Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
95.134
Evet oluyor sağolsun ama bebeği tutamıyor korkuyor şu an çok küçük

Annem 3/4 gece kaldı zaten onun harici geceleri hep tektim. Bakımında hiç bi sorun yok. Bebiş uslu sağolsun

Psikolojik olarak kötü oldum işte ne biliyim haha

Ya bakımında bişey yok 2-3 saatte bir emziriyorum. Altına yaptıysa alıyorum. Üstünün ıslattıysa kocam hemen getiriyor yardımcı sürekli sağolsun. Hava serin olmasa cıkıcaz da. Güzelken kocamla bebişi alıp çıktık hep çay içtik parka gittik iyi geldi
Bi kere kucağına alsa gerisi gelir alsın korkmasın ya sonra zor alışır almaya
Arada olur ruh hali değişimi çok normal başka bir dünyaya adapte oluyorsun sonuçta
Ay sen böyle diyince anılarım canlandı zor gğnlerdi ama geçiyor göz açıyıp kapayana kadar:)❤️
Kuzen filan yok mu kahveye filan çağır ses olur Sanada

Maya.

Daimi Üye
Tepki
42.656
Bi kere kucağına alsa gerisi gelir alsın korkmasın ya sonra zor alışır almaya
Arada olur ruh hali değişimi çok normal başka bir dünyaya adapte oluyorsun sonuçta
Ay sen böyle diyince anılarım canlandı zor gğnlerdi ama geçiyor göz açıyıp kapayana kadar:)❤️
Kuzen filan yok mu kahveye filan çağır ses olur Sanada
Hepsi çalışıyor;(
@Maya. Senin adına sevindim .
fazlada gazı yoksa eğer
Şu anlık yok şükürr

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
63.049
Sağol canım birwz ağlayınca iyi geldi haha eşim de baya teselli ediyor sağolsunn bu dönemi de atlatıcaz inşallah
:D açılmışsındır olur öyle duygu değişimleri bende çok ağlıyordum :D
Benim esimde alamıyordu ilk başka biz yalnızdık zaten evde eşim bebegi ilk gün tuttum verdim diyene kadar kendini parçalardı oglan meme için :krizz: bende yastık vardı onunla alıp koyuyordu yerine 2-3 gün kolay oldu. Sıkıca kundaklayıncada güzel kolay tutuluyor :tatlim:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
63.049
Yaaa yerini sıcak bulup yaptı demek
Elleme gidene kadar istersen, olmadı bi tanesini eve alırsın belki
Yok kız ne alcam hayatta almam haha bende vardı bitane çiftlikteyken van kedisi bembeyaz alsam onu alırdım yavrusunu :D
Evde kedi olmuyor bendekide koltukları baze kenarlarını perdelerimi yırttı hep bende dışarı attım (çiftlige yani) bahçede dolanıyordu

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
95.134
Yok kız ne alcam hayatta almam haha bende vardı bitane çiftlikteyken van kedisi bembeyaz alsam onu alırdım yavrusunu :D
Evde kedi olmuyor bendekide koltukları baze kenarlarını perdelerimi yırttı hep bende dışarı attım (çiftlige yani) bahçede dolanıyordu

Seninkilerde böyle olmasın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar