nerden gördün be
Sen göstermiştin
nerden gördün be
ablacım şeker hastalığı bizde ırsi korkuyorum ya şeker varsa diye bir yandan da hamilelikte test yapılmıştı şeker çıkmamıştı öyle rahatlaıyorum kendimiHımm boyun güzelmiş .
madem emzirmiyorsun dr git tahlil falan yaptır tatlım
sana ablaca bir tavsiye bitanem dr gidip neden zayıflıyamadığını öğrenmeden sakın diyet falan yapayım deme
Bazen insülin direnci fazla olunca ne kadar dikkat edilirse edilsin kilo verilemiyor . artı tiriotunu da kontrol ettir
dediğim gibi önce dr git bakalım sonuca göre davranırsın artık
çok şükür atlattık durumları iyi ama elimde değil keşke emzirebilseydimde diyorum nasipleri yokmuş kuzularımın :uzgun:süt olmadıCanım sen elinden geleni yapmışsın hiç ukde kalmasın üzülme lütfen , şu an iyiler mi ona bak sen , o zor dönemleri atlatmışsın.
Allah bağışlasın üç tane onlarla başa çıkman kolay değil onun için diyet yapacaksanda dr kontrölünde yap.Emzirmedim diyede üzülme.bende oğlumda yaşayıp üzülmüştüm boşuna.
Bİttercim videoda nekadar kilolosun şaşırdım valla.Yüzün hep aynı ama vücudun :ne:
Resimler acayip mot,ve edici Lilim..
Son günlerde sanırım boşladım ben,ne yediklerime dikkat ediyorum nede içtiklerime
Tek yaptığım iyi bir şey bol su içmek:acep:
Bana kızmayın ama ne olurrr
ablacım şeker hastalığı bizde ırsi korkuyorum ya şeker varsa diye bir yandan da hamilelikte test yapılmıştı şeker çıkmamıştı öyle rahatlaıyorum kendimi
Ben geldim ülee :kayris:
Sporumu yaptımmm ooh yandan yandan hava güzel oldukça ben dahada hevesleniyorum :sevindirikasli: sabah havası okadar çok enerji veriyorki anlatamam 15 tur attım geldim kıslar :sevindirikasli: kahvaltımdada 1 dilim tost yedim :sevindirikasli: bol su :kayris:
Merhaba kızlar
Nasıl gidiyor sağlıklı beslenme ?
Derslerım yoğun olduğu ıçın çok sık gelemıyorum ben ama ıyı gıdıyorum.
Bugün regl oldum ben, o yüzden ufak bır çıkolata kaçamağı yaptım, dünden berı kendımı zor tutuyorum kızlar tatlı bır şeylere saldırmamak ıçın :deli:
Bu pazar tartılma günüm ama regl olduğum ıçın ödemlı vücudumla fazla çıkıcam sanırım :ne:
Sayfayı meşgul etmezsin Ayben'cim lütfen rahat ol.