Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
Kız çocuk var diye heba etmeyin romantizmi yahu kızın odasında giydir yazikkk romantizme
Ama sanırım eşinin uykusu kıymetli dünkü olay o yüzden

Zeyno bu kuruyemişler çok değilmiş sanırım bide kavrulmuş :(

Öğlen ki arada sağlıklı başlayıp sagliksizsa mi kaydın ikisi bir arada bitmedimj dilek :sopa:

Beğendim şu ve spor nerde

valla bı eline geçse hiç bırakmayacaklar benim kinin pijamaskeli takimfisi var oda sabah 9:15 de bazen yetişiyor bazen yetişemiyoruz
Sonra gün boyu kedi çocuk kuzey
Baykuş kız ben kertenkele de babası her oyunda bizim isimler böyle geçici bir takintidir diye düşünüyorum neden sen kedi çocuksun diyorum
Kahraman ve kaptan bide hızlı diyor :fikir: bilemiyorum inşallah geçer
Canim uykuya dayanamaz zaten :) romantizm moduna giremiyorum cilalı çok oldu sanırım :)))
Eeeee herkes yattimi

Bugün gittigimiz yer güzeldi ben ilk defa gittim
Yolda bi ara tele bakmistim midem bulanmaya basladi
Orda su sesinden hem mide bulantim devam etti hemde basim cok agridi
Yaklasik 3 saat falan kaldik cikincada yemege gittik
Orda disarda da havuz vardi
Su sicak ama hava cok soguk bi ara kar da yagdi

Yemekten sonra bile bas agrim gecmedi eve gelince hap aldim
Ki ben cok mecbur olmadiktan sonra almam
Dün gece yine sabaha kadar uyuyamadim belki o da etkili olmustur
Cananla edaya cok üzülüyorum keske elimden bisey gelse
ablacjm gecmis olsun bu konuyu önemsememezliz yapma wc sorunu ciddi. Çünki atilamaun günlerce bağırsak ta bekleyen dışkı hasta yapıyor orda fazlasıyla bakteri üremesine de neden oluyor.
Ayrıca siz nereye gittiniz gezmeye ben o kısmı kaçırmışim:)

Anaaaa sende kotusun valla kiz niye o kadar acimasiz davrandin ne guzel yapmis adamcaz aslinda biz inatlasalim derken guzel anlari heba ediyoruz bence degerlendir ilerde belki firsatin olmayacak bunlari yasamak icin
abla senin artik yapabilecegin bisey yok bosyere uzme kendini onlarda eminim bi yolunu bulup devam ederler

Odemfir muhtemelen abla sikma canini streste cok etkiliyo
canım çok zamansız bi süpriz di birde ben hiç havamda değildim ya

Bugün yine bana bana eksiler gelmişsss
Çıra gibi yana yana yağlarım erimissss hobaaaaaa :huri::huri::huri:
Ohhh gözün aydın canım bol bol yansinlSr inşallah
Tatlım bende 80 kiloydum boyda kısa biraz 75 w kadar kendi çabamla 75 ten sonra burada arkadaşlarla zayıfladım bu kadar zayıflayacağım hiç aklıma gelmezdi 65 i bile göreceğimi hiç düşünmüyordum azim ve buradaki arkaşların desteğiyle çok şükür kilo verdim darısı sana inşallah
canım maşallah hedef sonrasi bile güzel güzel verme ye devam ettin

Kizlar yarin annemler geliyor babam izinliydi firsat bulmusken haftasonuna kadar gelelim demisler. Cok mutlu oldum :tatlim:
gözün aydın canım ne güzel :) keşke bende bi yerlere gitsem mesela annemin güzel dızlerine :)

Begumde yabanci degil canim kizimin ismi :harika:
be kadar güzel ismi adıyla yaşasın güzel güzel inşallah canım :)

