askrhpozitif
Daimi Üye
suan delıler gıbı cııldırabılırım ![kop -kop -kop](/forum/styles/default/xenforo/smilies/hareketli/6-2.gif)
![kop -kop -kop](/forum/styles/default/xenforo/smilies/hareketli/6-2.gif)
heyoo heyooo telefonum gelmıs.. eşimdeymıs suan ınsallah sorunu hallolmustur![zipla :zipla: :zipla:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/hareketli/10-2.gif)
![zipla :zipla: :zipla:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/hareketli/10-2.gif)
![zipla :zipla: :zipla:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/hareketli/10-2.gif)
bılgısayardan kurtuldum sonundaa![Teyzos :teyzos: :teyzos:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/hareketli/7-3.gif)
![Teyzos :teyzos: :teyzos:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/hareketli/7-3.gif)
![Teyzos :teyzos: :teyzos:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/hareketli/7-3.gif)
naptınız canım halledebıldınız mıAyy kizlar amma cok konusmussunuz anca bitirdkm. bizde bügün ordan oraya savrulduk baya kosturmali gecti.
Golbasiliyiz biz ama elvankentte sincanda incesuda yasadim ailem oralarda suan ben kayserili oldumAngaranin neresinden bende Ankara'da yaşıyorum eşim ayaşli
Gozun aydin canim cok sevindimm bak bugun bosa dememisler gozun aydin diye bak buna isaretmis bilmiste onceden demissuan delıler gıbı cııldırabılırımheyoo heyooo telefonum gelmıs.. eşimdeymıs suan ınsallah sorunu hallolmustur
bılgısayardan kurtuldum sonundaa
@Beynimobez içine dogmus yasemının sanırımGozun aydin canim cok sevindimm bak bugun bosa dememisler gozun aydin diye bak buna isaretmis bilmiste onceden demis
Bizde de dış buğdayı denir buğday haşlanıp içine bı kaç malzeme konur
Ma aile toplanıp kutlama yapılır büyük tepsiye makas kalem kitap gibi şeyler konup çocuğu önüne otutturular hangisini seçerse o mesleği yapicagi söylenir
Sabitimin sebebi çıktı regl oldum
suan delıler gıbı cııldırabılırımheyoo heyooo telefonum gelmıs.. eşimdeymıs suan ınsallah sorunu hallolmustur
naptınız canım halledebıldınız mı
@P.nrrr pinarcim valla biz oynamalı yapacağız yani kına gibi düşünebilirsin ama bulgur kaynatıp ikram edeceğiz sonra emir mesleklerle ilgili dolu bir tepsiden seçim yapacak falan öyle bir eğlence olacak yani
Valla ben üç aydır diyorum eşime yapalım Bi daha diye de istemiyor şimdilik
ay ınsallah canım sorunu cozmuslerdırde bır daha gondermeme gerek kalmaz esım mesaıde gelsın bakıcam bakalım telefonuma ... 4.5 gune bellı olur canım kredı ınsallah hayırlısıylaOhh hadi gözünaydin cnm valla telefonsuz zor olur
Kredi basvurusunu yaptk bakalm hayirlisi insallah en kisa zamanda belli olur
kız o ne oyle butun gun guzel gıtmıs saat 8 de bomba patlamısMenüm:
11:45 3yk yogurt ile yulaf ezmesi karisimi kür
18:00 1kase tarhana corbasi, 1tabak patlican yemegi, 1ayran, bol Salata
20:00 2ceviz, 1kare bitter, 1 kücük lokum, 1 isirik snickers (biraz abarttim biliyorm)
2 fincan yesilcay
2,5lt Su
40dk h.t yürüyüs = 80p
50dk n.t.yüräyüs = 50p Toplam: 130puan
Bahar bahar bahar bahar bahar nanekekik bahar köyümüzün delisi baharÖğle yemeği niyetine çikolatali toplar yapiyim en iyisi tabi fit toplar elma kakou yulaf ezmeli tatlı ihtiyacım gider
[QUOBaTE="KöyünDelisi, post: 1019855, member: 13151"]Ohhh ohhh
Regldendie canım
kız milletin beyni yandı bahar de sen yine bu siteyi bilmiyorlae henüz daha ama telde ilk bura açılıyor ifşa olurum yine kesin
Ok süper detox a hayır öyle artık her perşembe detox yok sağlıklı devam her şeyde bı hayır var bak
Yok canım sisirmedi brokoli sisiyor ama az koydum ondan
Günaydın
Yok canım bütün arti gidemez bir kgsu zaten detox farkiydi
Amin amin heoimize gelsin
Abla etsini göruyum anlatacağım saçma sapan birşey her saat başı kalkıp 50 kere zipliyorum metobolizmayi uyutmuyirurm ve 2.5 öğüne geçtim
salatadan yaşam korkma canım bagirsamlara faydalı ve yeşilliğin etkisini artırıyor
Bi de mesajı anlasamBahar bahar bahar bahar bahar nanekekik bahar köyümüzün delisi bahar
Kizlar yarin annemler geliyor babam izinliydi firsat bulmusken haftasonuna kadar gelelim demisler. Cok mutlu oldum
Ne diyon kız sendemi delirdin hiç bişi anlamadımBahar bahar bahar bahar bahar nanekekik bahar köyümüzün delisi bahar
ohh ohhh maaile taktik hunileei
ay ınsallah canım sorunu cozmuslerdırde bır daha gondermeme gerek kalmaz esım mesaıde gelsın bakıcam bakalım telefonuma ... 4.5 gune bellı olur canım kredı ınsallah hayırlısıyla
Ewet resmen dayanamadim bu aralar zaten cikolata krizlerindeym esimde uzatip durdukız o ne oyle butun gun guzel gıtmıs saat 8 de bomba patlamıs
benım sıkıntı hoparlordekı seste ıdı canım cok az verıyordu sesı ortamda hıc ses olmayacak anca oyle zar zor anlıyordum ... ekspertız onay verdıkten sonra halolur canımInsallah cnm ne sorunu vardi, benm telefonda bu aralar isigni kisinca bi kararma oluyo ama 2bucuk senelik bakalm insallah bide bunun masrafi cikmaz. Insallah canim heycanla bekliyoruz
bol su ıc ve mumkunse hemen spor yap yak yakaabıldıgını kuzumEwet resmen dayanamadim bu aralar zaten cikolata krizlerindeym esimde uzatip durdualikoyamadm kendmi cok pismanimm
Hmm biz o halini hiç gördük müBi de mesajı anlasam
Hep açlıktan oluyor bunlar yoksa ben normal bir insanım tokken
suan delıler gıbı cııldırabılırımheyoo heyooo telefonum gelmıs.. eşimdeymıs suan ınsallah sorunu hallolmustur
sagol tatlımHmm biz o halini hiç gördük mü
Hadi gözün aydın canım
Cok güzelmis cnm degisik vallabol eglenceler ozaman size
Ona bakarsan cnm bende dedim gecen esime acaba yazi beklemesekmi hazir zayifladimda falan oda dedi dur az daha bekliyelimaman bende biraz daha zayiflarim ozaman canima minnet