Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
suan delıler gıbı cııldırabılırım -kop-kop-kopheyoo heyooo telefonum gelmıs.. eşimdeymıs suan ınsallah sorunu hallolmustur:zipla::zipla::zipla::zipla:bılgısayardan kurtuldum sonundaa:teyzos::teyzos:
Gozun aydin canim cok sevindimm bak bugun bosa dememisler gozun aydin diye bak buna isaretmis bilmiste onceden demis haha

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
@P.nrrr pinarcim valla biz oynamalı yapacağız yani kına gibi düşünebilirsin ama bulgur kaynatıp ikram edeceğiz sonra emir mesleklerle ilgili dolu bir tepsiden seçim yapacak falan öyle bir eğlence olacak yani

Valla ben üç aydır diyorum eşime yapalım Bi daha diye de istemiyor şimdilik ;)

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Bizde de dış buğdayı denir buğday haşlanıp içine bı kaç malzeme konur
Ma aile toplanıp kutlama yapılır büyük tepsiye makas kalem kitap gibi şeyler konup çocuğu önüne otutturular hangisini seçerse o mesleği yapicagi söylenir :)

Ayy ne güzelmis degisik hic duymamisim öle sey :) ama sanki tvde görmüstm bikere o önünw bisilwr kouyp sectiriyorlardi

Sabitimin sebebi çıktı regl oldum:duyuru::teyzos:

Hadi iyimis güzel eksi gelur :)

suan delıler gıbı cııldırabılırım -kop-kop-kopheyoo heyooo telefonum gelmıs.. eşimdeymıs suan ınsallah sorunu hallolmustur:zipla::zipla::zipla::zipla:bılgısayardan kurtuldum sonundaa:teyzos::teyzos:

Ohh hadi gözünaydin cnm valla telefonsuz zor olur :zipla:

naptınız canım halledebıldınız mı

Kredi basvurusunu yaptk bakalm hayirlisi insallah en kisa zamanda belli olur :)

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
@P.nrrr pinarcim valla biz oynamalı yapacağız yani kına gibi düşünebilirsin ama bulgur kaynatıp ikram edeceğiz sonra emir mesleklerle ilgili dolu bir tepsiden seçim yapacak falan öyle bir eğlence olacak yani

Valla ben üç aydır diyorum eşime yapalım Bi daha diye de istemiyor şimdilik ;)

Cok güzelmis cnm degisik valla :) bol eglenceler ozaman size :huri:

Ona bakarsan cnm bende dedim gecen esime acaba yazi beklemesekmi hazir zayifladimda falan oda dedi dur az daha bekliyelim :haha: aman bende biraz daha zayiflarim ozaman canima minnet

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
Ohh hadi gözünaydin cnm valla telefonsuz zor olur :zipla:

Kredi basvurusunu yaptk bakalm hayirlisi insallah en kisa zamanda belli olur :)
ay ınsallah canım sorunu cozmuslerdırde bır daha gondermeme gerek kalmaz esım mesaıde gelsın bakıcam bakalım telefonuma ... 4.5 gune bellı olur canım kredı ınsallah hayırlısıyla

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Menüm:

11:45 3yk yogurt ile yulaf ezmesi karisimi kür

18:00 1kase tarhana corbasi, 1tabak patlican yemegi, 1ayran, bol Salata

20:00 2ceviz, 1kare bitter, 1 kücük lokum, 1 isirik snickers (biraz abarttim biliyorm :( )

2 fincan yesilcay
2,5lt Su
40dk h.t yürüyüs = 80p
50dk n.t.yüräyüs = 50p Toplam: 130puan

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
Menüm:

11:45 3yk yogurt ile yulaf ezmesi karisimi kür

18:00 1kase tarhana corbasi, 1tabak patlican yemegi, 1ayran, bol Salata

20:00 2ceviz, 1kare bitter, 1 kücük lokum, 1 isirik snickers (biraz abarttim biliyorm :( )

