Hakkımı yeme persembeleru aç yatıyorum hamiş canHmm biz o halini hiç gördük mü
Hadi gözün aydın canım
Hakkımı yeme persembeleru aç yatıyorum hamiş canHmm biz o halini hiç gördük mü
Hadi gözün aydın canım
Birde çay al eline oh sessizliğin tadını çıkarSelam kızlar ben geldim hastaneye gittik kızımla ASM ye daha doğrusu kan değerlerime baktirmaya gittm . Telimin şarji erkenden bitti ve eve geç geldik diyebilirim eşimle kızım uyuyorlar bende sizler neler yapıyorsunuz merak ettim okunacak çokkkk sayfa var maşallah hani ben geçmiş e dalıp geliyorum
bulursan banada goster dılek beraber halledelmmSpor yapamadım daha ben
Kim çıkardı çocuklarla kaliteli zaman geçirme olayını getirin bana kafasini kiticam
Kübra hanımla akıl oyunu, saklambaç oynadık şimdide kek yapıyoruz hep Amerikan oyunları bunlar
He ya iyi dedin evi temizliyorum az oturuyum diyorum bi bakıyom arkama anaaa it düşse bacanı kırarSpor yapamadım daha ben
Kim çıkardı çocuklarla kaliteli zaman geçirme olayını getirin bana kafasini kiticam
Kübra hanımla akıl oyunu, saklambaç oynadık şimdide kek yapıyoruz hep Amerikan oyunları bunlar
Konuyu bilmiyorum ama Hakkında hayırlısı oşsun canım selametle iyi haberlerle gel inşallahKızlaaaarrrr
Şu beni savcılığa şikayet eden müşteri var ya haksız şikayette bulunan müşteri, hah işte onun yüzünden uyarı aldım, banka sicilime not düşüldü, perşembe günü de gidip ifade verecem. Az bozuk olan sinirlerim biraz daha bozuldu
Yarın endoskopi ve sigmoidoskopi işlemlerim var, ne durumda olacağımı bilmiyorum, anezteziden sonra kolay uyanamam diye düşünüyorum. O yüzden perşembe günü öğlene kadar gelemeyebilirim hanımlar. @mefkurem izninle 1,5 gün izne ayrılıyorum ablacım. Ama yarın iyi olursam arada ses veririm
Isle ilgili durumlari takma canim yarin icin simdiden cok gecmis olsun insallah cok kolay gecer hemencecik biterde tooarlarsin. Dualarimiz seninleKızlaaaarrrr
Şu beni savcılığa şikayet eden müşteri var ya haksız şikayette bulunan müşteri, hah işte onun yüzünden uyarı aldım, banka sicilime not düşüldü, perşembe günü de gidip ifade verecem. Az bozuk olan sinirlerim biraz daha bozuldu
Yarın endoskopi ve sigmoidoskopi işlemlerim var, ne durumda olacağımı bilmiyorum, anezteziden sonra kolay uyanamam diye düşünüyorum. O yüzden perşembe günü öğlene kadar gelemeyebilirim hanımlar. @mefkurem izninle 1,5 gün izne ayrılıyorum ablacım. Ama yarın iyi olursam arada ses veririm
Hadi gözün aydın çatladın demiiiiisuan delıler gıbı cııldırabılırım heyoo heyooo telefonum gelmıs.. eşimdeymıs suan ınsallah sorunu hallolmusturbılgısayardan kurtuldum sonundaa
catlamak ne kelıme gelsın pamuklara sarıcam telefonumu kız pc de cok sıkıntı valla telefon olunca kapagını bıle acmıyorumHadi gözün aydın çatladın demiiiii
Ben telefon olmadan ne yaparım bilemiyorum bedenimin bir parçası gibi
Pcde yok bizim evde sen gene pcden geliyorsun
Sen millete bakma abla yeter dur diye diye insanı deli ediyorlar 65 de 65Boyu benimle ayniymis
Ben su anda 42 bedene rahat giriyorum
Millete sorcak olursan gayet normal görünüyom
Hayırdır canım asm falan herşey yolunda mi valla benimkiler de uyusa da bir de ben kafayı dinlesem ne güzel olurSelam kızlar ben geldim hastaneye gittik kızımla ASM ye daha doğrusu kan değerlerime baktirmaya gittm . Telimin şarji erkenden bitti ve eve geç geldik diyebilirim eşimle kızım uyuyorlar bende sizler neler yapıyorsunuz merak ettim okunacak çokkkk sayfa var maşallah hani ben geçmiş e dalıp geliyorum
Bak ya şimdi de hamile merve ile karıştırdın beniHakkımı yeme persembeleru aç yatıyorum hamiş can
Kızlaaaarrrr
Kız ne dili tuvalete oturamıyprdum yürüyüşüm değişmiş 90 lı nineler gibi dizler bükük yürüme bpzukluğu yaşadıydım bunlarda aynen öyle ondan gülüyom zati ))aaa neden öyle diyorsun sen spora ilk başladığında dilin dışarı çıkmadı mı hiç
fatmacık dılek aclıktan karıstırdı yıne hatuna aclık yaramıyor bırde fazla dozda oyun aldı bugun sanırımHayırdır canım asm falan herşey yolunda mi valla benimkiler de uyusa da bir de ben kafayı dinlesem ne güzel olur
Bak ya şimdi de hamile merve ile karıştırdın beni
Fatma ben Fatma
Allah Allah ya ne alaka nasıl uyarı veriyorlar onu anlamadım sen de karşı dava aç bence canım
Hayır bir de bahanesi açlık ya ona gülüyorum en çok ne desek cevap açım oluyorfatmacık dılek aclıktan karıstırdı yıne hatuna aclık yaramıyor bırde fazla dozda oyun aldı bugun sanırım
Aynı şeydir fatmacımCetene ne demek bilmiyorum canım ama kenevir tohumu kavurup koyuyoruz bir de ezilmiş haşhaş
ınsanın karnı doymayınca aklı fıkrı orda oluyor napsınHayır bir de bahanesi açlık ya ona gülüyorum en çok ne desek cevap açım oluyor
çok severim hele sacda kulde kavrulmuş bulgurun içinde çok severim tüm kış yerim olsa ama annem yapmadı bu seneAynı şeydir fatmacım
ŞarkısI bile var
Çıt çıt çetenede
sar bedeni bedene
Dünya dolu yar olsada
Alacağım bidene
Yerken çıt çıt ses çıkıyo
Yazık yaş desene dilek iyice uçacak kilo vereceğim derkenınsanın karnı doymayınca aklı fıkrı orda oluyor napsın