Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Tarhana çorbasi koyuyorum ocağa maglum soğuk demek tarhana çorbası demek:)
Çok geç kalmadan eliptigimi yapicam birazdanda
Ayy nasil canim cekti hemen bende yapayimda sicak sicak iceyiimm sagol canim aklima dusurdun bayadir icmiyodum afiyet olsun sanada:by:

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Ayy nasil canim cekti hemen bende yapayimda sicak sicak iceyiimm sagol canim aklima dusurdun bayadir icmiyodum afiyet olsun sanada:by:
Sizin tarhana nasıl oluyor her yerin farklı Kastamonulular hamur tarhana yapıyorlar (benim memleket)burda toz tarhana bol domatesli yoğurt kırmızı biber yeşillikli ikisinide severim ben

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
:huri:ooo nasil eksiler bunlar oynatmis seni okadar:haha:

Gözün aydin canim ne güzel hepberaber olcakskniz

:haha::haha: valla amma taktik kiloyu kafaya

Dis bulguru ne kiz ben hic bilmiyorm onu cocugn disi cikti diye hayirmi dagitiyorsunuz nasil bisey anlami ne tam olark nasil yapiliyor benmi cahilim acaba :teyzos:

Kolay gelsin abla

:zipla::zipla: oh ne güzel ugrasiyorsun canim ise girmezsen bebek yaparsn :ninni:-kop

Selam cnm gözün aydin hasret giderin :) gecmis olsun bu arada
Bizde de dış buğdayı denir buğday haşlanıp içine bı kaç malzeme konur
Ma aile toplanıp kutlama yapılır büyük tepsiye makas kalem kitap gibi şeyler konup çocuğu önüne otutturular hangisini seçerse o mesleği yapicagi söylenir :)

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Sizin tarhana nasıl oluyor her yerin farklı Kastamonulular hamur tarhana yapıyorlar (benim memleket)burda toz tarhana bol domatesli yoğurt kırmızı biber yeşillikli ikisinide severim ben
Bizimki toz canim ben ankaraliyim babannemgilde yapardi eskiden ama ben kirsehirli anneannemden ogrendim gerci hemen hemen ayni tarifleri ama anneanneminki daha guzel acili acili mis gibii valla yas tarhanayi hic tatmadim ama eminim oda cok guzeldir :evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar