güzeldi
Gözlerim bir tuhaf olduhissettim
Hayirli olsun fatimacim ins. Yeni arkadaslarda gelirKızlar takımıma gelin rekabet ortamı olsun
Cok tesekkur ederizSorun düzeltildi... Biraz çalışma yaptık o kadar. Eğer görüntü sorunlu görünüyorsa, çerezleri temizlerseniz düzelir yani eski haline gelir. Ama eski halindeyse, bir şey yapmanıza gerek yok.
Hoşgeldin aycam tatlı telaşlar bunlar tadını çıkar canimSelam kızlarrr. Sonunda bende gelebildim misafirler gitti. Gelinlikler bakıldı ve sandığım kadar kilolu görünmedim hatta dediğiniz dığruymuş zayıf bile oldum A kesim ile bi sıkıyolar incecik oluyosun ama tabi bu beni kilo vermede durdurmucak dedim ki satana ben 15 kilo vericem o da bana dedi ki ver öyle görüselimneyse neler yaptınız yavaş yavaş geçmiş yapayım bakayım. İsmimi değiştireyim dedim 0 bir başlangıç yapayım istrdim. O al ver süreçlerini yaşayan hatun olmak istemiyorum. Sildim nilyanı. Lakin garip geldi ismim
Çok tokum şekerim yaa, merci almıyımMefkusumun takimcigi size sesleniyorum haydii gelin yahu caylari soguttunuz bakin neler neler varrr hersey serbest gelin hadi![]()
Niye canım ya, yetersiz mi beslendin yoksa? Bol su iç ve yeşillik salatası da bol süt yapar. Sana iyi gelen şeyleri sen daha iyi bilirsin, onları yap. Çabucak gelir inşallahSütüm kesildi yalor yapan varmı bı fikir verin kızlar
Ben göremiyorum hala resimleri canım..Takip ettim şimdi canım
gecmis olsun cnmSelam kizlar yenice kahvalti yaptık kızı babası almaya gitti okula gelince doktora gidicez
Oğlumun vücudu kabarfi gecede ateşlendi su çiçeği gibi duruyor
lesliyi videyodanmi yapiyosunuz hoca kendimi yaptiriyorÖğle yemeği hazırşıklarını yapayım spor seansımı değiştirdi hoca leslie 5 mile aldı bugün başlıyacam bakalım
L-carnitin alıp gidecem bugün haydi bakem işe yararmı bilemem ama hırslı ve istekli ne varsa bilinçaltıma gönderdim olacak olacak inşallah olacak
bu supermiss tatlim demekki bisey odem yapmis
demekki sende oldugun kilodan daha incesin cnm48 beden bi kotum vardı onu giydim sabah. Önceden dizlerden yukarı çıkamazken şimdi totomu da geçti düğmesi bile kapandı ama fermuar açık. Eteğim vardı bedensiz
, diktirmiştim o bol geldi ayaklarımın altına düştü. Çok mutluyum bugün...
sana afiyet olsun cicimMefkusumun takimcigi size sesleniyorum haydii gelin yahu caylari soguttunuz bakin neler neler varrr hersey serbest gelin hadi![]()
sen az yedim diyosunTabi tabi zaten grubun akillilari bi sizsiniz dimiiibizde deliyiz meliyiz ama irademiz saglam sukurler olsun.
simdi az yedim ya gaza geldim
Ayyy ikraaaa kiz alemsinyoksa? Bol su iç ve yeşillik salatası da bol süt yapar. Sana iyi gelen şeyleri sen daha iyi bilirsin, onları yap. Çabucak gelir inşallah