Sağlıklı Yaşamayı Öğreniyoruz , Fit Kızları Bekleriz ;)

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Tşk ederim canım

Bende dün kızlarımla dışarı çıktım ve küçük kızım bizi mantı yemeye davet etti
eee olmaz da diyemedim yavrumun içinden gelmiş
neyse yedik ve saat 14,30dan 18 30 kadar yürüdük
sizce mantıdan eser kalmışmıdır :)

Ha bu arada lili ben sana arkadaşlık teklifi gönderdim . ya sen kabul etmedin yada ben gönderemedim :)

Kalmamıştır Ayben'cim , harika yürümüşsün tebrikler. -alkis

İnan görmedim canım teklifini , benim kızım var bilenler bilir , kendisi bilgisayarı karıştırmaya pek bir hevesli eğer yolladın da geldiyse o kurcalamıştır benim yokluğumdan fırsat , ben sana gönderiyorum birazdan sen kabul et canım :ask:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.176
Bitter bana azcık enerji ver canım ya , feci hastayım ama sağlıklı beslenmemin etkisi ayakta atlatabiliyorum sanırım , sadece enerjim yok spor yapamadım kaç gündür ne yazık ki.

Gel bacım :D 500waltlık bi elektirik veriyim bişeciğin kalmaz :kahkaha:

Buse1986

Yeni Üye
Tepki
1
Spor yapmayı hiç beceremedim. şimdi caddebostanda bir yere gidiyorum 1 ay oldu başlayalı ama şimdiden sıkılaştığımı hissediyorum. belki de psikolojiktir :utandim: birde beslenmemi düzene soktum mu harika olacak. ha bu arada spor yapmayı çok sevemeyen çok vakit ayıramayan ama incelip sıkılaşmak isteyen herkese tavsiye ediyorum kızlar :evet:

goznuru

Daimi Üye
Tepki
396
lili cok guzel konu acmissin canim gelir bakar , bakar gaza geliriz birde arkadaslar mate cayi var posette cok yardimci oluyor arastirin goreceksiniz obez diyetlerinde gunluk veriliyor ben gunluk 4 fincan iciyorum faydasinida gordum paylasmak istedim. heeee bu arada borek , corek , tatli tariflerinize ara verin gordukce deniyor , denedikce yiyorum . spor yapamiyorum kolumdan amaliyatliyim belde gitmis vaziyette kosu bandinda kosuyorum astimim var cabuk yoruluyorum . Diyeceksiniz kadinda her sey var :)

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
lili cok guzel konu acmissin canim gelir bakar , bakar gaza geliriz birde arkadaslar mate cayi var posette cok yardimci oluyor arastirin goreceksiniz obez diyetlerinde gunluk veriliyor ben gunluk 4 fincan iciyorum faydasinida gordum paylasmak istedim. heeee bu arada borek , corek , tatli tariflerinize ara verin gordukce deniyor , denedikce yiyorum . spor yapamiyorum kolumdan amaliyatliyim belde gitmis vaziyette kosu bandinda kosuyorum astimim var cabuk yoruluyorum . Diyeceksiniz kadinda her sey var :)

Hoşgeldin canım , çok geçmiş olsun ameliyatın ve belin için hayırdır diye sorıyım ameliyat ne ameliyatıydı şimdi daha iyisin umarım?
Herşeye rağmen (ki astım herşeye yeter çeken bilir derler ya tam bu hastalığa göre bu laf değil mi? ) koşu bandında koşuyorsun ya ne diyim bravo sana , sağlıklıyım ama üşeniyorum diyenlere örnek olursun umarım.

goznuru

Daimi Üye
Tepki
396
TSK: LILICIM gecen yaz oldum kolumda sinir SIKISMASI vardi dirseyimde plates yaptim bir yil simdi yapmiyorum . Evet astim zor her sabah ac karninina bal yiyorum uzerine bir tatli kassigi corek otu ile faydasini gordum ilac almiyorum iki yildir rahatim sukurler olsun , 4 cocuk iki torunlu biri olarak iyiyim rabbimin bu gunune binlerce sukur.

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
TSK: LILICIM gecen yaz oldum kolumda sinir SIKISMASI vardi dirseyimde plates yaptim bir yil simdi yapmiyorum . Evet astim zor her sabah ac karninina bal yiyorum uzerine bir tatli kassigi corek otu ile faydasini gordum ilac almiyorum iki yildir rahatim sukurler olsun , 4 cocuk iki torunlu biri olarak iyiyim rabbimin bu gunune binlerce sukur.

Çok güzel çok sevindim canım , ben de ilaç kullanmaktan hazetmem hiç , mecbur kalmadıkça içmem , ağrı kesici bile kullanmam kolay kolay, sen de bu konuda harika bir yol katetmişsin. Çörek otu ve bal mucizesi , doğada herşey var zaten en doğal haliyle..
Maşşallah 44 yaşında diyor bilgilerin ama torunun bile varmış ne mutlu sana genç anne - anneanne -babaanne olmuşsun.:huhuu:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Ben geldim hanimlarrrrrr:findikim:
Bugün yine dikkat ettim spor yaptim böyle olunca pismanlik duygusu olmuyor ya cok seviniyorummm:ask:
Cuma cumartesi arkadasimin dügünü var birazcikta olsa zayiflamis olarak giricem:huhuu:
Lili avatara bayildim canim banada bulsana böyle motice edici bir avatar:sevindirikasli:

Bugün yediklerim
Sabah bol yesillik ve esimin yaptigi mantarli omlet peynir zeytin.
Öglen yesil fasülye
Bulgur pilavi
cacik
Aksam cok ac degildim biraz ceviz yedim

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Ben geldim hanimlarrrrrr:findikim:
Bugün yine dikkat ettim spor yaptim böyle olunca pismanlik duygusu olmuyor ya cok seviniyorummm:ask:
Cuma cumartesi arkadasimin dügünü var birazcikta olsa zayiflamis olarak giricem:huhuu:
Lili avatara bayildim canim banada bulsana böyle motice edici bir avatar:sevindirikasli:

Bugün yediklerim
Sabah bol yesillik ve esimin yaptigi mantarli omlet peynir zeytin.
Öglen yesil fasülye
Bulgur pilavi
cacik
Aksam cok ac degildim biraz ceviz yedim

Menün harika canım çok beğendim afiyet olsun .:eek:
Spor yapmak duruşu bile etkiliyor canım inan bana duruşunla bile farklı olucaksın kilo da verdin toparlandın da , düğün fotosu bekleriz -ciko

Bulıyım canım sana da şöyle motive edici bi avatar ooh yeni bir akım yaratalım hanfendi de :eller:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Lilav'cım buna ne dersin?

attachment.php

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Günaydinlarrrr-ciko
Birazdan kuaföre gidicem güzel olam azcikkkk insanin kuaförüde olmassa ne olur cok merak ediyorummm:tskler:
Lilicim avatara bayildim kullaniyorum cikmadan:ask:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.176
Günaydın :hanimdil: ben geldimmm :sevindirikasli: keyifli bir gün diliyorum :kayris: Spordan geldim buğün fazla yüklendim heryerim uyuştu :ko Stad'da 10 tur attım evle birlikte 12. Eve yakın yerde spor aletleri olan bi park var ona gittim :D hepsinde 5'er dakka tepindim :ko Heryanım sızlıyo :ates: @Lilav 'ım süslen püslen ooohh insanın valla içi açılıyor :sevindirikasli: @LiLi 'm nasıl oldun iyileştinmi biraz

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Günaydın bitterim gülüm keten helvam , daha iyiyim neyse ki. 2-3 gündür kötü hissediyordum da hiç hasta olacağım aklıma gelmemişti , kaslarım ağrıdı spordan sanmıştım .
Normalde yatmadan geçmezdi ama sabahları içtiğim limonlu su , bol hareket , yeme düzeni değişikliği hafif atlatmamı sağlıyor diye düşünüyorum. Arada hapşırmasam ve eğilince beynim öne doğru gelmese :hihi: hasta olduğumu anlamıycaktım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar