9575 ziyaretçi ohaaa hasedinizden şişip kalcaksiniz benim sporları görünce
9575 ziyaretçi ohaaa hasedinizden şişip kalcaksiniz benim sporları görünce
Günün ilk kahvesini içiyorum hocamm sen napıyorsuunNaparsiniz
İyi akşamlar....
Iyi akşamlar canım iyiyim sen nasilsinNaparsiniz
Gene sapıttılar
Ooo afiyet olsun ponciklerin annesiGünün ilk kahvesini içiyorum hocamm sen napıyorsuun
SağolasınnnOoo afiyet olsun ponciklerin annesi
Hep dedik sana susakEkli dosyayı görüntüle 43038
Keseye göre ben o dönem hamileymişim şaka gibi
Afiyet olsun...Bu saaatte geç degilmi uykunu etkilemez mi...bende kızı uyuttum şimdi oglusumla kitap okucazGünün ilk kahvesini içiyorum hocamm sen napıyorsuun
Iyi akşamlar canım iyiyim sen nasilsin
Bende iyiyim çok şükür...hasetlerinden şişip kalsınlar kıskananlar çatlasın....Gene sapıttılar
Ama regl oldum çok saçmaydı yani ilginç bişey yaşamışımHep dedik sana susak
Teşekkür ederiim. Yok yok kahve bağışıklığım yüksekAfiyet olsun...Bu saaatte geç degilmi uykunu etkilemez mi...bende kızı uyuttum şimdi oglusumla kitap okucaz
Bende iyiyim çok şükür...hasetlerinden şişip kalsınlar kıskananlar çatlasın....
Ohlanda ben 1ay regli oldum sonra testlerde hamile çıktımAma regl oldum çok saçmaydı yani ilginç bişey yaşamışım
Teşekkür ederiim. Yok yok kahve bağışıklığım yüksek
Ana benim de mi öyle oldu acaba. Çünkü bu son regl de dibin dibini yaşadım. Böyle bi mide bulantısı böyle bi baş dönmesi yaşamamıştım. Kesin dedim midemde bi hastalık var çok kötüydü yaOhlanda ben 1ay regli oldum sonra testlerde hamile çıktım
Ozaman erkek aOfise bugün baklava geldi ama asla asla istemediiiii ben ve baklavaya olan aşkımı dünya bilir
Tatlı yiyince erkek derler aslında seninki farklı geldiOzaman erkek a
Canim istemedi demedinmi lan isteTatlı yiyince erkek derler aslında seninki farklı geldi
Bn bilirim tikkatli olunEkli dosyayı görüntüle 43038
Keseye göre ben o dönem hamileymişim şaka gibi @Bitterçikilata içine doğmuş
Bn ilk gebeliğimde regl olmuştum meğer hamileymişimAma regl oldum çok saçmaydı yani ilginç bişey yaşamışım
Teşekkür ederiim. Yok yok kahve bağışıklığım yüksek
Tamam işte ekşi isteyince kız. Tatlı isteyince erkek derler. ben baklavaya bakmadım bileCanim istemedi demedinmi lan iste