÇOk sağol canım.

Bende öyleydim bir ara.Havalardan sanırım

Hangi yag canim ben losion kullaniyorum sadece:(

Canım benim kilo verirken ciltte çatlamalar oluyor ya onu engellemek için vücudu nemli tutmak gerekiyor.Mesela 2-2buçuk litre mutlaka su içmek.nemlendiriciler sürmek yağlar sürmek vs ... Sanırım ondan bahsetti lili -ciko

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Bende sabah tost yedim.Biraz fazla kaçırdım :uzgun: Yarım fincan çay içtim.Akşam yemeğini salata ağırlıklı beslenicem.

Oğlumu öğlen yatırınca bikaç egzersiz yapayım diyorum :utandim:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.176
Ben geldim gızlar :hihi: Önce dünkünü ekliyeyim. Sporum 12 tur stad yürüyüşü. Ev ile birlikte :hihi: sabah kahvaltım tost yedim sadece :ates: misafirlerim vardı koşuşturmaca derken acıkır gibi oldum 3,30 gibi yoğurt yedim bastırdı biraz. Akşam yemeğindede 1kase brokoli çorba ve 3 kaşık burgur pilavı yedim sinirliydim zaten yemek düşünmedim :tskler: Buğünkü sporum 6 tur stad'da 2 turda eve gidiş geliş sayıyorum yağmurluydu pek duramadım :tskler: kahvaltıda 1 kase nestle nesquik yedim :tskler: canım yemek istemiyor :ates: bu kazar canlar :sirin:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
aynen oyle sekerparem bunlar dag tepe ova bayir sandalye koltuk merdiven hic dinlemiyolar malesef :dusun:

Malesef canım.Allah beterinden korusun :ask:

Ben geldim gızlar :hihi: Önce dünkünü ekliyeyim. Sporum 12 tur stad yürüyüşü. Ev ile birlikte :hihi: sabah kahvaltım tost yedim sadece :ates: misafirlerim vardı koşuşturmaca derken acıkır gibi oldum 3,30 gibi yoğurt yedim bastırdı biraz. Akşam yemeğindede 1kase brokoli çorba ve 3 kaşık burgur pilavı yedim sinirliydim zaten yemek düşünmedim :tskler: Buğünkü sporum 6 tur stad'da 2 turda eve gidiş geliş sayıyorum yağmurluydu pek duramadım :tskler: kahvaltıda 1 kase nestle nesquik yedim :tskler: canım yemek istemiyor :ates: bu kazar canlar :sirin:

Oyy oyyy maşallah canım -ciko

esmeryarim

Daimi Üye
Tepki
3.148
geçmiş olsun aslıcım
yaa ben kahvaltı yapamıyorum :(
bebeler uyanınca erken sattede uyanıyorlar onların karnını doyur altlarını değiştir ilgilen derken öğlen oluyor öğlende ne bulursam ayakta atıştırıyorum :(sonra tekrar bebelere dön uyumak yok benimkilerde birde üçtane olunca imkansız zaten biri uyusa diğeri uyanık :acep:
bukadar dengesiz beslenmeyle nekadar kilo verebilirim bilmiyorum :uzgun:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
geçmiş olsun aslıcım
yaa ben kahvaltı yapamıyorum :(
bebeler uyanınca erken sattede uyanıyorlar onların karnını doyur altlarını değiştir ilgilen derken öğlen oluyor öğlende ne bulursam ayakta atıştırıyorum :(sonra tekrar bebelere dön uyumak yok benimkilerde birde üçtane olunca imkansız zaten biri uyusa diğeri uyanık :acep:
bukadar dengesiz beslenmeyle nekadar kilo verebilirim bilmiyorum :uzgun:

Kaç kilo fazlan vardı senin.Merak etme bikaç ay sonra ayaklandıkları zaman o kilolar nasıl gitmiş göreceksin :hihi: Ayrıca yemen lazım senin.Aç aç çocukların peşinde yorulursun.Kendine dikkat et canım.Çocukların için bunu yap.Aç kalma :huhuu:

esmeryarim

Daimi Üye
Tepki
3.148

Kaç kilo fazlan vardı senin.Merak etme bikaç ay sonra ayaklandıkları zaman o kilolar nasıl gitmiş göreceksin :hihi: Ayrıca yemen lazım senin.Aç aç çocukların peşinde yorulursun.Kendine dikkat et canım.Çocukların için bunu yap.Aç kalma :huhuu:

fazlalığım çok var malesef :(
ayaklanma döneminde de gitmezse kalırım öyle yarım dünya gibi :bayil:boyum uzun olduğu için
az ordan kurtarıyorum yoksa kısa olsaydım bu halimle yuvarlanırdım kesin yürüyemezdim
canım benim bazen oluyor bütün günü yemeden geçirdiğimi fark ediyorum koşturmacan yemek aklıma gelmiyor bile
strestenmidir nedir birde üçüz gebelik ve riskliydi
hamilelik boyunca haftada bir iğne iki satte bir hap alıyordum erken doğum ve düşük olmasın diye
kilolar bu yüzden oldu :(
bu koşturmacayla kilo veremiyorum :sinirli:
canım çok sıkılıyor bu durumuma :uzgun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar