İkra sartlama kendini bu kiloda her hafta bir bir gitmeli niye haftaya gitmesinGünaydın hanımlar
Bizim bina yıkılıyor sanırımsabah sabah bi gürültü uyutmadılar valla. Alttaki 7 de çalıştırdı süpürgeyi
, diğerinin çocuk bi ağladı yavrum sanki benim kız ağlıyo gibi bizim evden geldi ses. Koştum ohh hanım üstü açık yellene yellene uyuyor
. Sonuç uykucuğum kaçtı, aranıyor.
Gelmişken kilo bildirimimi de yapayım.
Geçen hafta 115.8
Bu hafta 114.5
Fark 1.3 % 1.12
Haftaya bu kadar gitmez galiba bu hafta biraz farklıydı
Daha iyiyim canım, çocuklar da atlattı sayılır.Geçmiş olsun canım inşallah hemencecik atlatırsın gribi
kafana takmamaya çalış, taktıkça daha bir çıkmaza giriyor insan. iş için hakkında hayırlısı ne ise olsun. baban da o hareketin seni kırdığının farkında değildir. hepimizin zaman zaman yaşadığı durumlar
Alıntı yapamadım @mefkurem mevlüdünüz hayırlı olsun, Allah kabul etsin. Maşallah döktüreceksin yine mis gibi yemekleri
@_ikra_ sen nasıl oldun canım
@P.nrrr mevsim değişikliği de ödem yapar, çok takılmamaya çalış. Sağlıklı ol, sağlıklı beslen gerisi hallolur
Telaş yapma haftaya gider. Vardır bi sebebi, geç uyuduysan bile artı çıkmana sebep.Ben dün eksiydim bugün artı intiharın esigindeyim resmen nasıl bir bünye
Oh oh ne güzel herşey yolunda, bak herşey ne güzel hızlandı rayına oturdu. Mutlu mesut yaşayın inşallah yeni yuvanızda.Günaydin kizlarr bugun nasl uyudugmu anlamadm 3 kere uyandm bi esim ise giderken uyandm sonra sabah namaza kalktm sonra esim geri gelmis izin almis 10 gün falan evde olucak bu tasinma isleri icin düsünoydu almayi zaten ama geri gelcegini bilmiyordm bugun. Birazdn evi azcik toparlsriz yarin tasiniyoruz. Dogalgaz iside saliya halolcakmis cok sükür yani sadce 4 gün dogalgazsiz olcaz
Vay maşallah, ben daha yataktayımKimsecikler yok niye acep
neyse odamı temizliyorum perdeleri attım makinaya cam balkon girişiyim bari öğleden sonra sporum var işleri bitireyim gelirim gene
Tebrik ederim spor için totosunu kaldıran herkesiSpor Yildizlari (+800 puan):Spor listesi Sonuclarrr
:birinci:1. @İremSu (1.845 puan)
2. @P.nrrr (1.000 puan)
3. @tugcess (900 puan)
Fit Kalanlar (400 -800puan):
4. @Ayyulduz (580 puan)
5. @gülümse_kaderine (570 puan)
6. @mefkurem (535 puan)
Az da olsa hareket edenler (150-400):
7. @Bgmce (380 puan)
8. @_ikra_ (320 puan)
9. @Ponibon (290 puan)
10. @Beyazpapatyammm (270 puan)
11. @KöyünDelisi (225 puan)
11. @elzn4260 (225 puan)
12. @Massive65 (160 puan)
Toto Büyütenler (0-150):
![]()
Tebrikler Spor yildizlarimizaaa
Kizlarr sporlari cogaltalim bu hafta puanlar düsmüs biraz
Haydin yeni haftamiz daha iyi olur insallah
Yok yok şartlamıyorum , zaten bi hafta gidiyorsa bi hafta takılıyor genelde. Bu ay sonuna kadar 110 lardan düşsem fena olmaz tabiİkra sartlama kendini bu kiloda her hafta bir bir gitmeli niye haftaya gitmesin
dün suyu az içtim onun etkisi ile artı geldi sanırım .. bahar verirsin sen ödem sorununu cozebilsenMerve ben senden hızlı kilo alır oldum hamile mi kalsam
Papatyam helal olsun sana ne güzel ilerliyorsun
Haftaya eksi olur o artida inşallahKilo bildirimi
Geçen hafta 62.7
Bugün 62.9
+200
62 ile 63 arası gidip geliyorum. Bu hafta dikkat etmedim ama fazla artım yok çok şükür
1 ay katı bir diyet uygulasan iyi kilo verirsin aslindaYok yok şartlamıyorum , zaten bi hafta gidiyorsa bi hafta takılıyor genelde. Bu ay sonuna kadar 110 lardan düşsem fena olmaz tabi.Yaz geliyor, kışlık ceketleri çıkarınca biraz zayıfladığım belli olsun istiyorum sadece.
Tebrik ederim canım ne güzel gitmişGünaydın hanımlar
Bizim bina yıkılıyor sanırımsabah sabah bi gürültü uyutmadılar valla. Alttaki 7 de çalıştırdı süpürgeyi
, diğerinin çocuk bi ağladı yavrum sanki benim kız ağlıyo gibi bizim evden geldi ses. Koştum ohh hanım üstü açık yellene yellene uyuyor
. Sonuç uykucuğum kaçtı, aranıyor.
Gelmişken kilo bildirimimi de yapayım.
Geçen hafta 115.8
Bu hafta 114.5
Fark 1.3 % 1.12
Haftaya bu kadar gitmez galiba bu hafta biraz farklıydı