Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Selam kızlar ben geldim hastaneye gittik kızımla ASM ye daha doğrusu kan değerlerime baktirmaya gittm . Telimin şarji erkenden bitti ve eve geç geldik diyebilirim eşimle kızım uyuyorlar bende sizler neler yapıyorsunuz merak ettim :) okunacak çokkkk sayfa var maşallah hani ben geçmiş e dalıp geliyorum
Birde çay al eline oh sessizliğin tadını çıkar;)

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
Kızlaaaarrrr
Şu beni savcılığa şikayet eden müşteri var ya haksız şikayette bulunan müşteri, hah işte onun yüzünden uyarı aldım, banka sicilime not düşüldü, perşembe günü de gidip ifade verecem. Az bozuk olan sinirlerim biraz daha bozuldu:(

Yarın endoskopi ve sigmoidoskopi işlemlerim var, ne durumda olacağımı bilmiyorum, anezteziden sonra kolay uyanamam diye düşünüyorum. O yüzden perşembe günü öğlene kadar gelemeyebilirim hanımlar. @mefkurem izninle 1,5 gün izne ayrılıyorum ablacım. Ama yarın iyi olursam arada ses veririm

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400
Spor yapamadım daha ben :(
Kim çıkardı çocuklarla kaliteli zaman geçirme olayını getirin bana kafasini kiticam:haha:
Kübra hanımla akıl oyunu, saklambaç oynadık şimdide kek yapıyoruz hep Amerikan oyunları bunlar:krizz::krizz:
He ya iyi dedin evi temizliyorum az oturuyum diyorum bi bakıyom arkama anaaa it düşse bacanı kırar
Kendime kaliteli zaman ayıramıyom bunların tötünü toplamaktan kaldıki onlarla vakit geçireyim sabahtan beri 1 saat anca totom yer görmüştür

gülümse_kaderine

Tepki
1.400
Kızlaaaarrrr
Şu beni savcılığa şikayet eden müşteri var ya haksız şikayette bulunan müşteri, hah işte onun yüzünden uyarı aldım, banka sicilime not düşüldü, perşembe günü de gidip ifade verecem. Az bozuk olan sinirlerim biraz daha bozuldu:(

Yarın endoskopi ve sigmoidoskopi işlemlerim var, ne durumda olacağımı bilmiyorum, anezteziden sonra kolay uyanamam diye düşünüyorum. O yüzden perşembe günü öğlene kadar gelemeyebilirim hanımlar. @mefkurem izninle 1,5 gün izne ayrılıyorum ablacım. Ama yarın iyi olursam arada ses veririm
Konuyu bilmiyorum ama Hakkında hayırlısı oşsun canım selametle iyi haberlerle gel inşallah

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
Kızlaaaarrrr

Isle ilgili durumlari takma canim yarin icin simdiden cok gecmis olsun insallah cok kolay gecer hemencecik biterde tooarlarsin. Dualarimiz seninle

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
Memümü de yazayım

1 yk bağırsak için sihirli karışım ve 1 bardak limonlu su
07:14 1 yumurta, 2 dilim peynir, 5-6 zeytin, yeşillik ve 1 adet kivi
12:35 70 gr kadar kıyma ve 2 yumurtalı kıymalı yumurta, 4-5 dal karnıbahar ve salata
17:25 5-6 çiğ fındık bir tam ceviz
19:20 100 gr kadar fırında balık, 2 dilim patates, roka salatası

3 litreye yakın su içmişimdir
Sporsuzum

gülümse_kaderine

Tepki
1.400
suan delıler gıbı cııldırabılırım -kop-kop-kopheyoo heyooo telefonum gelmıs.. eşimdeymıs suan ınsallah sorunu hallolmustur:zipla::zipla::zipla::zipla:bılgısayardan kurtuldum sonundaa:teyzos::teyzos:
Hadi gözün aydın çatladın demiiiii
Ben telefon olmadan ne yaparım bilemiyorum bedenimin bir parçası gibi :pist:
Pcde yok bizim evde sen gene pcden geliyorsun :tatlim:

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
Hadi gözün aydın çatladın demiiiii
Ben telefon olmadan ne yaparım bilemiyorum bedenimin bir parçası gibi :pist:
Pcde yok bizim evde sen gene pcden geliyorsun :tatlim:
catlamak ne kelıme gelsın pamuklara sarıcam telefonumu :krizz: kız pc de cok sıkıntı valla telefon olunca kapagını bıle acmıyorum

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Selam kızlar ben geldim hastaneye gittik kızımla ASM ye daha doğrusu kan değerlerime baktirmaya gittm . Telimin şarji erkenden bitti ve eve geç geldik diyebilirim eşimle kızım uyuyorlar bende sizler neler yapıyorsunuz merak ettim :) okunacak çokkkk sayfa var maşallah hani ben geçmiş e dalıp geliyorum
Hayırdır canım asm falan herşey yolunda mi valla benimkiler de uyusa da bir de ben kafayı dinlesem ne güzel olur
Hakkımı yeme persembeleru aç yatıyorum hamiş can:)
Bak ya şimdi de hamile merve ile karıştırdın beni :D :D

Fatma ben Fatma :p
Kızlaaaarrrr

Allah Allah ya ne alaka nasıl uyarı veriyorlar onu anlamadım :( sen de karşı dava aç bence canım

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
Hayırdır canım asm falan herşey yolunda mi valla benimkiler de uyusa da bir de ben kafayı dinlesem ne güzel olur

Bak ya şimdi de hamile merve ile karıştırdın beni :D :D

Fatma ben Fatma :p

Allah Allah ya ne alaka nasıl uyarı veriyorlar onu anlamadım :( sen de karşı dava aç bence canım
fatmacık dılek aclıktan karıstırdı yıne :krizz: hatuna aclık yaramıyor bırde fazla dozda oyun aldı bugun sanırımhaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar