Öğle yemeği niyetine çikolatali toplar yapiyim en iyisi tabi fit toplar elma kakou yulaf ezmeli tatlı ihtiyacım gider
[QUOBaTE="KöyünDelisi, post: 1019855, member: 13151"]Ohhh ohhh
Regldendie canım
kız milletin beyni yandı bahar de sen yine bu siteyi bilmiyorlae henüz daha ama telde ilk bura açılıyor ifşa olurum yine kesin
Ok süper detox a hayır öyle artık her perşembe detox yok sağlıklı devam her şeyde bı hayır var bak
Yok canım sisirmedi brokoli sisiyor ama az koydum ondan
Günaydın
Yok canım bütün arti gidemez bir kgsu zaten detox farkiydi
Amin amin heoimize gelsin
Abla etsini göruyum anlatacağım saçma sapan birşey her saat başı kalkıp 50 kere zipliyorum metobolizmayi uyutmuyirurm ve 2.5 öğüne geçtim
salatadan yaşam korkma canım bagirsamlara faydalı ve yeşilliğin etkisini artırıyor [/QUOTE]Bahar bahar bahar bahar bahar nanekekik bahar köyümüzün delisi bahar
[QUOBaTE="KöyünDelisi, post: 1019855, member: 13151"]Ohhh ohhh
Regldendie canım
kız milletin beyni yandı bahar de sen yine bu siteyi bilmiyorlae henüz daha ama telde ilk bura açılıyor ifşa olurum yine kesin
Ok süper detox a hayır öyle artık her perşembe detox yok sağlıklı devam her şeyde bı hayır var bak
Yok canım sisirmedi brokoli sisiyor ama az koydum ondan
Günaydın
Yok canım bütün arti gidemez bir kgsu zaten detox farkiydi
Amin amin heoimize gelsin
Abla etsini göruyum anlatacağım saçma sapan birşey her saat başı kalkıp 50 kere zipliyorum metobolizmayi uyutmuyirurm ve 2.5 öğüne geçtim
salatadan yaşam korkma canım bagirsamlara faydalı ve yeşilliğin etkisini artırıyor [/QUOTE]Bahar bahar bahar bahar bahar nanekekik bahar köyümüzün delisi bahar