Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Selam kızlarrr. Sonunda bende gelebildim misafirler gitti. Gelinlikler bakıldı ve sandığım kadar kilolu görünmedim hatta dediğiniz dığruymuş zayıf bile oldum A kesim ile bi sıkıyolar incecik oluyosun ama tabi bu beni kilo vermede durdurmucak dedim ki satana ben 15 kilo vericem o da bana dedi ki ver öyle görüselim :( neyse neler yaptınız yavaş yavaş geçmiş yapayım bakayım. İsmimi değiştireyim dedim 0 bir başlangıç yapayım istrdim. O al ver süreçlerini yaşayan hatun olmak istemiyorum. Sildim nilyanı. Lakin garip geldi ismim :)

Hosgeldin canin helesükür seni aradi gözlerimiz :) insallah gidicek o kilolarr hic merak etme sen

48 beden bi kotum vardı onu giydim sabah. Önceden dizlerden yukarı çıkamazken şimdi totomu da geçti düğmesi bile kapandı ama fermuar açık:haha::haha:. Eteğim vardı bedensiz :), diktirmiştim o bol geldi ayaklarımın altına düştü. Çok mutluyum bugün...

Vay masallah bunlar cok motive edici seyler cnm :)

Ayyy ikraaaa kiz alemsin haha haha haha

Dilek Sütü pisirirken kesilmis :haha: :haha: :haha:

Hahaha bende bi an dedm dilegin cocuklari büyük diilmidi ya öle emzirdigi yoktu sanki Allah allah dediydm :haha::haha:

Abla elimde pasta tuttuğum şuanki kiloma yakın ama o ondan daha zayıfım şuan yeni fotomu kızımın Doğum gününde çeker eklerim

Canim masallah sende dahada zayifsan düsünemedim dogum gününde resm cek kesin bekliyorm :)

Allah yardımcın olsun planlı programlı olunca tıkır tıkır ilerler işlerin ..
Evi aldıktan sonra mutfak felan yaptırmayı dusunmuyorduk bütçeden dolayı eşimin akrabası geldi sağolsun iyi bir fiyat verince esimde yaptıralım bı seferde hepsi çıksın aradan dedi ama sorun şuyduki biz eve girdikten sonra geldiler yıktılar yaptılar 15,20 gün tam yerlesemedim ama hep kendimi sonu güzel olucak pırıl pıril eve girecem benim evim olucak diye kendi kendime moral verdim:)tavsiye ederim ise yariyor

Ay hadi insallah cnm ne güzel denk gelmis sizinkide :) biz hizli vir sekilde yapmak istiyoruz buraya bu ay kira vermemek icin. Yarin ev sahibini ariycaz kesin itiraz etcek ama tavan damliyo kombi düsük voltajdan calismiyor hepsi belgeli mahkemeye verse bile bisi olmaz diye dusunuyoruz

Hayırlı uğurlu olsun canım
Sağlıklı güle güle oturun eee yeni ev yeni bebek o zaman pınarcım ;) ama yeni zayıfladın az tadını çıkar bari kıyamadım :)

Sagol canimm :hobba: ayy sorma valla yaza istiyoruz bizde 8-9 aylarda olsa güzel olur ama hayirlisi tabi :lili: 2 sene oldu evleneli ariyor insan artik haliyle

Hayırlı uğurlu olsun canım, ağız tadıyla huzurla oturun içinde. Rabbim verir kolaylığını ödersiniz yavaş yavaş.

Amin canim insallah sagolasin :)

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Hosgeldin canin helesükür seni aradi gözlerimiz :) insallah gidicek o kilolarr hic merak etme sen

Vay masallah bunlar cok motive edici seyler cnm :)

Hahaha bende bi an dedm dilegin cocuklari büyük diilmidi ya öle emzirdigi yoktu sanki Allah allah dediydm :haha::haha:

Canim masallah sende dahada zayifsan düsünemedim dogum gününde resm cek kesin bekliyorm :)

Ay hadi insallah cnm ne güzel denk gelmis sizinkide :) biz hizli vir sekilde yapmak istiyoruz buraya bu ay kira vermemek icin. Yarin ev sahibini ariycaz kesin itiraz etcek ama tavan damliyo kombi düsük voltajdan calismiyor hepsi belgeli mahkemeye verse bile bisi olmaz diye dusunuyoruz

Sagol canimm :hobba: ayy sorma valla yaza istiyoruz bizde 8-9 aylarda olsa güzel olur ama hayirlisi tabi :lili: 2 sene oldu evleneli ariyor insan artik haliyle

Amin canim insallah sagolasin :)
Kış günu evi boş kalsında anlasın onda anyayi konyayi:)

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Insallah eksi getiricek Menüm:

9:00 1hurma
9:30 2tb ekmek, 1kk peynir, 2zeytin, domates salatalik biber

13:30 1fincan tarcinli süt, yarim muz, yarim Armut

19:00 1 kepce tarhana corbasi, 200gr kadar tavuk gögsü, bol salata, Ayran

2 fincan kiraz sapi cayi
2,5lt Su
4 mil leslie = 180p
70 dk n.tyürüyüs = 70p Toplam = 250puan

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Insallah eksi getiricek Menüm:

9:00 1hurma
9:30 2tb ekmek, 1kk peynir, 2zeytin, domates salatalik biber

13:30 1fincan tarcinli süt, yarim muz, yarim Armut

19:00 1 kepce tarhana corbasi, 200gr kadar tavuk gögsü, bol salata, Ayran

2 fincan kiraz sapi cayi
2,5lt Su
4 mil leslie = 180p
70 dk n.tyürüyüs = 70p Toplam = 250puan
Bu menüde eksi getirmesse tartinin ayıbı artık:)

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
Ayyy ikraaaa kiz alemsin haha haha haha

Dilek Sütü pisirirken kesilmis :haha: :haha: :haha:

Ayy hiç gülesim yoktu :haha: :haha::haha: :haha:

Kızlar, nasılsınız? Bugün bizde hava çok güzel, nevresimleri hepsini yıkadım kurudu, geçirdim bile:).Evimi de dip köşe temizledim. Yemeğim de hazır ohh benden keyiflisi yok bugün;). Şimdi kızı kursa bırakıp az alışveriş yapıp geleyim... Sabah eksi görmek de ekstra enerji kattı bana:):):)

Heyt be yavrummm eksinin gücüne bak sen, maşallah maşallh :):)

Çok geç beybi spordan yarım saat çnce filtre kahve içtim zaten ama lcarnitinde aldım
Baya zorladı ama cardio ağırlıklı olunca işe yarasın dedim görecez

Hadi bakalım bol yağ yakmaların olsun

Kizlar tapuyu aldik ev isi haloldu cok mutluyum :)
Allah ödeme gücü versin insallah. Herkeze nasip etsin.
Cok yorulduk ama bugun deli gbi ordan oraya kosturduk. 6da uyandm zaten yeni oturdm ama birsürü isim var mutfak dandini falan islermi hallediym gecmis yapicam. Yarinda temizlige gidicez insallah evimize :tatlim:
ğ

Hayırlı uğurlu olsun canım, Allah ödeme kolaylığı versin. Ev taşımak, ev inşaatı zordur ama düşünsene artık kendine ait bir evde yaşayacaksın Allahın izniyle

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
Menümü yazayım

07:20 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin, domates kurusu, 1 dilim tb ekmeği
12:35 8 yk kuru fasulye, 4 yk yoğurt, salata
19:00 1 kepçe şehriye çorbası, 4 yk yoğurt (pul biber, zencefil, zerdeçal ilaveli)
21:40 1 bardak kefir ( 1 tk kefir ekledim)

3 litre su içtim galiba
Spor yok

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
reflü için ses kısıklığı, öksürük ve boğaz ağrısı yapar dediler, öncesinde zaten enfeksiyon geçirdim. zannımca atlatamadan tekrar yakalandım.
ılık su ve pastille idare ediyorum şimdilik.
alkol yarar mı ablam, yemeye dikkat ediyorum da o içme kısmını ancak bu kadar aza indirgeyebildim. ama söz verdim kendime 20 mart' a kadar hiç alkol almicam.

zevk ala ala sildim o before fotoğraflarını, ama illa kalmıştır bir yerlerde. hafta sonu kolaçan ederim bi.

