Geçmiş olsun çiçek aşısı yaptırmışmıydınSelam kizlar yenice kahvalti yaptık kızı babası almaya gitti okula gelince doktora gidicez
Oğlumun vücudu kabarfi gecede ateşlendi su çiçeği gibi duruyor
Çok tatlı çıkmışsın bu resimde de@_ikra_ bir fot attım orda 5,6 aylık hamile olmam lazım kizima
Evet kilo kimseye yakışmıyor abla, öyle diyenler zayıf halini görünce sözlerini geri alıyorlar zaten
Geçmiş olsun canım ya, bu çocukların derdi tasası da bitmiyorSelam kizlar yenice kahvalti yaptık kızı babası almaya gitti okula gelince doktora gidicez
Hoş geldinSelam kızlarrr. Sonunda bende gelebildim misafirler gitti. Gelinlikler bakıldı ve sandığım kadar kilolu görünmedim hatta dediğiniz dığruymuş zayıf bile oldum A kesim ile bi sıkıyolar incecik oluyosun ama tabi bu beni kilo vermede durdurmucak dedim ki satana ben 15 kilo vericem o da bana dedi ki ver öyle görüselimneyse neler yaptınız yavaş yavaş geçmiş yapayım bakayım. İsmimi değiştireyim dedim 0 bir başlangıç yapayım istrdim. O al ver süreçlerini yaşayan hatun olmak istemiyorum. Sildim nilyanı. Lakin garip geldi ismim
Ablam hemen uyardı beni veee burdayımm şükürler olsunPehhh takıma bak @_ikra_ ses yok kesin makarna yiyor kıymalı bide cumabj tabak yer
@Bgmce anne yemegine gomulur
@Eyledi15 abla sen ne zamandir içmiyordun bu hafta çok uygun
@tugcess canın künefe çekmiştir şimdi
@nilyann üye bile olamaz ben ona derim hotmaile geliyor diye
@P.nrrr bitterler devam canım
@Seyda94 eşini yanlız bırakma akşam çaylarında
Siz denizli biletinimi alacaksiniz cnm
Valla bu durumda annen icin pek yorum yapmak istemiyorum
Ne hissettigini yasamadan bilemeyiz
tugcem reflude bogaz agrisina sebep oluyomus
Alkol reflune midene iyi gelmemistir bence
aaaa yazik olmus ama
Insan 1 tane bari birakir
Belki ablalarinda yada baska birinde vardir
tekrar gecmis olsun cnm
Gelince haber et nasil oldun
niye yattin kizz uykunmu geldi
Ben kurbalama yuzdugum icin bol bol kas calismis oldum
valla belal olsun
Gorumcenin kilo problemi varmi dememe gerek yok heralde
Tv de zayiflama yarismasi var ya
Orda 150-200 kilodakiler bile ne sporlar yapiyolar
6 ayda 100 kilo veren bile oluyor
Adamin biri ilk hafta 15 kilo vermisti
Biraz salata sebze yogurt ekle cnm
Haaa patatesli yumurtaymis
ters mi yattin cnm
Kiz yanindayken uzun sure ayni pozisyonda kaldiysan ondan olmustur
Yada ruzgar yedin
gorusmesi hayirli gecsin ins cnm
fazla degilmiski tatlim
greyfurta ragmen
Niye böyle olduki
Bi bakmisin cuma gelivermis
Bide haftasonu calisanlari dusun
Oyle olsa ne yapacaktin
Selam kızlarrr. Sonunda bende gelebildim misafirler gitti. Gelinlikler bakıldı ve sandığım kadar kilolu görünmedim hatta dediğiniz dığruymuş zayıf bile oldum A kesim ile bi sıkıyolar incecik oluyosun ama tabi bu beni kilo vermede durdurmucak dedim ki satana ben 15 kilo vericem o da bana dedi ki ver öyle görüselimneyse neler yaptınız yavaş yavaş geçmiş yapayım bakayım. İsmimi değiştireyim dedim 0 bir başlangıç yapayım istrdim. O al ver süreçlerini yaşayan hatun olmak istemiyorum. Sildim nilyanı. Lakin garip geldi ismim
Öğle yemeği hazırşıklarını yapayım spor seansımı değiştirdi hoca leslie 5 mile aldı bugün başlıyacam bakalım
L-carnitin alıp gidecem bugün haydi bakem işe yararmı bilemem ama hırslı ve istekli ne varsa bilinçaltıma gönderdim olacak olacak inşallah olacak
Yaptım canım sağol inşallah olmuştur@Massive65 ağaç hoşgeldin
@Swetyy83 canım forum yazan yerin yanındaki üç noktadan. Ekli dosyayı görüntüle 21867
Buradan galeriye tıkla yükle fotoları kaydet de oluyor
Afiyet olsun canım ben olsam hiç dayanamam ya bu kiloyu nasıl verdim bende kendime hayret ediyom
Geçmiş olsun canımSelam kizlar yenice kahvalti yaptık kızı babası almaya gitti okula gelince doktora gidicez
Valla bende zor tutuyorum kendimi bi abla daha var diyette olan herseyi bolustuk birer lokmayla hemen kalktik masadanAfiyet olsun canım ben olsam hiç dayanamam ya bu kiloyu nasıl verdim bende kendime hayret ediyom