esmeryarim
Daimi Üye
çok sorun ediyorum hemde :uzgun:zaten vermemeye devam edersem diyetisyenden yardım alacam bebelerimin azdaha büyümesini bekliyorum@esmeryarim kilo kontrolü için akupunktur denemeni tavsiye ederim. Yaptıranlar oldukça memnun , şu aşamada kilolarını bu kadar sorun ediyorsan akupunkturdan destek alabilirsin. (Emziriyorsun ve şu an spor yapamıyorsun zamanın yok üstelik ameliyatının üzerinden çok zaman geçmemiş diye..)
Emzirenler için sakıncası yok hatta sütü arttırdığı da söyleniyor.
emzirme konusuna gelince malesef emzirmiyorum keşke emzirebilseydim :gitme:kuzularımım kiloları çok düşük doğdular bu yüzden 1 aya yakın yoğun bakımda kaldılar pompaylada sütüm gelmedi
emzirmediğim için zaten kilo vermek istiyorum emselerdi onlar için yerdim sütüm olsun diye ama yok
içimde uhte kalacak emziremediğim için
kuzularım anne sütünden mahrum kaldıkları içinde içim içimi yiyor zaten :uzgun::sim3:
düzenim olsa belki yeme konsunda kilo verecem düzende yok sabah kahvaltısı yok öğlen ne bulursam akşam desen oda yok çünkü üç bebekle planlı hareket etmek çok zor oluyor
burda en azından sizleri takip ederek bişeyler yapmaya çalışıyorum olduğu kadarıyla artık
Esmerim , yalnış hatırlamıyorsam bebişlerim 8 aylık demiştin dur bakalım bitanem hem şimdi çok yoruluyorsun başkaları 1 taneyle koştururken sen Allah bağışlasın 3 taneyle ilgileniyorsun ...
bebeklerinle ilgilenmen için senin şu anda kilolarına takılmaman gerekiyor .
azcık büyüsünler sonra bide bakacaksın ki ohoooo kilo falan kalmamış hem boyunda uzunmuş takma kafana kiloları bu aradakorkutmak gibi olmasın amaaa bebişlerin hele bi ayaklansınlar kilo alıyım diye uğraşaçaksın gör bak sen
evet ablacım 8 aylıklar
şimdi bile yoruluyorum şu saat olmuş halen uyanıklar biri uyudu diğer iki sıpa kıvranıyorlar
günün onlarla bayağı tempolu geçiyor sabah4 bazen 6 gecenin bu saatine kadar ayaktayım
bu saatten sonrada evi toparlamaya koyulacam gündüz iş yaptırmıyorlar
uzun lafın kısası ablacım bu tempoyla tığ gibi olama gerekirdi değil mi ama yok olmuyor işte
aman ablacım kilolardan bir kurtulayım istemem artık kilo milo fit olsam alımlı olsam kötü olmaz hani
182 boyla kurtarıyorum ama geniş görünmekte hiç hoş değil :uzgun: