Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Kızlar takımıma gelin rekabet ortamı olsun :)
Hayirli olsun fatimacim ins. Yeni arkadaslarda gelir
O zaman seni bizim listeden cikaralimmi ne diyosun

Sorun düzeltildi... Biraz çalışma yaptık o kadar. Eğer görüntü sorunlu görünüyorsa, çerezleri temizlerseniz düzelir yani eski haline gelir. Ama eski halindeyse, bir şey yapmanıza gerek yok. :)
Cok tesekkur ederiz
Bi an panik olduk basimiz döndü :)

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Selam kızlarrr. Sonunda bende gelebildim misafirler gitti. Gelinlikler bakıldı ve sandığım kadar kilolu görünmedim hatta dediğiniz dığruymuş zayıf bile oldum A kesim ile bi sıkıyolar incecik oluyosun ama tabi bu beni kilo vermede durdurmucak dedim ki satana ben 15 kilo vericem o da bana dedi ki ver öyle görüselim :( neyse neler yaptınız yavaş yavaş geçmiş yapayım bakayım. İsmimi değiştireyim dedim 0 bir başlangıç yapayım istrdim. O al ver süreçlerini yaşayan hatun olmak istemiyorum. Sildim nilyanı. Lakin garip geldi ismim :)
Hoşgeldin aycam tatlı telaşlar bunlar tadını çıkar canim

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Mefkusumun takimcigi size sesleniyorum haydii gelin yahu caylari soguttunuz bakin neler neler varrr hersey serbest gelin hadi:mola: :by::yes:
Çok tokum şekerim yaa, merci almıyım;)
Sütüm kesildi ya :(lor yapan varmı bı fikir verin kızlar
Niye canım ya, yetersiz mi beslendin yoksa? Bol su iç ve yeşillik salatası da bol süt yapar. Sana iyi gelen şeyleri sen daha iyi bilirsin, onları yap. Çabucak gelir inşallah:(
Takip ettim şimdi canım
Ben göremiyorum hala resimleri canım..

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Selam kizlar yenice kahvalti yaptık kızı babası almaya gitti okula gelince doktora gidicez
Oğlumun vücudu kabarfi gecede ateşlendi su çiçeği gibi duruyor
gecmis olsun cnm
Bende ilk oglana hamileyken cikardaydim :)

Öğle yemeği hazırşıklarını yapayım spor seansımı değiştirdi hoca leslie 5 mile aldı bugün başlıyacam bakalım :)
L-carnitin alıp gidecem bugün haydi bakem işe yararmı bilemem ama hırslı ve istekli ne varsa bilinçaltıma gönderdim olacak olacak inşallah olacak :teyzos:
lesliyi videyodanmi yapiyosunuz hoca kendimi yaptiriyor

@mefkurem abla dünden 1 kilo az çıktım bugün;). Çok mutluyum :hopp::hopp::huri::huri:
bu supermiss tatlim demekki bisey odem yapmis
Yani - 300 cepte su an

48 beden bi kotum vardı onu giydim sabah. Önceden dizlerden yukarı çıkamazken şimdi totomu da geçti düğmesi bile kapandı ama fermuar açık:haha::haha:. Eteğim vardı bedensiz :), diktirmiştim o bol geldi ayaklarımın altına düştü. Çok mutluyum bugün...
demekki sende oldugun kilodan daha incesin cnm
48 bedene girmen cok guzel

Mefkusumun takimcigi size sesleniyorum haydii gelin yahu caylari soguttunuz bakin neler neler varrr hersey serbest gelin hadi:mola: :by::yes:
sana afiyet olsun cicim
Bende pastali bi masadan lokma almadan geldim

Tabi tabi zaten grubun akillilari bi sizsiniz dimiii:koptum: bizde deliyiz meliyiz ama irademiz saglam sukurler olsun.:bayrak:simdi az yedim ya gaza geldim :komik:
sen az yedim diyosun
Biz olsak cisslardan hic yemezdik :koptum:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar