Günaydın bitterim gülüm keten helvam , daha iyiyim neyse ki. 2-3 gündür kötü hissediyordum da hiç hasta olacağım aklıma gelmemişti , kaslarım ağrıdı spordan sanmıştım .
Normalde yatmadan geçmezdi ama sabahları içtiğim limonlu su , bol hareket , yeme düzeni değişikliği hafif atlatmamı sağlıyor diye düşünüyorum. Arada hapşırmasam ve eğilince beynim öne doğru gelmesehasta olduğumu anlamıycaktım.
İyileşip koç gibi koç olucam :ko:ko:ko
Hepinize gestapoluk yapıcam , kırbaçla spora zorluycam :ko
Ben geldim:ask:
Anca vaktim oldu hanimlar masallah ne cok yazmissiniz öyle:findikim:
Bitterim inan saka falan sandim o ne göbek öye citirim senin gibi fite hic yakismiyor:hihh:
Lili fotograflar acayip maotive ediyor insani balimm
Sekerim bugün ne kadar güzel beslenmissin öyle:ask:
Flamingom ikinciyimi düsünüyorsun canim sigariyi simdiden birak bence herseyin basi saglik:elis:
sahim nerelerdesin yoksam kendini yemegemi verdinnn
deniz smilie sizleride göremedim hanimlar nerelerdesiniz
Esmeryarim kendini daha iyi hissediceksen ayril ama baktin gelmek istiyorsun gel yine olurmu bende öpüyorum seni
Adini unuttugum olursa affedin
Sabah 1 adet yumurta izgarada pisirdigim hellim peyniri iki dilim ekmek ve yesillik yedim.
Sonra öglen annemlere gittim lahana sarmasi vardi bir güzel yedimmm
Ama en önemlisi annem kilo vermissin dedi bana:sevindirikasli:
Aksamda bir kahve ictim annemler yazin bolca ceviz toplamislardi burda cok bulunuyor ceviz agaclari payimi verdi onlarida biraz kirdim tabi birazda yedim:cilgindans:
Sabah sporumuda yapmisstim bu arada:esse:
Kızlar ben hasta olduğumdan beri hastayım hasta canım ister pasta modundayım , sağlıklı beslenen kadın çizgimden çıktım bikaç gündür çünkü belli etmesem de oldukça halsizim ve naz yapıyorum birazcık
Sabahları limonlu ılık suyumu ve keten tohumumu devam ettiriyorum , bol suyumu içiyorum.
Akşam da çok güzel bir salata yaptım şifa niyetine yedim.
Bunun haricinde yenmese daha iyi olur denicek gıdalardan da yedim nefsimi körelttim hasta olduğum için çok yiyemedim gerçi buna da şükür
Spordan geliyorum kızlar gece 2 gibi uyuyorum en geç sızıyorum artıkdiyebilirim
sabah 8,30 en gec kalkıyorum :uzgun: ve heryerim felaket ağrıyor vücut artık dayanamıyormu anlamadım
neyse sporumu yaptım
15 tur döndüm eve geldim kahvaltı yapmadım henüz. Ama tartı tepesine çıktım tartıldım ben söylemiyim siz baken resimden :ko eklenti olarak ekliyorum