Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
Ince bulgur un su tuzla yapiyosun zeytinden biraz daha ufak sekil veriyosun yamuk yumuk sonra hasliyosun sarimsakli yogurtla yogurtluyosun uzerine baharatli yag yakiyosun ama ben yagindan koymadim bayadir yemiyodum cok canim cekti 4 uncu kasigi alip iceri kactim :eek:
hımm olmasa daha ıyımıs

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Kızlaaaarrrr
Şu beni savcılığa şikayet eden müşteri var ya haksız şikayette bulunan müşteri, hah işte onun yüzünden uyarı aldım, banka sicilime not düşüldü, perşembe günü de gidip ifade verecem. Az bozuk olan sinirlerim biraz daha bozuldu:(

Yarın endoskopi ve sigmoidoskopi işlemlerim var, ne durumda olacağımı bilmiyorum, anezteziden sonra kolay uyanamam diye düşünüyorum. O yüzden perşembe günü öğlene kadar gelemeyebilirim hanımlar. @mefkurem izninle 1,5 gün izne ayrılıyorum ablacım. Ama yarın iyi olursam arada ses veririm
Haydi al burdan buyur
Şimdiden geçmiş olsun canım

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
Kızlaaaarrrr
Şu beni savcılığa şikayet eden müşteri var ya haksız şikayette bulunan müşteri, hah işte onun yüzünden uyarı aldım, banka sicilime not düşüldü, perşembe günü de gidip ifade verecem. Az bozuk olan sinirlerim biraz daha bozuldu:(

Yarın endoskopi ve sigmoidoskopi işlemlerim var, ne durumda olacağımı bilmiyorum, anezteziden sonra kolay uyanamam diye düşünüyorum. O yüzden perşembe günü öğlene kadar gelemeyebilirim hanımlar. @mefkurem izninle 1,5 gün izne ayrılıyorum ablacım. Ama yarın iyi olursam arada ses veririm
kuzum benım bu mesajı gormemsım ben sımdı bahar alıntılayınca gordum ıkı durum ıcınde cok gecmıs olsun ınsallah onemlı bırsey cıkmaz sagsalım atlatırsın

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
benım sıkıntı hoparlordekı seste ıdı canım cok az verıyordu sesı ortamda hıc ses olmayacak anca oyle zar zor anlıyordum ... ekspertız onay verdıkten sonra halolur canım

Hmm anladm cnm insallah halolmusdur.
Aynen bakalm bekliyoruz insallah olur :)

bol su ıc ve mumkunse hemen spor yap yak yakaabıldıgını kuzum

Biraz zipladim canim suda ictim :( insallah biraz fayda etmisdir

Kız gelsene sende hatta tüm arkadaşlar buyurun gelin birlikte yapalım buğdayı Bi güzel oynayalım :huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri:

:huri::huri::huri: ohhh ne güzel olurdu ya

Kızlaaaarrrr

Ayy canim kötu olmus valla, üzme kendini ama :/
Yarinki islemler iyi gecer insallah cnm hadi hayirli sonuclarla gel

bu arada humanın kabızlık sorunu cozuldu cok sukur o rahatlayınca bende rahatladım cok sukur:hobba:

Ohh cok sükür canim:yes:

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
Hmm anladm cnm insallah halolmusdur.
Aynen bakalm bekliyoruz insallah olur :)

Biraz zipladim canim suda ictim :( insallah biraz fayda etmisdir

:huri::huri::huri: ohhh ne güzel olurdu ya

Ayy canim kötu olmus valla, üzme kendini ama :/
Yarinki islemler iyi gecer insallah cnm hadi hayirli sonuclarla gel

Ohh cok sükür canim:yes:
inşallah canım

OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081
Erikin nanelikekik olduğuna inandırıyorum kendimi:)

Bence bu baharda yeşeren erik dalları yere kadar sarkmış dibinde nane kekik açmış çubuk tarçın eşliğinde bize servis edilmiş :zipla:

Kız bu ayfer kesin kişilik bölünmesi yaşamış ondan köyün delisi olmuş haha haha haha[/QUOTE]
Asi bir rüzgar attı beni buralara :haha:
Demekki mervoş içime doğdu arada malum oluyo işte
Bi kere bi arkadaşı rüyamda gördüm görevi elinden alınıyor şef kendisi memur yapıyorlar rüyamda
Sabah gittim dedim ki derya seni rüyamda gördüm kadronu elinden aldılar memur yaptılar diye ana akşam mesai bitiminde yazı geldi deryanın kadro elinden alındı haha haha
Herkes bana sen nerden biliyodum demesinmi rüyamda diyom kimseyi inandıramıyom haha haha
Sen rüya görme benimde rüyalar çıkar ama bu kadar kötüsünü görmem :)
Fatma bu gelenek japonlarda da varmış :)

Bence japonlar Kızılderili ler ve turkler aynı kavimmis vakti zamanında ;) kendime ait tezim
bence atalarimizim aldığımız japon prensesleri bizden çalmış zira onlar yapsaydı pirinçle yapardı:D

bu arada humanın kabızlık sorunu cozuldu cok sukur o rahatlayınca bende rahatladım cok sukur:hobba:
gözünüz aydınhaha

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Erikin nanelikekik olduğuna inandırıyorum kendimi:)

Bence bu baharda yeşeren erik dalları yere kadar sarkmış dibinde nane kekik açmış çubuk tarçın eşliğinde bize servis edilmiş :zipla:

Kız bu ayfer kesin kişilik bölünmesi yaşamış ondan köyün delisi olmuş haha haha haha[/QUOTE]
Çok ama çok tatlı deli yüzümüzü güldüren ailemizin zeka küpü baharimiz o:kalp::kalp::kalp:

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400

Kız bu ayfer kesin kişilik bölünmesi yaşamış ondan köyün delisi olmuş haha haha haha
Çok ama çok tatlı deli yüzümüzü güldüren ailemizin zeka küpü baharimiz o:kalp::kalp::kalp:[/QUOTE]
Ha bide ne dese çıkıyo ya
İleri görüşlü net
Bi olay yaşarsam bidaha ilk bahara soracam
@KöyünDelisi

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
EMZIREN ANNE MENUSU

Kahvalti.08.30
1 adet haslanmis yumurta
1 kk peynir
6 adet zeytin
2 yk pekmez
1 dilim tb ekmegi

Ogle. 12.00
1 tabak yesil fasulye
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

Ara.16.00
1 tane muz
6 tane findik

Aksam yemegi 18.30
1 tabak tavuklu mantar sote
2 yk pilav
1 kase yogurt

Su. 2.5 lt

Spor. 40 dk t.yuruyus 80 puan

OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081
benım adam gelemedı bır turlu su telefona bır kavusamadım arkadas:admin:
Buda adamı değil telefonu bekliyor
Hani adam gelince kadın hosgekdin bey der elindeki alışveris poşetlerini alırmış
Bigun eli boş gelmişte karısı yüzüne bakmış bide ne görsün aaa sen kormuydun demiş
Senin ki o hesap :)

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400
Haydi gecemiz hayırda kalsın ben yatacam artıkın
sabah misssss gibi özgüven patlaması yaşayarak uyanacam evin içinde kimkardaşyan gibi salınarak gezecem saçlarımı dalgalandırarak odadan odaya salınırken yerdeki oyuncaklar ayağıma batacak ve külkedisi moduna geçecem ne yazıkkı bu süreç uyandıktan sonra 5 dk sürmez haha haha haha

OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081
Haydi gecemiz hayırda kalsın ben yatacam artıkın
sabah misssss gibi özgüven patlaması yaşayarak uyanacam evin içinde kimkardaşyan gibi salınarak gezecem saçlarımı dalgalandırarak odadan odaya salınırken yerdeki oyuncaklar ayağıma batacak ve külkedisi moduna geçecem ne yazıkkı bu süreç uyandıktan sonra 5 dk sürmez haha haha haha
Kızım sen kim Kardashian kim bu g.. le olsa olsa ben olurum haha

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
Buda adamı değil telefonu bekliyor
Hani adam gelince kadın hosgekdin bey der elindeki alışveris poşetlerini alırmış
Bigun eli boş gelmişte karısı yüzüne bakmış bide ne görsün aaa sen kormuydun demiş
Senin ki o hesap :)
bızde tam tersı adam bugun elı dolu gelecek :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar