Elif_Eylul
Cikilataaaaa yemeden ne olurki bizden
- #74.241
Günaydın kızlar haftasonu işlerim vardı temizlik yaptım.
Günaydın kızlarGünaydın
Günaydın kızlar haftasonu işlerim vardı temizlik yaptım.
Günaydın kızlarGünaydın
Sende öyle ver a doktoru 1ayda 10kilo istiyorum dedi bakalim ne olcak bizde bekliyoruz,tamda senin ihtiyacın olan doktorBnde öyle vermek istiyorum
Hakkında hayır olsun canım
Açıköğretimde zor
Banada yapsan iyi olcak otobusteyim aKahve molası
İnan ki bu tiroit beni mahvetti böyle değildimSende öyle ver a doktoru 1ayda 10kilo istiyorum dedi bakalim ne olcak bizde bekliyoruz,tamda senin ihtiyacın olan doktor
Amin canim sagol
Bakalim tercihleri merak ediyoruz
Çevirsin bu tarafa direksiyonu hazır KayfeBanada yapsan iyi olcak otobusteyim a
Tiroitmi yemek yemekmi aİnan ki bu tiroit beni mahvetti böyle değildim
Bn ayda 4-5 e de razıyım
Şòferrrr beni istanbula sür aÇevirsin bu tarafa direksiyonu hazır Kayfe
Yok gız 4 haftadır çok dikkat ediyorum incelme var tartıya yansıyan azcıkTiroitmi yemek yemekmi a
KEşke şu sürekliliği sürdürebilsek, ben pes ettim meselaYok gız 4 haftadır çok dikkat ediyorum incelme var tartıya yansıyan azcık
Dönem dönem oluyor oKEşke şu sürekliliği sürdürebilsek, ben pes ettim mesela
KEşke şu sürekliliği sürdürebilsek, ben pes ettim mesela
Günaydın sedaGünaydınlar .
erkekler çok çabuk veriyorrrÖğrenci sayılmıyor artik üniversiteye gecmeden otobus karti lazimdi işe gidip gelmeye,tercih ayin 5de yapicaklar ama acikogretim diyordu kendileri enson a
2haftada 5kilo verdi,gecen 3gunde 2kilo gene gitmisti evdeki tartiyla bakalim 2hafta daha gecsin 10kiloyu tamamlicakmi
Aynen öyle iradelide çıktı bakalim nekadar sürcek aerkekler çok çabuk veriyorrr
benim kardeşim de öyleydi ya 100 ü geçince benim diyet yapmam lazım diyip hemen 10 kilo veriyordu ben şokAynen öyle irafelide çıktı bakalim nekadar sürcek a
110dan sonra askere alınıyormuş benimkide kilo neden veriyorumki dedi gitmezdin dedi abenim kardeşim de öyleydi ya 100 ü geçince benim diyet yapmam lazım diyip hemen 10 kilo veriyordu ben şok
Manyak deseydin110dan sonra askere alınıyormuş benimkide kilo neden veriyorumki dedi gitmezdin dedi a
Maşallah geri kalanı da bir an önce gitsinÖğrenci sayılmıyor artik üniversiteye gecmeden otobus karti lazimdi işe gidip gelmeye,tercih ayin 5de yapicaklar ama acikogretim diyordu kendileri enson a
2haftada 5kilo verdi,gecen 3gunde 2kilo gene gitmisti evdeki tartiyla bakalim 2hafta daha gecsin 10kiloyu tamamlicakmi