gülümse_kaderine
İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
- Tepki
- 1.400
Ay kriz geldi kopacam şimdi töbe töbe
![haha haha haha](/forum/styles/default/xenforo/smilies/hareketli/10.gif)
Nerdesinki simdielimde tel kikir kikir gülüyom sonra kendi halime gülüyom kadınlar değişik bakıyo artık me düşünüyorlar bilemiyorum
Kizlar toplasin su yasimi bi okuyalimAy kriz geldi kopacam şimdi töbe töbe![]()
Boyu benimle ayniymisAksamlari dikkat ediyor ekmegi filan azaltti oyle aman aman diyet yapmiyor 170 boyu en son kac oldu tekrar sormadim desem
sanada gözün aydın hedikmi kaynatacaksınız
Gözün aydın canımKizlar yarin annemler geliyor babam izinliydi firsat bulmusken haftasonuna kadar gelelim demisler. Cok mutlu oldum
Ay Allah korusun abla kız niye öyle diyon olacaksın zatenBu karikatür tam benim icim yapilmisAllah korusun bende 65 diye diye gidecem
Çetene koyuyonuzmu içine ceviz bide ayyy canım çektiYapmalara doyamadık canım memlekette baya büyük yapmıştık şimdi de komşulara yapacağım bu defa arkadaşlar kalacak belki onlara da yaparım iyice sıyırdım benim ise girmem lazım
Abla yeni gelen kadınlar çok komiğime gidiyo halleri eğleniyorum kendimce
Leslie neymiş diyorlar 1 milde ayılan bayılan bi görsen hallerini
Selam kızlarr annem geldi bnmde çok özlemişim ayrıca raporluyum nu hafta,ses filan gitti bnde
okuyalım abla okuyalımKizlar toplasin su yasimi bi okuyalimyoksa kaybedecez onu
ponıcım gozunaydın.. ayrıca gecmıs olsun dıkkat et kendıneSelam kızlarr annem geldi bnmde çok özlemişim ayrıca raporluyum nu hafta,ses filan gitti bnde
Cetene ne demek bilmiyorum canım ama kenevir tohumu kavurup koyuyoruz bir de ezilmiş haşhaşÇetene koyuyonuzmu içine ceviz bide ayyy canım çekti
Geçmiş olsun canım annen hem sana hem kıza baksınSelam kızlarr annem geldi bnmde çok özlemişim ayrıca raporluyum nu hafta,ses filan gitti bnde
Hamile iken pek öneriyorlar konserve olduğu için canim ama ben yemiştim. Geçmiş olsun canım sana dokunmuşne zamandır ton balıgı canım cekıyordu dun aldım bugun salatada kullandım sonuc husran .. mıdem allak bullak
almaz olaydım canım bayadır gozum takılıyordu en son aldım ama bin pişmanım suanGeçmiş olsun canım annen hem sana hem kıza baksıngözün aydın bu arada
Hamile iken pek öneriyorlar konserve olduğu için canim ama ben yemiştim. Geçmiş olsun canım sana dokunmuş
Bugün yine bana bana eksiler gelmişsss
Çıra gibi yana yana yağlarım erimissss hobaaaaaa
Kizlar yarin annemler geliyor babam izinliydi firsat bulmusken haftasonuna kadar gelelim demisler. Cok mutlu oldum
Gözün aydın canım benim de annem geliyor yarın pazar döner herhalde komşuları çağıracağım bakalım diş bulguru için
Bu cananin pp siydi
Allah korusun de kız abla
Hadi bende gittim biraz is yapicam
Yapmalara doyamadık canım memlekette baya büyük yapmıştık şimdi de komşulara yapacağım bu defa arkadaşlar kalacak belki onlara da yaparım iyice sıyırdım benim ise girmem lazım
Selam cnm gözün aydin hasret giderinSelam kızlarr annem geldi bnmde çok özlemişim ayrıca raporluyum nu hafta,ses filan gitti bnde