O tutmuyor ben oğlana hamileyken sürekli ekşi şeyler istiyordu canım kesin kiz dedim Dr erkek diyince şok oldum morelim bozuldu kendimi fazla alistirmisimTamam işte ekşi isteyince kız. Tatlı isteyince erkek derler. ben baklavaya bakmadım bile
O tutmuyor ben oğlana hamileyken sürekli ekşi şeyler istiyordu canım kesin kiz dedim Dr erkek diyince şok oldum morelim bozuldu kendimi fazla alistirmisimTamam işte ekşi isteyince kız. Tatlı isteyince erkek derler. ben baklavaya bakmadım bile
Ya evet hepsi bi hurafe işteO tutmuyor ben oğlana hamileyken sürekli ekşi şeyler istiyordu canım kesin kiz dedim Dr erkek diyince şok oldum morelim bozuldu kendimi fazla alistirmisim
Bu ben erkek diyince emin misiniz demiştimO tutmuyor ben oğlana hamileyken sürekli ekşi şeyler istiyordu canım kesin kiz dedim Dr erkek diyince şok oldum morelim bozuldu kendimi fazla alistirmisim
Ypk yok demişim sende yaşlandın artık iyiceYok demedin
Salonda spor değil ha evin salonundaYürüyüşü nerde yapıyorsun
Bende evi kırklıyorum
Ne değişik dimi
Çocuk odaları kaldı
Afiyet olsun canım10:00 sade kahve
12:00 2 yumurtalı menemen ile Ekli dosyayı görüntüle 43035
Arada Türk kahvesi ve maydanoz suyu içtim
18:30 Ekli dosyayı görüntüle 43036
Az salatayla
75 ziyaretçi ohaaa hasedinizden şişip kalcaksiniz benim sporları görünce
Günaydın canlar
Günaydınlarrr
Günaydınnnn
Günaydın kızlarGünaydın
Dün temizlik yaparken 10 bin adım olmuşSalonda spor değil ha evin salonunda
Her zamanki halin ben senin kadar temizlik yapsam zayıflarım senin bünye alışık artık tepki vermiyor
Maşallah yine dolusunuz bağyannnGünaydın
Ben jimlastige gider,ordan ögretmenin bebegi oldu oraya baska plan varmi bilemedim
Bence de benim kız 5 haftalık hamileyken ben cinsiyetini bulmuştum tırnaklarım uzamıyordu yani oğlanın tırnağını kestim kendimle beraber onun ikinci defa tırnağını kestim ama benimkiler uzamamıştı ben o zaman cinsiyetinin farklı olduğunu anlamıştım. Oğlunu hamileyken kıllar tırnakların falan çok çabuk uzuyordu aşırı derecede böyle bir kıllanma yaşıyordumYa evet hepsi bi hurafe işte
O kiloya göre çok hareketli ve atılsın maşallah amma hakketen nasıl veremiyorsun...dışarda düzenli yürüyüş yapabiliyor musunDün temizlik yaparken 10 bin adım olmuş
Total 15 bin
Yok yok bünyeye 0 etki