2 fincan yesilcay
2,5lt Su
40dk h.t yürüyüs = 80p
50dk n.t.yüräyüs = 50p Toplam: 130puan
kız o ne oyle butun gun guzel gıtmıs saat 8 de bomba patlamıs

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Öğle yemeği niyetine çikolatali toplar yapiyim en iyisi tabi fit toplar elma kakou yulaf ezmeli tatlı ihtiyacım gider
[QUOBaTE="KöyünDelisi, post: 1019855, member: 13151"]Ohhh ohhh :hopp::hopp:

Regldendie canım
kız milletin beyni yandı bahar de sen yine bu siteyi bilmiyorlae henüz daha ama telde ilk bura açılıyor ifşa olurum yine kesin:D

Ok süper detox a hayır öyle artık her perşembe detox yok sağlıklı devam her şeyde bı hayır var bak

Yok canım sisirmedi brokoli sisiyor ama az koydum ondan

Günaydın

Yok canım bütün arti gidemez bir kgsu zaten detox farkiydi

Amin amin heoimize gelsin

Abla etsini göruyum anlatacağım saçma sapan birşey her saat başı kalkıp 50 kere zipliyorum metobolizmayi uyutmuyirurm ve 2.5 öğüne geçtim
salatadan yaşam korkma canım bagirsamlara faydalı ve yeşilliğin etkisini artırıyor :kalp:
Bahar bahar bahar bahar bahar nanekekik bahar köyümüzün delisi bahar:zipla::zipla::zipla:[/QUOTE]

Bahar bahar bahar bahar bahar nanekekik bahar köyümüzün delisi bahar:zipla::zipla::zipla:
Bi de mesajı anlasam hanimishanimis:saskin::saskin::sopa:[/QUOTE]

Kizlar yarin annemler geliyor babam izinliydi firsat bulmusken haftasonuna kadar gelelim demisler. Cok mutlu oldum :tatlim:

Bahar bahar bahar bahar bahar nanekekik bahar köyümüzün delisi bahar:zipla::zipla::zipla:
Ne diyon kız sendemi delirdin hiç bişi anlamadım :teyzos::zipla:
Bulaşıcımı bu :zipla::zipla::teyzos::teyzos:[/QUOTE]

ohh ohhh maaile taktik hunileei :teyzos:

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
ay ınsallah canım sorunu cozmuslerdırde bır daha gondermeme gerek kalmaz esım mesaıde gelsın bakıcam bakalım telefonuma ... 4.5 gune bellı olur canım kredı ınsallah hayırlısıyla

Insallah cnm ne sorunu vardi, benm telefonda bu aralar isigni kisinca bi kararma oluyo ama 2bucuk senelik bakalm insallah bide bunun masrafi cikmaz. Insallah canim heycanla bekliyoruz :)

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
Insallah cnm ne sorunu vardi, benm telefonda bu aralar isigni kisinca bi kararma oluyo ama 2bucuk senelik bakalm insallah bide bunun masrafi cikmaz. Insallah canim heycanla bekliyoruz :)
benım sıkıntı hoparlordekı seste ıdı canım cok az verıyordu sesı ortamda hıc ses olmayacak anca oyle zar zor anlıyordum ... ekspertız onay verdıkten sonra halolur canım

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Cok güzelmis cnm degisik valla :) bol eglenceler ozaman size :huri:

Ona bakarsan cnm bende dedim gecen esime acaba yazi beklemesekmi hazir zayifladimda falan oda dedi dur az daha bekliyelim :haha: aman bende biraz daha zayiflarim ozaman canima minnet

Kız gelsene sende hatta tüm arkadaşlar buyurun gelin birlikte yapalım buğdayı Bi güzel oynayalım :huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri:

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
Selam kızlar ben geldim hastaneye gittik kızımla ASM ye daha doğrusu kan değerlerime baktirmaya gittm . Telimin şarji erkenden bitti ve eve geç geldik diyebilirim eşimle kızım uyuyorlar bende sizler neler yapıyorsunuz merak ettim :) okunacak çokkkk sayfa var maşallah hani ben geçmiş e dalıp geliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar