Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400
Selam kizlar yenice kahvalti yaptık kızı babası almaya gitti okula gelince doktora gidicez
Oğlumun vücudu kabarfi gecede ateşlendi su çiçeği gibi duruyor :(
Geçmiş olsun çiçek aşısı yaptırmışmıydın
Benimkiler ilkokulda çıkardıydı su değdirme kaşıma iz kalır

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Selam kızlarrr. Sonunda bende gelebildim misafirler gitti. Gelinlikler bakıldı ve sandığım kadar kilolu görünmedim hatta dediğiniz dığruymuş zayıf bile oldum A kesim ile bi sıkıyolar incecik oluyosun ama tabi bu beni kilo vermede durdurmucak dedim ki satana ben 15 kilo vericem o da bana dedi ki ver öyle görüselim :( neyse neler yaptınız yavaş yavaş geçmiş yapayım bakayım. İsmimi değiştireyim dedim 0 bir başlangıç yapayım istrdim. O al ver süreçlerini yaşayan hatun olmak istemiyorum. Sildim nilyanı. Lakin garip geldi ismim :)

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400
Öğle yemeği hazırşıklarını yapayım spor seansımı değiştirdi hoca leslie 5 mile aldı bugün başlıyacam bakalım :)
L-carnitin alıp gidecem bugün haydi bakem işe yararmı bilemem ama hırslı ve istekli ne varsa bilinçaltıma gönderdim olacak olacak inşallah olacak :teyzos:

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
@_ikra_ bir fot attım orda 5,6 aylık hamile olmam lazım kizima
Çok tatlı çıkmışsın bu resimde de ;).
Bazi mesajlar kacmis
@P.nrrr pinarrr sakin bidaha kilo alma cnm simdi tam yasina gore olmusun oncesinde gercekten cok daha buyuk gosteriyon

@Ponibon daha once gormustum ama :)
Tabiki super bi fark var cnm

Herkesin fotolarindan cikardigim sonuc
Kilo kimseye yakismiyor :haha: :haha: :haha:
Evet kilo kimseye yakışmıyor abla, öyle diyenler zayıf halini görünce sözlerini geri alıyorlar zaten:).

Selam kizlar yenice kahvalti yaptık kızı babası almaya gitti okula gelince doktora gidicez
Oğlumun vücudu kabarfi gecede ateşlendi su çiçeği gibi duruyor :(
Geçmiş olsun canım ya, bu çocukların derdi tasası da bitmiyor:(. Canları sağolsun öyle böyle büyüyecekler...

Selam kızlarrr. Sonunda bende gelebildim misafirler gitti. Gelinlikler bakıldı ve sandığım kadar kilolu görünmedim hatta dediğiniz dığruymuş zayıf bile oldum A kesim ile bi sıkıyolar incecik oluyosun ama tabi bu beni kilo vermede durdurmucak dedim ki satana ben 15 kilo vericem o da bana dedi ki ver öyle görüselim :( neyse neler yaptınız yavaş yavaş geçmiş yapayım bakayım. İsmimi değiştireyim dedim 0 bir başlangıç yapayım istrdim. O al ver süreçlerini yaşayan hatun olmak istemiyorum. Sildim nilyanı. Lakin garip geldi ismim :)
Hoş geldin:). Sevindim herşeyin yolunda olmasına. Verirsin niye vermeyeceksin ki, Azmin elinden hiçbirşey kurtulamaz...

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
48 beden bi kotum vardı onu giydim sabah. Önceden dizlerden yukarı çıkamazken şimdi totomu da geçti düğmesi bile kapandı ama fermuar açık:haha::haha:. Eteğim vardı bedensiz :), diktirmiştim o bol geldi ayaklarımın altına düştü. Çok mutluyum bugün...

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
]:tatlim:MART AYI HEDEF LİSTESİ

@mefkurem82.8/76/6,8
@Beynimobez 71,3/68/3,3
@P.nrrr 66.5/65/1.5
@KöyünDelisi 74.1/69/5.1
@askrhpozitif 81,2/80/1,2
@Ayyulduz
@Ponibon 80.3/76/4.3

@~NarTanesİ~ 104.6/100/-4.6
@Bgmce 78.5/73.5/5
@Eyledi15
@Fittekkkmevsim
@elzn4260
@Beyazpapatyamm. 84.8/80/4.8

@Massive65 80/75/5
@asfarovski
@_ikra_ 115.8/110/5.8
@Swetyy83 62.7/61.7/-1
@tugcess 57,9/57,/-0,9

@Eyledi15 91.3/87/-4,3

Bu aylık hedeflerin sonunu bulamadım yaa :( işte sona kalırsan böyle oluyor beynim yandıı

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
Siz denizli biletinimi alacaksiniz cnm

Valla bu durumda annen icin pek yorum yapmak istemiyorum
Ne hissettigini yasamadan bilemeyiz

tugcem reflude bogaz agrisina sebep oluyomus
Alkol reflune midene iyi gelmemistir bence

aaaa yazik olmus ama
Insan 1 tane bari birakir
Belki ablalarinda yada baska birinde vardir

tekrar gecmis olsun cnm
Gelince haber et nasil oldun

niye yattin kizz uykunmu geldi :koptum:
Ben kurbalama yuzdugum icin bol bol kas calismis oldum :ckkmk:

valla belal olsun
Gorumcenin kilo problemi varmi dememe gerek yok heralde :D

Tv de zayiflama yarismasi var ya
Orda 150-200 kilodakiler bile ne sporlar yapiyolar
6 ayda 100 kilo veren bile oluyor
Adamin biri ilk hafta 15 kilo vermisti

Biraz salata sebze yogurt ekle cnm

Haaa patatesli yumurtaymis:komik:
ters mi yattin cnm
Kiz yanindayken uzun sure ayni pozisyonda kaldiysan ondan olmustur
Yada ruzgar yedin

gorusmesi hayirli gecsin ins cnm

fazla degilmiski tatlim

greyfurta ragmen:(

Niye böyle olduki

reflü için ses kısıklığı, öksürük ve boğaz ağrısı yapar dediler, öncesinde zaten enfeksiyon geçirdim. zannımca atlatamadan tekrar yakalandım.
ılık su ve pastille idare ediyorum şimdilik.
alkol yarar mı ablam, yemeye dikkat ediyorum da o içme kısmını ancak bu kadar aza indirgeyebildim. ama söz verdim kendime 20 mart' a kadar hiç alkol almicam.

zevk ala ala sildim o before fotoğraflarını, ama illa kalmıştır bir yerlerde. hafta sonu kolaçan ederim bi.

Bi bakmisin cuma gelivermis :D
Bide haftasonu calisanlari dusun
Oyle olsa ne yapacaktin :koptum:

hafta sonu da çalışsaydım kaderime boyun eğip, işim var deyip şükredecektim :D

hoş geldin ayçammm, sensiz çok mutsuzdum ben demek geleceğini hissettim de enerjim geldi :D:D:D
15 kilo verirsin neden vermeyesin, ver de git görüş o kızla.
biz bıraktığın gibiyiz, burda yine @mefkurem ablamın terliklerini yiyoruz :D haha

Öğle yemeği hazırşıklarını yapayım spor seansımı değiştirdi hoca leslie 5 mile aldı bugün başlıyacam bakalım :)
L-carnitin alıp gidecem bugün haydi bakem işe yararmı bilemem ama hırslı ve istekli ne varsa bilinçaltıma gönderdim olacak olacak inşallah olacak :teyzos:

hoca kendi hareketlerini yaptırmıyor mu? l-carnitin alma boşuna spordan 30 dk önce türk kahvesi iç hatta 1 çy hindiztan cevizi yağı ekle, etkisi daha fazla ve sağlıklı

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
@Massive65 ağaç hoşgeldin
@Swetyy83 canım forum yazan yerin yanındaki üç noktadan.
Screenshot_2018-03-05-16-06-21.png

Buradan galeriye tıkla yükle fotoları kaydet de oluyor

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
hoşgeldin sevgili kaderdaşım :KK60:

Burada ruhumuzdaki ve bedenimizdeki fazlalıklardan kurtulup hayallerimizdeki bedene kavuşmak için dostluk kardeşlik havasında el ele verip birbirimize destek oluyoruz

Kilo vermek ve yarışmada olduğumuz için, takımımızın başarılı olması adına bazı kurallarımız var

KURALLARIMIZ:

1-) Bizim için en önemli şeylerden biri buradaki sağladığımız devamlılık ,katılım , birbirimize verdiğimiz destek ve bu yüzden; günlük min.5 mesaj zorunluluğumuz var ( kaptanın bilgilendirildiği ekstrem durumlar hariç )
Mazeretsiz takıma uğramama durumunda üye uyarılır, bu durumun devam etmesi halinde diskalifiye edilir

2-) Kilo vermemizde diğer bir faktör ise yediklerimiz içtiklerimizdir ve bu yüzden ;Her gün menü paylaşımı yapmak ve menülere yorum yapmak mecburidir:super:( o gün kaçamak yaptım ben yorum yapmaya yüzüm yok , yeni geldim yorum yapmak ne haddime gibi bahanelerimiz olmayacak .)
Öğünlerimiz her akşam saatleriyle birlikte liste halinde yazılmak zorunda
Mazeretsiz 2 gün üst üste menü yazmayan sarı kart alır
3 sarı kart alan kırmızı kartla takım kurallarına uymadığı için diskalifiye edilir

ÖRNEK MENÜ(saatler farazidir , herkes kendine göre bir saat düzeni oluşturabilir, herkes 3 ana , 3 ara öğün yapmak zorunda değil)
sabah(09:00)
öğle(13:00)
ara(15:00)
akşam(18:00)

içilen su:2lt.

yapılan spor dakikası:60 dk

3-) kilo vermek için SU olmazsa olmazımız.kişinin SU ihtiyacı kilo*0.33 ml dir. Emzirme, spor durumlarında bu oran artar :KK50:

4-) Sağlıklı kilo vermek, kas kaybetmek istemiyorsak hafta da 3-4 kez min.45 dkSPOR yapılmalı 

5-) En can alıcı bir noktada kaçamaklar,Elimizden geldiği kadar kaçamak yapmamaya çalışıyoruz. Her yapılan kaçamak bizi geriye götürür, emeklerimizi çöpe atar.
Ayrıca takım sorumluluğunu bilen biri takım arkadaşlarının emeklerini zayi etmek istemez.
Kaçamaklı menülerle devam eden yeni üyelerin deneme süreleri uzar

6-)-:cool:Menüler deki faydalı karbonhidratlar sabah ve öğlen tüketilmeli çarşamba ve Perşembe günleri ise minimum karbonhidrat alınmalıdır. Perşembe günü Mümkün olduğunca akşam öğünü erken saate çekilmelidir. Sıvı tüketimi yatmadan 1-2 saat önce kesilirse iyi olur

7-) KİLO BİLDİRİMİ!!!
Yarışma için kilo bildirimi CUMA GÜNÜ EN GEÇ 12.00 YE KADAR YAPILMALIDIR. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 2 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler DİSKALİFİYE edilecektir
AYRICA PAZARTESİ ARA KONTROLÜ OLARAK TAKIM İÇİ KİLO BİLDİRİMİ YAPILMALIDIR.

***ÖRNEKTİR***

kilo bildirimim

geçen hafta :
bu hafta :
aradaki fark :
Yüzde :

:cool:Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

10-) yeni üyenin deneme süresi min. 2 haftadır,yeterli paylaşım ve takıma uyumu,diyetine sadık olması, kilo veriminin yeterli düzeyde olması durumunda 3.cuma bildiriminde listeye dahil edilir.
Kaptanın gerek duyduğu durumlarda deneme süresi uzayabilir

11-)Üyeler kilolarını verirken sağlıklı beslenmeye dikkat ederler. Şok diyetler yapamazlar.Gerektiğinde en fazla 3 günlük detoks yapılabilir

12-)her üye ayda minumum %3 kilo vermelidir (aldım verdim olayını engellemek için) zaten cüzü bir miktar 100kg biri için bile ayda 3 kg eder 70kg biri için 2,1 gayet verilebilecek bir miktar. iki kere yuzdenin altında kalan kişi liste dışı kalıp selbest yarışır

YARIŞMACININ VERDİĞİ/ALDIĞI KİLONUN YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
Formülümüz şu şekilde:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82

Takım kurallarını okuyup kabul eden yeni arkadaşlar
Aşağıdaki formu kopyalayıp doldurarak giriş yaparsanız ailemize dahil olmuş olursunuz
Teşekkür ediyor ve hoşgeldiniz diyorum...:KK68:

Kilo ve boy bilgilerinizi profilinizin altına yazarsanız memnun oluruz :)

KATILIM FORMU :

Adı:
Yaşı:
Evli/bekar:
Çocuk/yaşları:
Emziriyormusun:
Meslek:
Şu anda çalışıyomusun:
Boy:
Kilo:
Hedef:
Daha önce başka takımda yarıştımı :
Kilo alma nedeniniz :
Bize kısaca kendini anlatırmısın:

@nk83 adminim düzenleme zaman aşımı olmuş bunu ilk msjima ekleyebilir misiniz

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar