Dünkü yazdıklarım işte bı çikolata ananas felan varya onları demiştim aplamm@Ayyulduz sabah unutmustum yazmayi
Kiz dilek tirtiklamak ne guzelim agzina ne giriyosa menüye yaz bakem
Dünkü yazdıklarım işte bı çikolata ananas felan varya onları demiştim aplamm@Ayyulduz sabah unutmustum yazmayi
Kiz dilek tirtiklamak ne guzelim agzina ne giriyosa menüye yaz bakem
Bende bişey yazarken eşim bişey anlatırsa mal gibi bakarım aklım yazacağım msj çünkü dinler gibi yaparim ama adamda çakar tabi sonra sıvama bölümüne gecerimNerdesinki simdi
Bende evde cok sik yasarim bunu
Sonra adam oglan bana tuhaf tuhaf bakar
Ayy nasil canim cekti hemen bende yapayimda sicak sicak iceyiimm sagol canim aklima dusurdun bayadir icmiyodum afiyet olsun sanadaTarhana çorbasi koyuyorum ocağa maglum soğuk demek tarhana çorbası demek
Çok geç kalmadan eliptigimi yapicam birazdanda
Benim yemedigim kadar var yanine zamandır ton balıgı canım cekıyordu dun aldım bugun salatada kullandım sonuc husran .. mıdem allak bullak
Sizin tarhana nasıl oluyor her yerin farklı Kastamonulular hamur tarhana yapıyorlar (benim memleket)burda toz tarhana bol domatesli yoğurt kırmızı biber yeşillikli ikisinide severim benAyy nasil canim cekti hemen bende yapayimda sicak sicak iceyiimm sagol canim aklima dusurdun bayadir icmiyodum afiyet olsun sanada
Bizde de dış buğdayı denir buğday haşlanıp içine bı kaç malzeme konurooo nasil eksiler bunlar oynatmis seni okadar
Gözün aydin canim ne güzel hepberaber olcakskniz
valla amma taktik kiloyu kafaya
Dis bulguru ne kiz ben hic bilmiyorm onu cocugn disi cikti diye hayirmi dagitiyorsunuz nasil bisey anlami ne tam olark nasil yapiliyor benmi cahilim acaba
Kolay gelsin abla
oh ne güzel ugrasiyorsun canim ise girmezsen bebek yaparsn
Selam cnm gözün aydin hasret gideringecmis olsun bu arada
Ne diyon kız sendemi delirdin hiç bişi anlamadımBahar bahar bahar bahar bahar nanekekik bahar köyümüzün delisi bahar
Genemi karıştırdım ortalığıDilek bi bozmus arkasi gelmis
Senin spor ne oldu gidiyonmu
Bi de mesajı anlasamBahar bahar bahar bahar bahar nanekekik bahar köyümüzün delisi bahar
uzun bır sure agzıma koymam canımBenim yemedigim kadar var yani
Bizimki toz canim ben ankaraliyim babannemgilde yapardi eskiden ama ben kirsehirli anneannemden ogrendim gerci hemen hemen ayni tarifleri ama anneanneminki daha guzel acili acili mis gibii valla yas tarhanayi hic tatmadim ama eminim oda cok guzeldirSizin tarhana nasıl oluyor her yerin farklı Kastamonulular hamur tarhana yapıyorlar (benim memleket)burda toz tarhana bol domatesli yoğurt kırmızı biber yeşillikli ikisinide severim ben
hadı gozunaydınSabitimin sebebi çıktı regl oldum
Angaranin neresinden bende Ankara'da yaşıyorum eşim ayaşliBizimki toz canim ben ankaraliyim babannemgilde yapardi eskiden ama ben kirsehirli anneannemden ogrendim gerci hemen hemen ayni tarifleri ama anneanneminki daha guzel acili acili mis gibii valla yas tarhanayi hic tatmadim ama eminim oda cok guzeldir
Sağol canım haftaya acısını çıkarırım artıkhadı gozunaydın
sen yeter kı ıste canım yapamayacagın sey yokSağol canım haftaya acısını çıkarırım artık
sen kastamonulu musun canim ?Sizin tarhana nasıl oluyor her yerin farklı Kastamonulular hamur tarhana yapıyorlar (benim memleket)burda toz tarhana bol domatesli yoğurt kırmızı biber yeşillikli ikisinide severim ben