Selam kızlarr annem geldi bnmde çok özlemişim ayrıca raporluyum nu hafta,ses filan gitti bnde
Geçmiş olsun canım bol bol sesini dinlendir. Seninde gözün aydın
ne zamandır ton balıgı canım cekıyordu dun aldım bugun salatada kullandım sonuc husran .. mıdem allak bullak:utangac:
Canim gebelikte sakıncalı biliyosun tonbalığı hemde ben pek sevmem kokusunu :( sende sevmemissin zaten
Sabitimin sebebi çıktı regl oldum:duyuru::teyzos:
gzounaydin cumaya kadar epey ce rahatlarsin canım

kızlar edanın soyadını bılen var mı sıteye yenı bır uye gelmıs o olabılır mı acaba:kötü:
onlar olsa kesin yazardi buralara bakmak aklina gelmez heralde benim gelmezdi cunki

Cok güzelmis cnm degisik valla :) bol eglenceler ozaman size :huri:

Ona bakarsan cnm bende dedim gecen esime acaba yazi beklemesekmi hazir zayifladimda falan oda dedi dur az daha bekliyelim :haha: aman bende biraz daha zayiflarim ozaman canima minnet
zayıfla Canim verebildigin kadar daha fit olursun daha sağlıklı olursun hemde inşallah

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
eşimdeşimde bana diyor dünyaya don diye . Dedim bizim kızlar hala ne konuşuyorsnuz diyor bana :krizz: artık konuşacak birşeyimiz kalmadı sanıyor galiba garibim
benimkide hazır ayrıldın kk dan bı daha bulaşma dedi mümkün mü sence dedim
Ne halin varsa gör der gibi baktı sadece :D

Teyzos

Sitenin Hikaye Yazarı
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.806
Kendimi tanıtmak farz oldum
Adım dilek 34 yaşına yeni bastım,boy 1.68 kumral hafif balık etli :)bir bayanım ha bide ayaklarım 40 numara
Oğlan 13 kız 8 yaşında bide kocam var yanında da promosyonu kv:) evimin kadini çocuklarımın anası kocamın söförü kv stres topuyum ha eltiminde fitnelik fesatlık konusunda doktora yapmasına yardımcı olan eltisi:) dün bizdelerdi eliptik aldım ya salonun köşe de duruyor kıskançlıktan bu ne diye bile sormadı :)
Amma herşeye Rağmen mutlu huzurlu bı kadınim çünkü benim kocam var:haha::haha:

Allah hayırlı imanlı uzun ömür versin sana kocana iyi bak yalnızlık zor zanaat rahmetli anam derdi kuru b*kuna hasretim kızım benim eşim 8 ay boyundan aşağı felçli yattı besledimde bezledimde şimdi diyorum ki keşke sağ olaydı orda yataydı ben gene besleyip bezleyeydim :agla:

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Allah hayırlı imanlı uzun ömür versin sana kocana iyi bak yalnızlık zor zanaat rahmetli anam derdi kuru b*kuna hasretim kızım benim eşim 8 ay boyundan aşağı felçli yattı besledimde bezledimde şimdi diyorum ki keşke sağ olaydı orda yataydı ben gene besleyip bezleyeydim :agla:
Sende çok sevmişsin abla neden diyeceksin bırak besleyip bezlemeyi sapa sağlam adamın yüzüne bakmayan eşler tanıyorum
Çok klişe biliyorum soyleyecegim senin icin onun yokluğu çok zor lakin onun için huzura ermek olmuş
Ona çok zor gelmiştir muhtaclik çok farklı birşey Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin seninde gönlüne gö lre versin hayattaki herşeyi keşke herkes böyle sevse

Teyzos

Sitenin Hikaye Yazarı
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.806
Sende çok sevmişsin abla neden diyeceksin bırak besleyip bezlemeyi sapa sağlam adamın yüzüne bakmayan eşler tanıyorum
Çok klişe biliyorum soyleyecegim senin icin onun yokluğu çok zor lakin onun için huzura ermek olmuş
Ona çok zor gelmiştir muhtaclik çok farklı birşey Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin seninde gönlüne gö lre versin hayattaki herşeyi keşke herkes böyle sevse

hiç kendini bilmedi kimseyi tanımadı yüzlerine bakıp tanıyor ama kim bu diye sorsan bilmiyordu benim bile ona yakın olduğumu biliyor ne adımı ne onun nesi olduğumu bilmiyordu ki 8 ay hastalığının ne olduğunu bilmeden yattı neler yaşadık o dört duvarın dili olsa da anlatsa :agla:

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
Birde çay al eline oh sessizliğin tadını çıkar;)
kızima çorba yapıyodum canım uyandi kızım çay keyfini eşimle yaptık şimdi

Kızlaaaarrrr
Şu beni savcılığa şikayet eden müşteri var ya haksız şikayette bulunan müşteri, hah işte onun yüzünden uyarı aldım, banka sicilime not düşüldü, perşembe günü de gidip ifade verecem. Az bozuk olan sinirlerim biraz daha bozuldu:(

Yarın endoskopi ve sigmoidoskopi işlemlerim var, ne durumda olacağımı bilmiyorum, anezteziden sonra kolay uyanamam diye düşünüyorum. O yüzden perşembe günü öğlene kadar gelemeyebilirim hanımlar. @mefkurem izninle 1,5 gün izne ayrılıyorum ablacım. Ama yarın iyi olursam arada ses veririm
üzülme canım ya çok sinir bozucu bir durum ama kafana takmamaya çalış dicem olmayacak az tak olur mu.

Hayırdır canım asm falan herşey yolunda mi valla benimkiler de uyusa da bir de ben kafayı dinlesem ne güzel olur

Bak ya şimdi de hamile merve ile karıştırdın beni :D :D

Fatma ben Fatma :p

Allah Allah ya ne alaka nasıl uyarı veriyorlar onu anlamadım :( sen de karşı dava aç bence canım
canım diyet yapıyorum ya alerji için rutin baktirmak istedim önemli birsey yok şükür

EMZIREN ANNE MENUSU

Kahvalti.08.30
1 adet haslanmis yumurta
1 kk peynir
6 adet zeytin
2 yk pekmez
1 dilim tb ekmegi

Ogle. 12.00
1 tabak yesil fasulye
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

Ara.16.00
1 tane muz
6 tane findik

Aksam yemegi 18.30
1 tabak tavuklu mantar sote
2 yk pilav
1 kase yogurt

Su. 2.5 lt

Spor. 40 dk t.yuruyus 80 puan
afiyet olsun canım güzel menu

Buda adamı değil telefonu bekliyor
Hani adam gelince kadın hosgekdin bey der elindeki alışveris poşetlerini alırmış
Bigun eli boş gelmişte karısı yüzüne bakmış bide ne görsün aaa sen kormuydun demiş
Senin ki o hesap :)
ha haa çok güldüm kız gece gece :)))

benim ki bana ayrıldın demiyor hazır atıldın diyorhaha yani atılınca muhabbet bitti sanıyor aramızdaki dedim orası sadece mekan

abla Allah rahmet eylesin. Sende eşine layıkıyla bakmissin yasasa yine bakarsin ama Rabbim en iyisini bilir belki o kendini daha kötü hissediyrdu. Bakıma muhtaç olmak bakmaktan daha zor :(benim annem düştü baldır kasini yirtti ve bacak kalcadn itibaren alciya alındı duyar duymaz bindim memlekete gittim babam o gece bakmış. Eşi bile olsa insana çok zor hele ki tuvalet faslı. Annem beni görür görmez ağlama ya başladı. Geceleri hiç uyumazdim çünki annem utandigi için tuvaletim geldi demezdi ben zorla yaptırirdim ilk başlarda ağlardi mahcubiyetten bende anne ben ayju durumda olsam bana bakmaz miydin derdim . Allah kimseyi bakıma muhtaç olacak duruma düşürmesin:(

Teyzos

Sitenin Hikaye Yazarı
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.806
kızima çorba yapıyodum canım uyandi kızım çay keyfini eşimle yaptık şimdi

üzülme canım ya çok sinir bozucu bir durum ama kafana takmamaya çalış dicem olmayacak az tak olur mu.

canım diyet yapıyorum ya alerji için rutin baktirmak istedim önemli birsey yok şükür

afiyet olsun canım güzel menu

ha haa çok güldüm kız gece gece :)))

benim ki bana ayrıldın demiyor hazır atıldın diyorhaha yani atılınca muhabbet bitti sanıyor aramızdaki dedim orası sadece mekan

abla Allah rahmet eylesin. Sende eşine layıkıyla bakmissin yasasa yine bakarsin ama Rabbim en iyisini bilir belki o kendini daha kötü hissediyrdu. Bakıma muhtaç olmak bakmaktan daha zor :(benim annem düştü baldır kasini yirtti ve bacak kalcadn itibaren alciya alındı duyar duymaz bindim memlekete gittim babam o gece bakmış. Eşi bile olsa insana çok zor hele ki tuvalet faslı. Annem beni görür görmez ağlama ya başladı. Geceleri hiç uyumazdim çünki annem utandigi için tuvaletim geldi demezdi ben zorla yaptırirdim ilk başlarda ağlardi mahcubiyetten bende anne ben ayju durumda olsam bana bakmaz miydin derdim . Allah kimseyi bakıma muhtaç olacak duruma düşürmesin:(

aminnn rabbim kimseye çekemeyeceği yükü yüklemesin dermansız dert vermesin

Swetyy83

Baş 75.6 güncel 64.0 hedef 60
Tepki
470
İyi akşamlar kızlar
Bugünki menüm
Sabah 9:30
2 kuru incir bir bardak su
Kahvaltı
1 tost, 1 bardak şekersiz çay
Ara 4 yulaflı bisküvi, bir avuç fıstık
Öğlen 13:30
1 kase yoğurtlu brokoli
Akşam 18:00
1 kase yoğurtlu brokoli
2 lt su

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
eşimdeşimde bana diyor dünyaya don diye . Dedim bizim kızlar hala ne konuşuyorsnuz diyor bana :krizz: artık konuşacak birşeyimiz kalmadı sanıyor galiba garibim

Hahahha tam komedi olduk valla :haha:haha

:haha:

Gidiyim bı kahve keyfi yapalım biraz ilgilneyim adamcagizla sonra yine gelirim :cay:

Tabi canim koca önemli ihmal etme :haha:

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Kahvaltı
Menemen
Beyaz peynir
Greyfurt
3 zeytin
Domates
Maydanoz
1lokma tahinpekmez

Öğle filte kahve uydurmasyon fit puding :)

Arada 1 avuç çiğ kuruyemiş

Akşam 2 kepçe yeşil mercimek li tarhana
Yarım tabak patetes yemeği
Yoğurt

2 büyük bardak bitki çayı
2,5lt su
Yarım saat eliptik
120 puan
@P.nrrr

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Rabbim ahirette kavuştursun sizi :(
Sevdiğim adamın yanında olmanın güzelliğinin idrakindayim elhamdülillah. onun için nefesimin ömrümün yettiği herşeyi yapibilecek güce sahibim çok şükür
Allah razı olsun sizden de daha geçen ahbamizin babasının hikayesini dinledim ne kadınlar var dedirtir di bana..
Adam çok zengin bu kadın ikinci eşi yascada küçük 20 senelik evliler ama üzerine mal mülk herşeyi yapmış kadının ,şimdiye kadar gayet iyiler mis taki adam yatağa düşene kadar 2 ay olmadan daha kadın çocuklarına sırayla bakın evlatlarisiniz ben yoruldum demiş ..
Senin gibi eli öpülesi kadınlarda var bu dünyada bu gibi düşünce sen yoluma ben yoluna diyen kadınlarda ,vicdan ne büyük bir nimet bu türlü olayları görünce anlıyor insan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar