Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
Dünkü menümü de yazmamıştım onu da yazayım

uyanınca 1 bardan ayran

07:17 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 4 zeytin, yeşillik, 1 dilim tb ekmeği
12:35 2 küçük biber dolması ve yoğurt (pulbiber, zencefil,zerdeçal ilaveli)
17:30 3 yk közlenmiş patlıcan yoğurtlu, 1 dilim tb ekmeği, 2 dilim minnak baklava

3 litre su içmişimdir
60 dk cardio*3=180
20 dk aralıksız koşu*4=80
10 dk tempolu yürüyüş*2=20

toplam 280 puan @P.nrrr

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400
Kız senin sıkıntını takımda çözdük ya bilmeyen yok ki :D abur cuburcu

Arada olur ben öyle zamanlarda kitap okurken sallıyorum üç hikaye hakkı var sonra kitabına sarılıp sızıyor haa dün gündüz iseradimi zar zor uyut 10 dk sonra kalktı evde anneannesi varken aklı onda kalıyor

Hepicimize hayırlı olsun bol ekşi getirsin baya yayıldıkça yayıldıkça bu iş toparlar bizi kardeş takım mi olacağız şimdi

Günaydın abla hayırlı cumalar

Abla yemek işi sende biz kızlarla temizlik işini hallederiz sen bı börek sarma çay hazırla yeter Zuhal de suyu gazdı ikamet tasima disardaki işleri halleder bisikletiyle :D
kız Tuğçe niye ekşi geldin künefe yı dimedim mi

ooo kız sen beni yine solladin :aglyrmngaa:
Aman bahar gidiyo ama zor gidiyo işte
Spor bana çok iyi geliyor bu hafta cardio ağırlıklı yaptım ondan gitti

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
:türküm:3.etap (2-9Mart ):türküm:

P.nrrr(66,5/67.2/+0.7/%-1.05)
Bgmce (78,5/
Mefkurem(82,8/80.8/2/%2.42)
Elzn4260(58,6/57.9/0.7/%1.19)
eyledi15 (91,3/
Nilyyyaaannn(80/
KöyünDelisi (74.1/74.9/+0.8/%-1.07)
Ayyulduz(73/7
Beyazpapatyammm(84,8/
_ikra_(115,8/
NarTanesi (104.6/
Fittekkmevsim(79,7/
gülümse_kaderine(71,3/0.8/70.5%1.
12)

ortalama :%

__:birinci:__mezun çıtırlar__:birinci:___

asfarovski (64,9)
Poni bon(80.1/
Swettyy83(62.7/
tugcekrblt( 57,9/57.7/0.2/%0.35)
seyda94(65/)
Mehlikatun(65/)

__:tatlim:__BİTANECİK HAMİŞİMİZ__:tatlim:___

askrhpozitif (81,2/81.4/+0.2)

Son düzenleme:

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
Topikler açıldı kizlar
Yarin da takim işini halledip
Gerçek yarismamiza baslariz
:zipla: :zipla: :zipla: :zipla:

Yarin tarti herkesi güldürsün ins.

Iyi gecelerrrrrr güzel kalpli dostlarim
:kalp: :kalp: :kalp: :kalp:
eline sağlık abla

Günaydınnn

Geçen cuma 57,9
Bu hafta 57,7
Fark -0,2
Yüzde 0,34
tebrik ederim canım

Gümaydın herkese
Geçen cuma 71.3
Bu hafta 70.5
Fark -800
7 lerehaftaya veda ediyorsun insallah canim

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Günaydin kizlarr bugun nasl uyudugmu anlamadm 3 kere uyandm bi esim ise giderken uyandm sonra sabah namaza kalktm sonra esim geri gelmis izin almis 10 gün falan evde olucak bu tasinma isleri icin düsünoydu almayi zaten ama geri gelcegini bilmiyordm bugun. Birazdn evi azcik toparlsriz yarin tasiniyoruz. Dogalgaz iside saliya halolcakmis cok sükür yani sadce 4 gün dogalgazsiz olcaz

gülümse_kaderine

Tepki
1.400
eline sağlık abla

tebrik ederim canım

7 lerehaftaya veda ediyorsun insallah canim
İnşallah merve plan yapmak istemiyorum artık
Şu kadar sürede şu kadar kilo veririm diye kodlayınca olmuyor tutmuyo bi şekilde moral bozuluyor sonrasında bu şekilde istikrarlı giderim inşallah diyelim

gülümse_kaderine

Tepki
1.400
Günaydin kizlarr bugun nasl uyudugmu anlamadm 3 kere uyandm bi esim ise giderken uyandm sonra sabah namaza kalktm sonra esim geri gelmis izin almis 10 gün falan evde olucak bu tasinma isleri icin düsünoydu almayi zaten ama geri gelcegini bilmiyordm bugun. Birazdn evi azcik toparlsriz yarin tasiniyoruz. Dogalgaz iside saliya halolcakmis cok sükür yani sadce 4 gün dogalgazsiz olcaz
Eşinin izin alması iyi olmuş yardımcı olur sana aman pınar çoluk çocuk olmadan kendi evine geçiyorsun temiz temiz düzenli planlı gider herşey ayağına takılacak bişey yok sonuçta
4 gün de bişi değilmiş sarılın birbirinize ısının mis gibi :)

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Kilo bildirimim:

Cuma: 66.5
Güncel: 67.2
Fark: +700gr

Dünkü detoksla hic gitmemis ben anlamadim bünyem sapitti sanirim wc sorunuda var stressten herhalde. cuma arti cikmak cok kötüymüs cok üzgünüm kizlar ama bu hafta hic kacamak yok insallah cumaya bomba gbi gelicem

