Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
Günaydın hanımlar
Bütün alıntılarımı kaydettim, şu an da tüm duam onların kaybolmaması için hepinize tek tek cevap vereceğim inşallah. Takım işin içine girince herkesin içindeki canavar ortaya çıkmış maşallah hahahaha
Bugün @KöyünDelisi takımına bol bol pasta börek poğaça gönderiyorum, yiyip yiyip yağlanın da bizimle uğraşmayın diye hahahaha
Şimdi hasta ziyaretine gidiyorum, oysa kendim hastayım ama neyse adettendir. Dönüşüm muhteşem olacak.

Eyledi15

Daimi Üye
Tepki
452
IMG_20180221_135821_931.jpg

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Yok ablacım doydum yediklerimle, hatta içindeki sucuk keşke olmayaydı, rahatsız etti biraz. Zeytinli biberli ekmeği netto dan alıyorum ablacım. Buzlukta vardı 1 tane onu çıkarmak zorunda kaldım, yoksa gidip almadım, çünkü çok lezzetli tek başıma bir tanesini bitirebilirim:(.
Eliptikten sonra da önce de bişey yapmıyorum esneme hareketleri de mi yapmak gerekiyor :kötü:.
Fişini çektim zaten, beğendim yenisini eşim fırsat bulursa sipariş edicem inşallah;).
leslinin sonunda yapilan esnemeler var ya cnm onlar gibi
Baslarken ve bitirince kaslari gevsetmen lazim
Oncesinde kaslari hazirlamis oluyosun
Bitincede dinlendirmis
Hem agrilara hemde yag yakimina faydasi oluyor

nasıl oldu abla tadı?
ben cok sevdim cnm

Günaydın kızlar bugün dayak yemid gibi uyandım
Dun baya yoruldun cnm
Bugun dinlen iyice
Acelesi yok yavas yavas yaparsin
Ekli dosyayı görüntüle 21759 heyyy benim takım şimdi taktik konuşalım 5_4_2_1_1 yapıyoruz
5 kg alan @Eylem15 e sürekli mezeden bahsediyoruz :kurabiye:
4 kg alan @mefkurem e peynir ekmek desek yeter :krizz:

Diğer üyeleri kucumsemeyelim sağ gösterip sol vurabilirler

@elzn4260 @Bgmce yi sen tut yedim yedim deyip ekşi geliyor süt artırıcı tarif diye kilo aldıran tariflerden ver :kurabiye:

@Ponibon @tugcess sende zaten bunalıma hazır sen ona sürekli özelden bunalım msjlari at -kop

@Beynimobez _ikra_ sende sende ona sağlıklı yaşam adı altında yanlış bilgiler vercen tamam mı :huri:

@Beyazpapatyammm sen istikrarını bozma saldırılara karşı kale direğimizsin :kalp:

@Fittekkkmevsim @~NarTanesİ~ @Ayyulduz siz dost gibi görünüp olplanlari öğrenin
Haaaaahaaaa
Caresizlik insana neler yaptiriyor :haha:
Yalniz unuttugun bisey var
Benim yemem icin sadece kendimin istemesi lazim
Onuda istemiyom sekerim :krizz:
Zuhal ben bugünden itibaren yazabilir miyim? Çünkü dune kadar menülerimden hiç memnun olmayacaksın bol rakılı bol yağlı ve pastalaydılar
tmm bugun saglikli beslenmeye adim attik gecen haftayi unuttuk canikom
Sunlara gosterelim eylemin kim oldugunu
Ozellikle suyunu ihmal etme bol bol ic ki odemi atabilesin
Benim adim zuhalse senden en az - 2.5 bekliyorum -kop

Etli ekmek de var yerseniz bizim etli ekmmegimizde pek guzel olur:hopp:
bunlar bildigimiz gozleme gibi

hahahaha ben hakkimi dun tamamladim canlarim bu hafta dunyayi yedim - 1 ile geldim sporda yoktu bu hafta korkun benden diyetse diyet sporsa spor :hobba:
aman zeynebim herkes onlemini alsin
Sen kacamaklarla 1 verdiysen birde kacamaksiz sporlu kac verirsin Allah bilir -kop

Bu arada birsey soracagim gobegim fazla yok ama sarkma fazla deri var sikilastirmak icin egzersiz yapmam lazim. Benim doktor 1 sene dedi diye hatirliyorun mekik icin filan. Ne kadar sure sonra baslanmali bilginiz var mi kilo verdikce oradan rahatsiz olmaya basladim
sezeryan olmadigim icin tam bilmiyorum cnm ama 6 ay gibi duymustum heralde
Bi zorlamadan dene istersen
Dustan sonrada soguk suyla masaj yap krem yag bisey sur

Bende detoks yaparimhanimis
yarim gunmu :krizz:

Kızlar ben balık tutma yarışmasına katıldım saat 12 ile 16 arası orada olacağım bana şans dileyin. O yüzden akşama gelirim. Hepinizi öptüm
aaaaa ne degisik aktivite
Kolay gelsin bol sanslar cnm

Günaydın hanımlar
Bütün alıntılarımı kaydettim, şu an da tüm duam onların kaybolmaması için hepinize tek tek cevap vereceğim inşallah. Takım işin içine girince herkesin içindeki canavar ortaya çıkmış maşallah hahahaha
Bugün @KöyünDelisi takımına bol bol pasta börek poğaça gönderiyorum, yiyip yiyip yağlanın da bizimle uğraşmayın diye hahahaha
Şimdi hasta ziyaretine gidiyorum, oysa kendim hastayım ama neyse adettendir. Dönüşüm muhteşem olacak.
sen hasta falan degilsin zipcik gibisin tugcem :zipla:

Cok guzellll
Kartpostal gibi
Orda da hava kapali soguk degilmi

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Etli ekmek de var yerseniz bizim etli ekmmegimizde pek guzel olur:hopp:
Kız bunlar küçük değil ki :D ama inceymis ilk gebeligimde buna as ermistim çok gariptir gece saat üç uykudan uyandım anlatanlar aabartiyor derdim ay evde olmadığını bildiğim halde gidip aradım ya
Bu arada birsey soracagim gobegim fazla yok ama sarkma fazla deri var sikilastirmak icin egzersiz yapmam lazim. Benim doktor 1 sene dedi diye hatirliyorun mekik icin filan. Ne kadar sure sonra baslanmali bilginiz var mi kilo verdikce oradan rahatsiz olmaya basladim
Sezeryan mi canım direk mekkik değilde göbek egzersizleri var ben atayım sana
Kızlar ben balık tutma yarışmasına katıldım saat 12 ile 16 arası orada olacağım bana şans dileyin. O yüzden akşama gelirim. Hepinizi öptüm

En sonunda yapabildim. Burası yaşadığım yer
abla benimde götür gittiğin yere bizde Ankara'da ot gibi yaşıyoruz ya ben de istiyorum deniz yeşil offff

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Günaydin bile yazmadan kahvaltiya girismisimm :)
Günaydin kizlarr bugun cok isim var ama ugramaya caliscam. Smdi pazara gidip gelcm arkasindan ev isleri süpür sil bi kac bisi hazirlicam irmik toplari ve sarma yapmayi düsünüyorm geri kalanlari yarn yaparm diye dusundm bakalm bugun icinde esim öglenci yok dünden kalan kuru fasulyeyi yerim sanirim

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Günaydin bile yazmadan kahvaltiya girismisimm :)
Günaydin kizlarr bugun cok isim var ama ugramaya caliscam. Smdi pazara gidip gelcm arkasindan ev isleri süpür sil bi kac bisi hazirlicam irmik toplari ve sarma yapmayi düsünüyorm geri kalanlari yarn yaparm diye dusundm bakalm bugun icinde esim öglenci yok dünden kalan kuru fasulyeyi yerim sanirim
Kiz niye boyle stres yapiyon sonucta bi annennen geliyor :)
2 gun fasulye yemen sana arti getirir gibi ama bilemedim

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Bende soyle bi evi toplayip alisverise giderim belki
Bu havada cnm hic disari cikmak istemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar