Bgmce
Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
@KöyünDelisi ve takimi icin
Kizlar sizler icin ellerimle yaptim mmm mis gibi buyrun afiyetle yiyin :hamarat:![haha haha haha](/forum/styles/default/xenforo/smilies/hareketli/10.gif)
Kizlar sizler icin ellerimle yaptim mmm mis gibi buyrun afiyetle yiyin :hamarat:
![haha haha haha](/forum/styles/default/xenforo/smilies/hareketli/10.gif)
Dün adama yemek hazırladım doyunca bırakır herşey den 1 ,2 kaşık kalır bi kızdım bunlari bulup yiyemiyorum ben bitir çabuk derim tatlı vardı ona hele dokunmadi aklım almıyor bir insan tatlıya nasıl hayır derElini korkak alıştırma abla ya yavaş yavaş bırak adamcagizda demesin birden nasıl kestin diye onlara da yazık bizimle birlikte kafayı yediler
kız süt bu fazlası göz çıkarmaz
Çok krem şantili bırak istahimi açmayı kesildim bile iyy kahvalti da yapamam ben şimdi@KöyünDelisi ve takimi icin
Kizlar sizler icin ellerimle yaptim mmm mis gibi buyrun afiyetle yiyin :hamarat:
Buda çok yağlı hayatta midem almazEtli ekmek de var yerseniz bizim etli ekmmegimizde pek guzel olur
Gece uyumadigin için olabilirmi kuxyGünaydın kızlar bugün dayak yemid gibi uyandım
Sen iste ben sana yagsiz da yaparim :hamarat:Buda çok yağlı hayatta midem almaz
HaDün adama yemek hazırladım doyunca bırakır herşey den 1 ,2 kaşık kalır bi kızdım bunlari bulup yiyemiyorum ben bitir çabuk derim tatlı vardı ona hele dokunmadi aklım almıyor bir insan tatlıya nasıl hayır der
Canım benim çok naziksin ama canım benim yumurta istiyor söyle bol pulbiberli yanında yeşillik sıkacan limonu hafifte tuz himm hemen yapiyim kahvaltiya@Ayyulduz o pasta kremasi krem santi degil sen guzelce kahvalti yap sonra yersin
@KöyünDelisi ve takimi icin
kız çocukla yorulma sen bugün ye biz başka zaman geliriz mesela sizi yenince cuma kutlama için keserizSen iste ben sana yagsiz da yaparim :hamarat:
Yemiycem kadın ben bu hakkımı cuma günü zafer kutlamasindan sonra kullanıcımSen iste ben sana yagsiz da yaparim :hamarat:
Çabuk bı kahve içip cakralarini ac kızseni ajan yaptık diğer takıma karşı
Bende detoks yaparimben hakkimi dun tamamladim canlarim bu hafta dunyayi yedim - 1 ile geldim sporda yoktu bu hafta korkun benden diyetse diyet sporsa spor
Sen en iyisi icindeki nigari ortaya cikarBende detoks yaparim
Yok merak etme sen biz birlikte olunca vermede de çok azimli oluruz. Önemli olan inanmakHoşgeldin ablacığım
Kilo vermeyi bilmem ama almada çok azimliyiz takım olarak