hafta sonu da çalışsaydım kaderime boyun eğip, işim var deyip şükredecektim :D

hoş geldin ayçammm, sensiz çok mutsuzdum ben demek geleceğini hissettim de enerjim geldi :D:D:D
15 kilo verirsin neden vermeyesin, ver de git görüş o kızla.
biz bıraktığın gibiyiz, burda yine @mefkurem ablamın terliklerini yiyoruz :D haha

hoca kendi hareketlerini yaptırmıyor mu? l-carnitin alma boşuna spordan 30 dk önce türk kahvesi iç hatta 1 çy hindiztan cevizi yağı ekle, etkisi daha fazla ve sağlıklı
:kalp::kalp: Teşekkür ederim tuğcemm bende çok özledim buraları. Veirirm bencede 4 koca ay 4 erden verilse bile 16 yapar niye beni kücümsediyse

Ekli dosyayı görüntüle 21868
Buyrun kizlaaaar ziyafet var ama bana yoook :hamarat::hobba:
İrem sen şu öndeki yeşil gözlü isen sen mi 104 kilosun hiç 104 değil o kız

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Hoşgeldin aycam tatlı telaşlar bunlar tadını çıkar canim

Yaaa bencede tatlı telaş ama biz nişanlımla hiç keyif almadık oysaki nişanlık bakarken çok keyifliydi herşey. Neden böyle oldu anlamadım gerildik bile. O dantelini beğenmiyor ben onun begendiğinin kuyrugunu beğenmiyorum bi ton sıkıldım. Her yerden baskı var üzerimde gelinlik balayı damatlık herşey ateş pahası fln

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Hayırlı uğurlu olsun guzelim

Sagol canimm :)

Bu menüde eksi getirmesse tartinin ayıbı artık:)

Ay insallah hadi :)

Ayy hiç gülesim yoktu :haha: :haha::haha: :haha:

Heyt be yavrummm eksinin gücüne bak sen, maşallah maşallh :):)

Hadi bakalım bol yağ yakmaların olsun

ğ

Hayırlı uğurlu olsun canım, Allah ödeme kolaylığı versin. Ev taşımak, ev inşaatı zordur ama düşünsene artık kendine ait bir evde yaşayacaksın Allahın izniyle

sagol canim, evet düsüncesi bile cok güzel geliyor :)

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
:kalp::kalp: Teşekkür ederim tuğcemm bende çok özledim buraları. Veirirm bencede 4 koca ay 4 erden verilse bile 16 yapar niye beni kücümsediyse

İrem sen şu öndeki yeşil gözlü isen sen mi 104 kilosun hiç 104 değil o kız
Evet o benimmm digerleri yasli zaten onlarda kitliktan cikmis gibi yediler var ya hayret ettim ayy onceden bende mi boyle yiyordum yoksa dedim icimden:krizz:

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
@Massive65 sukur kavusturana aycam :)
Bak sen benim takimdasin cuma guzel bi eksi bekliyorum senden

@Swetyy83 sevilay bende baktim resimlere
Su andaki guncel halin hangisi
Şükür abla. Şöyle ben evlene kadar misafirim gelmese ne sevinirim ne sevirim. Bide gelen gidelim diyenlere aöyleniyor az daha kalcaktık senin yüzünden gidiyoruz diye.başımın üstlerinde yeri var ben çok severim gelenide gidenide lakin işim çok gezdircem diye herşeyi bi kenara atıyor insan maf oldum.

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Kizlar tapuyu aldik ev isi haloldu cok mutluyum :)
Allah ödeme gücü versin insallah. Herkeze nasip etsin.
Cok yorulduk ama bugun deli gbi ordan oraya kosturduk. 6da uyandm zaten yeni oturdm ama birsürü isim var mutfak dandini falan islermi hallediym gecmis yapicam. Yarinda temizlige gidicez insallah evimize :tatlim:
Hadi gozun aydin pinarim hayirli ugurlu olsun allah bizede biran once nasip eder insallah :kalp:temizlikti tasinmaydi topla yerlestirdi bayada ter atarsin hem ne guzel tatli telaslar:uc:bu yazin bombasini senden bekliyoruz artik yeni ev mukemmel fit bir vucut ve sonrasinda da bebişşş:tatlim::ninni::kaalp:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar