Elif_Eylul
Daimi Üye
- #84.481
Herkes uyurken ben ayakta puff
Bi kere kucağına alsa gerisi gelir alsın korkmasın ya sonra zor alışır almayaEvet oluyor sağolsun ama bebeği tutamıyor korkuyor şu an çok küçük
Annem 3/4 gece kaldı zaten onun harici geceleri hep tektim. Bakımında hiç bi sorun yok. Bebiş uslu sağolsun
Psikolojik olarak kötü oldum işte ne biliyim
Ya bakımında bişey yok 2-3 saatte bir emziriyorum. Altına yaptıysa alıyorum. Üstünün ıslattıysa kocam hemen getiriyor yardımcı sürekli sağolsun. Hava serin olmasa cıkıcaz da. Güzelken kocamla bebişi alıp çıktık hep çay içtik parka gittik iyi geldi
Hıhı canım herkes uyuyorHerkes uyurken ben ayakta puff
Hepsi çalışıyor;(Bi kere kucağına alsa gerisi gelir alsın korkmasın ya sonra zor alışır almaya
Arada olur ruh hali değişimi çok normal başka bir dünyaya adapte oluyorsun sonuçta
Ay sen böyle diyince anılarım canlandı zor gğnlerdi ama geçiyor göz açıyıp kapayana kadar
Kuzen filan yok mu kahveye filan çağır ses olur Sanada
Şu anlık yok şükürr@Maya. Senin adına sevindim .
fazlada gazı yoksa eğer
Sağol canım birwz ağlayınca iyi geldieşim de baya teselli ediyor sağolsunn bu dönemi de atlatıcaz inşallah
Yok önceligi dogal yolla çıkartmak olsun bence@Maya. Olursa zaten gaz damlası verirsiniz.
Yaaa yerini sıcak bulup yaptı demekBalkonumada kedi dogurmus 5-6 tane yavrusu var allahm kıyamadımda duruor öyle günah ya napcam ben onları
Yok kız ne alcam hayatta almamYaaa yerini sıcak bulup yaptı demek
Elleme gidene kadar istersen, olmadı bi tanesini eve alırsın belki
Yok kız ne alcam hayatta almambende vardı bitane çiftlikteyken van kedisi bembeyaz alsam onu alırdım yavrusunu
Evde kedi olmuyor bendekide koltukları baze kenarlarını perdelerimi yırttı hep bende dışarı attım (çiftlige yani) bahçede dolanıyordu
Seninkilerde böyle olmasın
Bitane kutu ayarla yatir hepsini biryere koy bariyok yok giderler heralde ya
Oglanın besigi var balkonda onun icine dogurmuşBitane kutu ayarla yatir hepsini biryere koy bari
Amaninnn sağlam yer bulmuşlar çıkarlar mıOglanın besigi var balkonda onun icine dogurmuş
Yok önceligi dogal yolla çıkartmak olsun benceçok zora düşmedikçe kullanmasa daha iyi sankim yine kendisi bilir
Iyiyim abla sen nasılsınKızlar nasılsınız ben yoğun
Yemek yaparken bir bakayım dedim siteye
Yemek emojisi yok nirde