Sağlıklı Yaşamayı Öğreniyoruz , Fit Kızları Bekleriz ;)

esmeryarim

Daimi Üye
Tepki
3.148
@esmeryarim kilo kontrolü için akupunktur denemeni tavsiye ederim. Yaptıranlar oldukça memnun , şu aşamada kilolarını bu kadar sorun ediyorsan akupunkturdan destek alabilirsin. (Emziriyorsun ve şu an spor yapamıyorsun zamanın yok üstelik ameliyatının üzerinden çok zaman geçmemiş diye..)
Emzirenler için sakıncası yok hatta sütü arttırdığı da söyleniyor.
çok sorun ediyorum hemde :uzgun:zaten vermemeye devam edersem diyetisyenden yardım alacam bebelerimin azdaha büyümesini bekliyorum

emzirme konusuna gelince malesef emzirmiyorum keşke emzirebilseydim :gitme:kuzularımım kiloları çok düşük doğdular bu yüzden 1 aya yakın yoğun bakımda kaldılar pompaylada sütüm gelmedi :( yoğun bakımdan çıktıtan sonrada çeneleri çok kuvetsizdi çekemiyorlardı pompayla 2-3ay sağdım ama boşuna damla damla geldi birini bile doyurmuyordu :gitme:bebelerim büyüyüp çeneleri kuvetlenen kadar çoktan kesildi:(
emzirmediğim için zaten kilo vermek istiyorum emselerdi onlar için yerdim sütüm olsun diye ama yok:(
içimde uhte kalacak emziremediğim için
kuzularım anne sütünden mahrum kaldıkları içinde içim içimi yiyor zaten :uzgun::sim3:
düzenim olsa belki yeme konsunda kilo verecem düzende yok sabah kahvaltısı yok öğlen ne bulursam akşam desen oda yok çünkü üç bebekle planlı hareket etmek çok zor oluyor
burda en azından sizleri takip ederek bişeyler yapmaya çalışıyorum olduğu kadarıyla artık

Esmerim , yalnış hatırlamıyorsam bebişlerim 8 aylık demiştin dur bakalım bitanem hem şimdi çok yoruluyorsun başkaları 1 taneyle koştururken sen Allah bağışlasın 3 taneyle ilgileniyorsun ...
bebeklerinle ilgilenmen için senin şu anda kilolarına takılmaman gerekiyor .
azcık büyüsünler sonra bide bakacaksın ki ohoooo kilo falan kalmamış hem boyunda uzunmuş takma kafana kiloları bu arada :) korkutmak gibi olmasın amaaa bebişlerin hele bi ayaklansınlar kilo alıyım diye uğraşaçaksın gör bak sen :)

evet ablacım 8 aylıklar
şimdi bile yoruluyorum şu saat olmuş halen uyanıklar biri uyudu diğer iki sıpa kıvranıyorlar:) sallamıyorum alıştırmadım hangibirini sallayacam diye atıyorum yataklarına nezaman uyurlarsa artık
günün onlarla bayağı tempolu geçiyor sabah4 bazen 6 gecenin bu saatine kadar ayaktayım
bu saatten sonrada evi toparlamaya koyulacam gündüz iş yaptırmıyorlar :huhuu:
uzun lafın kısası ablacım bu tempoyla tığ gibi olama gerekirdi değil mi ama yok olmuyor işte :sinirli:

aman ablacım kilolardan bir kurtulayım istemem artık kilo milo fit olsam alımlı olsam kötü olmaz hani
182 boyla kurtarıyorum ama geniş görünmekte hiç hoş değil :uzgun:

Ayben

Daimi Üye
Tepki
771
182 boyla kurtarıyorum ama geniş görünmekte hiç hoş değil

Hımm boyun güzelmiş .
madem emzirmiyorsun dr git tahlil falan yaptır tatlım
sana ablaca bir tavsiye bitanem dr gidip neden zayıflıyamadığını öğrenmeden sakın diyet falan yapayım deme
Bazen insülin direnci fazla olunca ne kadar dikkat edilirse edilsin kilo verilemiyor . artı tiriotunu da kontrol ettir
dediğim gibi önce dr git bakalım sonuca göre davranırsın artık

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Allah bağışlasın üç tane onlarla başa çıkman kolay değil onun için diyet yapacaksanda dr kontrölünde yap.Emzirmedim diyede üzülme.bende oğlumda yaşayıp üzülmüştüm boşuna.:huhuu:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Bu sabah pek bir şey yiyemedim kızlar , iki-üç gündür midem bir tuhaf , periyodik olan bir şey gerçi bu bende normal..
Az önce şekersiz güllü lokumlu türk kahvemi içtim afiyetle , telvesiyle de maskemi yaptım size yazıyorum :hihi:
Spor yapmaya çalışıcam bugün , halsiz hissediyorum ama bakalım :huhuu:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Sıskalık seksi değildir. Sağlık öyledir..

attachment.php

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.176
Günaydınnn :ko ben geldim kızlar :sevindirikasli: Spordan, bugun rekor kırdım :ko 18tur dolandım stad'da :sevindirikasli: eve gidiş geliş 20 tur -alkis kendimi alkışlıyorummmm -alkis kızlar acayip bir hafiflik hissediyorum baldırımda butumda :D artık ağrımıyor -ciko kahvaltıdada 1 kase nesquik yedim :sevindirikasli: öğlende mavi yeşil kraker aldım bide onu denicem bakem nasıl :D ondan yemeyi düşünüyorum :durbun: terziye uğradım spordan dönüşte :D diyo ne kadar hırslı çıktın tahta gibi olsun dedi :D hızla kg veriyosun dedi :sevindirikasli: cok kocaman motive oldum :evet::evet::evet: Lili mıhtar :ko koptuya gız imzana :kahkaha:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.176
:ko:ko:ko

Kop bebeeem kop :ko
Bu üstteki kadın gibi olucan yakında bittercim balım qaymaam.

Yaa lilim benim şuan nereler zayıflıyor biliyormusun :ne: bel gögüs bölgesi :ne: kollar bilekler dizlerimden altındaki bacak baldır but kalca duruyor birde göbek onlar cok zor hiç gitmiyo :tskler: hele göbek :ne: yazın 44kg idim göbek yine vardı :ko ben cuma günmü tartılmıştım :D bida tartılımmı yaa kötümü oluyo öyle :ko

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Yaa lilim benim şuan nereler zayıflıyor biliyormusun :ne: bel gögüs bölgesi :ne: kollar bilekler dizlerimden altındaki bacak baldır but kalca duruyor birde göbek onlar cok zor hiç gitmiyo :tskler: hele göbek :ne: yazın 44kg idim göbek yine vardı :ko ben cuma günmü tartılmıştım :D bida tartılımmı yaa kötümü oluyo öyle :ko

Valla bu spora zor dayanır o depolanmış yağlar canım , göbek , baldır , kalça , alt bacak , popo eninde sonunda incelir , yapın nedeniyle öyle zor gidiyo ama gider mutlaka , bilekler konusunda ne yazık ki çok bişey bekleme o biraz genetik durum.
Sen bilin bebeğim ya , Cuma tartılmıştın evet , şu an kas yaptığın için kilolu bile çıkabilirsin moralini bozmasın , istersen biraz sık dişini tartılma hemen.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.176
Valla bu spora zor dayanır o depolanmış yağlar canım , göbek , baldır , kalça , alt bacak , popo eninde sonunda incelir , yapın nedeniyle öyle zor gidiyo ama gider mutlaka , bilekler konusunda ne yazık ki çok bişey bekleme o biraz genetik durum.
Sen bilin bebeğim ya , Cuma tartılmıştın evet , şu an kas yaptığın için kilolu bile çıkabilirsin moralini bozmasın , istersen biraz sık dişini tartılma hemen.

Temem biraz bekliyiyim bakım -ciko dayanamazsam resimlerim :ko
lilim ben resmi bulamadım :D minnak bi video var onu eklesem olurmu :ko

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.176

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.176
çikolatam burda çok kilolu görünüyorsun yavrim
bu arada çocugu ne güzel doyuruyorsun öyle gel benim oğluşada yedir,Eymene yemek yedirinceye kadar akla karayı seçiyorum valla:bayil:

:D çocuklara bayılırım :huhuu::huhuu: onları yerim parçalarım valla :D ehueeheh bebek severim ama 2 yaş sonrası cıx :D ebbedi kucağma almam :ko:ko

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar