Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Sivrisinek yok mu sizde o kara sinektirBizim evde sinek gündüz dolasiyor .
Gece pek girmiyor.
Sivrisinek yok mu sizde o kara sinektirBizim evde sinek gündüz dolasiyor .
Gece pek girmiyor.
SanadaaaaaGünaydın kızlar
Ben bulana kadar canım çıktı ağzına ettigiminSivrisinek yok mu sizde o kara sinektir
Bende simdi çıkıyorum taze alcam sadeceDün pazar kurulmamış nedense
Başka pazara gitcez bizde markette bu ara hiç güzel yeşillik yokBende simdi çıkıyorum taze alcam sadece
Wc ye cikamazsin tabiki yedigin doğru düzgün bisey yok canimBaşka pazara gitcez bizde markette bu ara hiç güzel yeşillik yok
Bari dedim yeşillik alıp dediğin gşbi smooti yapayım yeşillşkte iyi gelir
Kaç gündür doğru düzgün yemiyorum tuvalete çıkamıyorum
Amin sağolasınWc ye cikamazsin tabiki yedigin doğru düzgün bisey yok canim
Dişler zorlar zaten Allah yardimcin olsun
Akşam namuzsuz sivrisinekten uyuyamadık eylülle
sineklik yok mu yav sene olmuş bilmem kaçYa sorma gece vızzz vızzz onu aradım kızı ısırmış geberttim sonra
Camlarda var kapıda yok gecen sene kırdılarsineklik yok mu yav sene olmuş bilmem kaç
Günaydın canimGünaydıııııı
oo çok kötü hemen yenileyin yaz daha yeni başladıCamlarda var kapıda yok gecen sene kırdılar
Hep söylüyorum iste kıçını kaldirirsa yaptircakoo çok kötü hemen yenileyin yaz daha yeni başladı
Bu hafta ben öğlen yoğurt olunca içine vasa bölüp atıyorum ya yumusuyor..istersen öyle de yap canım..kefir ya da yogurtBaşka pazara gitcez bizde markette bu ara hiç güzel yeşillik yok
Bari dedim yeşillik alıp dediğin gşbi smooti yapayım yeşillşkte iyi gelir
Kaç gündür doğru düzgün yemiyorum tuvalete çıkamıyorum
Var.Sivrisinek yok mu sizde o kara sinektir
Günaydın canimGünaydın kızçeler
Var var olmaz mı açıyorlar hava girmiyor diye uğraş dursineklik yok mu yav sene olmuş bilmem kaç
Sağol canım soğuk kahve sevmiyorum daBu hafta ben öğlen yoğurt olunca içine vasa bölüp atıyorum ya yumusuyor..istersen öyle de yap canım..kefir ya da yogurt
wasa ya da yulaf
Sonra meyve de koy
Tokluk sağlar en azından..
Bi de içecek olarak
Granül kahve,soğuk süt, tarcin,kakao
Bu da tokluk sağlıyor