EKİM2009

yaş 38 boy 166 bş 85.7 gncl 82.5 hedef 72
Tepki
416
Kız senin sıkıntını takımda çözdük ya bilmeyen yok ki :D abur cuburcu

Arada olur ben öyle zamanlarda kitap okurken sallıyorum üç hikaye hakkı var sonra kitabına sarılıp sızıyor haa dün gündüz iseradimi zar zor uyut 10 dk sonra kalktı evde anneannesi varken aklı onda kalıyor

Hepicimize hayırlı olsun bol ekşi getirsin baya yayıldıkça yayıldıkça bu iş toparlar bizi kardeş takım mi olacağız şimdi

Günaydın abla hayırlı cumalar

Abla yemek işi sende biz kızlarla temizlik işini hallederiz sen bı börek sarma çay hazırla yeter Zuhal de suyu gazdı ikamet tasima disardaki işleri halleder bisikletiyle :D
kız Tuğçe niye ekşi geldin künefe yı dimedim mi

ooo kız sen beni yine solladin :aglyrmngaa:
ohh ohh ben zaten dışarı işlerini hiç sevmem temizlikte sizde nasıl olsa yemekleri seve seve ben yaparım hanimis

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Eşinin izin alması iyi olmuş yardımcı olur sana aman pınar çoluk çocuk olmadan kendi evine geçiyorsun temiz temiz düzenli planlı gider herşey ayağına takılacak bişey yok sonuçta
4 gün de bişi değilmiş sarılın birbirinize ısının mis gibi :)

Aynen cnm cok haklisin valla bide cocuk olsa hersey 2 kat zor olurdu insallah artik ev konusundada rahat oluruz mutlu mesut bir de cocuk oldumu tamam :)

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Benim alintilar bu ara hep ucuyor ya girip cikiyorm ondna sanirim firsat bulamiyorm baten yazmak icin.
@Bgmce canim üzme kendini malesef trde hersey böyle ilerler olmus ya tanidign olcak yada paran.. bizde tapuyu bile alirken insaat firmasindna aldk adam dedi ön ödeme yapiyoruz(siz anladiniz tabi ne oldgnu) islemler cabuk olsn diye yoksa 3 gün gel git yaparsn dedi mecbur verdk 10dkda halletiler isimizi.. ne pis bisey
@mefkurem ablam mevlüdünüz hayirli olsun nezamandi :)
Kardes takimlar olcaz ozaman he ama ben senin takimda olmak istiyorm sen bana sopa atmazsan ben kendmi durduramam :(
@Beyazpapatyammm canim naptin dis isini iyimisin biraz daha. Yavrunada Allah sabir versn zordur emmeyi birakmak

Daha cok alintim vardi sanki ama beynim durdu :)

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
İnşallah merve plan yapmak istemiyorum artık
Şu kadar sürede şu kadar kilo veririm diye kodlayınca olmuyor tutmuyo bi şekilde moral bozuluyor sonrasında bu şekilde istikrarlı giderim inşallah diyelim
Plani plank diye okuyorum da niye istemiyor ki diye dusunuyorum . Stres siz olsun yeterki gitsin yaseminim

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Bahar valla senin bünyeninde araştırmak gerekiyor :(
Kesinlikle ama aratsirma hastanelerine de güvenmiyorum ben gebelik için gitmiştim işte Atatürk araştırma bana 13cm iki tane kistin var dedi bı çokta minik kist
Arkadaşım orda görevli en iyi kadın dogumcularina girdim hocalar oturdu beni tüp bebek olayını anlatmaya başladı işte ince kistten kurtulacağını vs gerekirse ameliyat
Eve geldim ağla trup at kocaya sonra bu pınar doktoru buldum sıradan bir hastane Batıkent bilge bilirsin
Ne kisti yahu tertemizsin dedi minikler zaten reglle atılır herkeste olur ama bu 13 cm gördüğü senin yumurtan iki tane olgunlaşmış yumurtan var dedi
Ben şokkkk

Hadi canım bak çözülüyor sikintilar
Kilo bildirimim:

Cuma: 66.5
Güncel: 67.2
Fark: +700gr

Dünkü detoksla hic gitmemis ben anlamadim bünyem sapitti sanirim wc sorunuda var stressten herhalde. cuma arti cikmak cok kötüymüs cok üzgünüm kizlar ama bu hafta hic kacamak yok insallah cumaya bomba gbi gelicem
Gece uyumamissin bende hiç uyumadım valla ödem galiba
ohh ohh ben zaten dışarı işlerini hiç sevmem temizlikte sizde nasıl olsa yemekleri seve seve ben yaparım hanimis
Ne pisircen :)
Benim alintilar bu ara hep ucuyor ya girip cikiyorm ondna sanirim firsat bulamiyorm baten yazmak icin.
@Bgmce canim üzme kendini malesef trde hersey böyle ilerler olmus ya tanidign olcak yada paran.. bizde tapuyu bile alirken insaat firmasindna aldk adam dedi ön ödeme yapiyoruz(siz anladiniz tabi ne oldgnu) islemler cabuk olsn diye yoksa 3 gün gel git yaparsn dedi mecbur verdk 10dkda halletiler isimizi.. ne pis bisey
@mefkurem ablam mevlüdünüz hayirli olsun nezamandi :)
Kardes takimlar olcaz ozaman he ama ben senin takimda olmak istiyorm sen bana sopa atmazsan ben kendmi durduramam :(
@Beyazpapatyammm canim naptin dis isini iyimisin biraz daha. Yavrunada Allah sabir versn zordur emmeyi birakmak

Daha cok alintim vardi sanki ama beynim durdu :)
o kısım kura ile canım yoksa bende Zuhal ablayı secerim ama yine ilk beni gözden çıkardı :eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar