gülümse_kaderine
İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
- Tepki
- 1.400
Kızım sen kim Kardashian kim bu g.. le olsa olsa ben olurum
![haha haha haha](/forum/styles/default/xenforo/smilies/hareketli/10.gif)
gidin yatın ya ben kaçtım
Kızım sen kim Kardashian kim bu g.. le olsa olsa ben olurum
Canim uykuya dayanamaz zatenKız çocuk var diye heba etmeyin romantizmi yahu kızın odasında giydir yazikkk romantizme
Ama sanırım eşinin uykusu kıymetli dünkü olay o yüzden
Zeyno bu kuruyemişler çok değilmiş sanırım bide kavrulmuş
Öğlen ki arada sağlıklı başlayıp sagliksizsa mi kaydın ikisi bir arada bitmedimj dilek
Beğendim şu ve spor nerde
valla bı eline geçse hiç bırakmayacaklar benim kinin pijamaskeli takimfisi var oda sabah 9:15 de bazen yetişiyor bazen yetişemiyoruz
Sonra gün boyu kedi çocuk kuzey
Baykuş kız ben kertenkele de babası her oyunda bizim isimler böyle geçici bir takintidir diye düşünüyorum neden sen kedi çocuksun diyorum
Kahraman ve kaptan bide hızlı diyorbilemiyorum inşallah geçer
ablacjm gecmis olsun bu konuyu önemsememezliz yapma wc sorunu ciddi. Çünki atilamaun günlerce bağırsak ta bekleyen dışkı hasta yapıyor orda fazlasıyla bakteri üremesine de neden oluyor.Eeeee herkes yattimi
Bugün gittigimiz yer güzeldi ben ilk defa gittim
Yolda bi ara tele bakmistim midem bulanmaya basladi
Orda su sesinden hem mide bulantim devam etti hemde basim cok agridi
Yaklasik 3 saat falan kaldik cikincada yemege gittik
Orda disarda da havuz vardi
Su sicak ama hava cok soguk bi ara kar da yagdi
Yemekten sonra bile bas agrim gecmedi eve gelince hap aldim
Ki ben cok mecbur olmadiktan sonra almam
Dün gece yine sabaha kadar uyuyamadim belki o da etkili olmustur
Cananla edaya cok üzülüyorum keske elimden bisey gelse
canım çok zamansız bi süpriz di birde ben hiç havamda değildim yaAnaaaa sende kotusun valla kiz niye o kadar acimasiz davrandin ne guzel yapmis adamcaz aslinda biz inatlasalim derken guzel anlari heba ediyoruz bence degerlendir ilerde belki firsatin olmayacak bunlari yasamak icin
abla senin artik yapabilecegin bisey yok bosyere uzme kendini onlarda eminim bi yolunu bulup devam ederler
Odemfir muhtemelen abla sikma canini streste cok etkiliyo
Ohhh gözün aydın canım bol bol yansinlSr inşallahBugün yine bana bana eksiler gelmişsss
Çıra gibi yana yana yağlarım erimissss hobaaaaaa
canım maşallah hedef sonrasi bile güzel güzel verme ye devam ettinTatlım bende 80 kiloydum boyda kısa biraz 75 w kadar kendi çabamla 75 ten sonra burada arkadaşlarla zayıfladım bu kadar zayıflayacağım hiç aklıma gelmezdi 65 i bile göreceğimi hiç düşünmüyordum azim ve buradaki arkaşların desteğiyle çok şükür kilo verdim darısı sana inşallah
gözün aydın canım ne güzelKizlar yarin annemler geliyor babam izinliydi firsat bulmusken haftasonuna kadar gelelim demisler. Cok mutlu oldum
be kadar güzel ismi adıyla yaşasın güzel güzel inşallah canımBegumde yabanci degil canim kizimin ismi
Geçmiş olsun canım bol bol sesini dinlendir. Seninde gözün aydınSelam kızlarr annem geldi bnmde çok özlemişim ayrıca raporluyum nu hafta,ses filan gitti bnde
Canim gebelikte sakıncalı biliyosun tonbalığı hemde ben pek sevmem kokusunune zamandır ton balıgı canım cekıyordu dun aldım bugun salatada kullandım sonuc husran .. mıdem allak bullak
gzounaydin cumaya kadar epey ce rahatlarsin canımSabitimin sebebi çıktı regl oldum
onlar olsa kesin yazardi buralara bakmak aklina gelmez heralde benim gelmezdi cunkikızlar edanın soyadını bılen var mı sıteye yenı bır uye gelmıs o olabılır mı acaba
zayıfla Canim verebildigin kadar daha fit olursun daha sağlıklı olursun hemde inşallahCok güzelmis cnm degisik vallabol eglenceler ozaman size
Ona bakarsan cnm bende dedim gecen esime acaba yazi beklemesekmi hazir zayifladimda falan oda dedi dur az daha bekliyelimaman bende biraz daha zayiflarim ozaman canima minnet
eşimdeşimde bana diyor dünyaya don diye . Dedim bizim kızlar hala ne konuşuyorsnuz diyor banaEve geç geldik bugün kuzey yeni uyudu uykum yok ama koca cins cins bakıyor elimdeki tele
benimkide hazır ayrıldın kk dan bı daha bulaşma dedi mümkün mü sence dedimeşimdeşimde bana diyor dünyaya don diye . Dedim bizim kızlar hala ne konuşuyorsnuz diyor banaartık konuşacak birşeyimiz kalmadı sanıyor galiba garibim
Kendimi tanıtmak farz oldum
Adım dilek 34 yaşına yeni bastım,boy 1.68 kumral hafif balık etlibir bayanım ha bide ayaklarım 40 numara
Oğlan 13 kız 8 yaşında bide kocam var yanında da promosyonu kvevimin kadini çocuklarımın anası kocamın söförü kv stres topuyum ha eltiminde fitnelik fesatlık konusunda doktora yapmasına yardımcı olan eltisi
dün bizdelerdi eliptik aldım ya salonun köşe de duruyor kıskançlıktan bu ne diye bile sormadı
Amma herşeye Rağmen mutlu huzurlu bı kadınim çünkü benim kocam var
Sende çok sevmişsin abla neden diyeceksin bırak besleyip bezlemeyi sapa sağlam adamın yüzüne bakmayan eşler tanıyorumAllah hayırlı imanlı uzun ömür versin sana kocana iyi bak yalnızlık zor zanaat rahmetli anam derdi kuru b*kuna hasretim kızım benim eşim 8 ay boyundan aşağı felçli yattı besledimde bezledimde şimdi diyorum ki keşke sağ olaydı orda yataydı ben gene besleyip bezleyeydim
Sende çok sevmişsin abla neden diyeceksin bırak besleyip bezlemeyi sapa sağlam adamın yüzüne bakmayan eşler tanıyorum
Çok klişe biliyorum soyleyecegim senin icin onun yokluğu çok zor lakin onun için huzura ermek olmuş
Ona çok zor gelmiştir muhtaclik çok farklı birşey Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin seninde gönlüne gö lre versin hayattaki herşeyi keşke herkes böyle sevse
kızima çorba yapıyodum canım uyandi kızım çay keyfini eşimle yaptık şimdiBirde çay al eline oh sessizliğin tadını çıkar
üzülme canım ya çok sinir bozucu bir durum ama kafana takmamaya çalış dicem olmayacak az tak olur mu.Kızlaaaarrrr
Şu beni savcılığa şikayet eden müşteri var ya haksız şikayette bulunan müşteri, hah işte onun yüzünden uyarı aldım, banka sicilime not düşüldü, perşembe günü de gidip ifade verecem. Az bozuk olan sinirlerim biraz daha bozuldu
Yarın endoskopi ve sigmoidoskopi işlemlerim var, ne durumda olacağımı bilmiyorum, anezteziden sonra kolay uyanamam diye düşünüyorum. O yüzden perşembe günü öğlene kadar gelemeyebilirim hanımlar. @mefkurem izninle 1,5 gün izne ayrılıyorum ablacım. Ama yarın iyi olursam arada ses veririm
canım diyet yapıyorum ya alerji için rutin baktirmak istedim önemli birsey yok şükürHayırdır canım asm falan herşey yolunda mi valla benimkiler de uyusa da bir de ben kafayı dinlesem ne güzel olur
Bak ya şimdi de hamile merve ile karıştırdın beni![]()
Fatma ben Fatma
Allah Allah ya ne alaka nasıl uyarı veriyorlar onu anlamadımsen de karşı dava aç bence canım
afiyet olsun canım güzel menuEMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti.08.30
1 adet haslanmis yumurta
1 kk peynir
6 adet zeytin
2 yk pekmez
1 dilim tb ekmegi
Ogle. 12.00
1 tabak yesil fasulye
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
Ara.16.00
1 tane muz
6 tane findik
Aksam yemegi 18.30
1 tabak tavuklu mantar sote
2 yk pilav
1 kase yogurt
Su. 2.5 lt
Spor. 40 dk t.yuruyus 80 puan
ha haa çok güldüm kız gece geceBuda adamı değil telefonu bekliyor
Hani adam gelince kadın hosgekdin bey der elindeki alışveris poşetlerini alırmış
Bigun eli boş gelmişte karısı yüzüne bakmış bide ne görsün aaa sen kormuydun demiş
Senin ki o hesap
benim ki bana ayrıldın demiyor hazır atıldın diyorbenimkide hazır ayrıldın kk dan bı daha bulaşma dedi mümkün mü sence dedim
Ne halin varsa gör der gibi baktı sadece
abla Allah rahmet eylesin. Sende eşine layıkıyla bakmissin yasasa yine bakarsin ama Rabbim en iyisini bilir belki o kendini daha kötü hissediyrdu. Bakıma muhtaç olmak bakmaktan daha zorAllah hayırlı imanlı uzun ömür versin sana kocana iyi bak yalnızlık zor zanaat rahmetli anam derdi kuru b*kuna hasretim kızım benim eşim 8 ay boyundan aşağı felçli yattı besledimde bezledimde şimdi diyorum ki keşke sağ olaydı orda yataydı ben gene besleyip bezleyeydim
kızima çorba yapıyodum canım uyandi kızım çay keyfini eşimle yaptık şimdi
üzülme canım ya çok sinir bozucu bir durum ama kafana takmamaya çalış dicem olmayacak az tak olur mu.
canım diyet yapıyorum ya alerji için rutin baktirmak istedim önemli birsey yok şükür
afiyet olsun canım güzel menu
ha haa çok güldüm kız gece gece))
benim ki bana ayrıldın demiyor hazır atıldın diyoryani atılınca muhabbet bitti sanıyor aramızdaki dedim orası sadece mekan
abla Allah rahmet eylesin. Sende eşine layıkıyla bakmissin yasasa yine bakarsin ama Rabbim en iyisini bilir belki o kendini daha kötü hissediyrdu. Bakıma muhtaç olmak bakmaktan daha zorbenim annem düştü baldır kasini yirtti ve bacak kalcadn itibaren alciya alındı duyar duymaz bindim memlekete gittim babam o gece bakmış. Eşi bile olsa insana çok zor hele ki tuvalet faslı. Annem beni görür görmez ağlama ya başladı. Geceleri hiç uyumazdim çünki annem utandigi için tuvaletim geldi demezdi ben zorla yaptırirdim ilk başlarda ağlardi mahcubiyetten bende anne ben ayju durumda olsam bana bakmaz miydin derdim . Allah kimseyi bakıma muhtaç olacak duruma düşürmesin
eşimdeşimde bana diyor dünyaya don diye . Dedim bizim kızlar hala ne konuşuyorsnuz diyor banaartık konuşacak birşeyimiz kalmadı sanıyor galiba garibim
benimkide hazır ayrıldın kk dan bı daha bulaşma dedi mümkün mü sence dedim
Ne halin varsa gör der gibi baktı sadece
Gidiyim bı kahve keyfi yapalım biraz ilgilneyim adamcagizla sonra yine gelirim
Iyi geceler pinarcimII geceler kizlarrr
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar
Bugünki menüm
Sabah 9:30
2 kuru incir bir bardak su
Kahvaltı
1 tost, 1 bardak şekersiz çay
Ara 4 yulaflı bisküvi, bir avuç fıstık
Öğlen 13:30
1 kase yoğurtlu brokoli
Akşam 18:00
1 kase yoğurtlu brokoli
2 lt su
Rabbim ahirette kavuştursun siziAllah hayırlı imanlı uzun ömür versin sana kocana iyi bak yalnızlık zor zanaat rahmetli anam derdi kuru b*kuna hasretim kızım benim eşim 8 ay boyundan aşağı felçli yattı besledimde bezledimde şimdi diyorum ki keşke sağ olaydı orda yataydı ben gene besleyip bezleyeydim