Oğlana yaptiramamistim ozaman hemsirw arkadaşım yaptirma boşuna aşili ikende çıkıyor demistiGeçmiş olsun çiçek aşısı yaptırmışmıydın
Benimkiler ilkokulda çıkardıydı su değdirme kaşıma iz kalır
Oğlana yaptiramamistim ozaman hemsirw arkadaşım yaptirma boşuna aşili ikende çıkıyor demistiGeçmiş olsun çiçek aşısı yaptırmışmıydın
Benimkiler ilkokulda çıkardıydı su değdirme kaşıma iz kalır
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
En iyisi öyle canım yoksa sonu kötüye gidecekValla bende zor tutuyorum kendimi bi abla daha var diyette olan herseyi bolustuk birer lokmayla hemen kalktik masadan
Sen şimdi su böreği de açmişsindir kardeş takımaMefkusumun takimcigi size sesleniyorum haydii gelin yahu caylari soguttunuz bakin neler neler varrr hersey serbest gelin hadi![]()
Pogacalarr tatlilar bana bakiyorr bende onlara boynum bukukkEn iyisi öyle canım yoksa sonu kötüye gidecek bende bu günlerde boşladım Cumartesi’de kızımın Doğum günü bakalım napacan azar azar alırım bende sofradan
Aynen aynen mis gibi kokan boreklerr var hepsinden 2 ser cesit hemdeSen şimdi su böreği de açmişsindir kardeş takıma
Aferin sana anlık zevkler bizi hedefimizden alikoywmaz,nasıl olsa ideal kilomuza gelince makul ölçülerde tadicaz biyere kaçtıkları yok cislarinPogacalarr tatlilar bana bakiyorr bende onlara boynum bukukkama yemeyecegimm zaten 5 dakika icinde tokluk hissi gelicekkk kii ne gerek var bide uzerinede mis gibi turk kahvesii ohhh miss
Bol bol ılık su iç canım su da tok tutarPogacalarr tatlilar bana bakiyorr bende onlara boynum bukukkama yemeyecegimm zaten 5 dakika icinde tokluk hissi gelicekkk kii ne gerek var bide uzerinede mis gibi turk kahvesii ohhh miss
Koşturmaktan heyecandan iştahın kesilir zaten yemezsin diyetdaşimEn iyisi öyle canım yoksa sonu kötüye gidecekbende bu günlerde boşladım Cumartesi’de kızımın Doğum günü bakalım napacan azar azar alırım bende sofradan
Ay inşallah canım zaten koşturmaktan bide yaptıklarımın kokusundan doyuyorum.Koşturmaktan heyecandan iştahın kesilir zaten yemezsin diyetdaşim
Mefkusumun takimcigi size sesleniyorum haydii gelin yahu caylari soguttunuz bakin neler neler varrr hersey serbest gelin hadi![]()
Tabi tabi zaten grubun akillilari bi sizsiniz dimiiisence biz buna düşer miyiz
çayı şekersiz alır sohbete dalarız, farketmeden siz yersiniz herşeyi
Canım bı albüm 8 foto var ama görünmüyor takip etmen lazım bizleriYaptım canım sağol inşallah olmuştur
Takip ettim şimdi canımCanım bı albüm 8 foto var ama görünmüyor takip etmen lazım bizleri
Cay tiryakisi oldum likir likir gitti kac bardakBol bol ılık su iç canım su da tok tutar
Tabi tabi zaten grubun akillilari bi sizsiniz dimiiibizde deliyiz meliyiz ama irademiz saglam sukurler olsun.
simdi az yedim ya gaza geldim