askrhpozitif
Daimi Üye
Telefona kavustym lakin sanki tel benim. Degil oyle yabanci geldi ayarlarini halledemedjm bir turlu
Sukur kavusturana ayarlarsin canim yarina markasi ne telininTelefona kavustym lakin sanki tel benim. Degil oyle yabanci geldi ayarlarini halledemedjm bir turlu
Sony Xperia peria -x canım inşallah canım su klavyeyi cozersem süper olacakSukur kavusturana ayarlarsin canim yarina markasi ne telinin
Amin canım çok zor gerçekten muhtaç olmak birine kv 81 yaşında nazlı mazlidir ama mahcup utangac kadindir her banyo yapisinda utanır hem yük oluyorum diye hem çıplak oluşundan eminim ben okudar yorulmuyorum onun o hissettikleri karşısında,hiç unutmuyorum banyodan sonra tırnaklarını kesememistik unuttum gitti bende ,oda yoğunum diye ora soyliyememis odasına girdim tırnaklarını kesmeye çalışıyor ama insan öyle güçsüz hale geliyor ki yaşlanınca o tırnak makasina bile gücün yetmiyor dedim anne ben unutmuşum sen niye demiyosun banakızima çorba yapıyodum canım uyandi kızım çay keyfini eşimle yaptık şimdi
üzülme canım ya çok sinir bozucu bir durum ama kafana takmamaya çalış dicem olmayacak az tak olur mu.
canım diyet yapıyorum ya alerji için rutin baktirmak istedim önemli birsey yok şükür
afiyet olsun canım güzel menu
ha haa çok güldüm kız gece gece ))
benim ki bana ayrıldın demiyor hazır atıldın diyor yani atılınca muhabbet bitti sanıyor aramızdaki dedim orası sadece mekan
abla Allah rahmet eylesin. Sende eşine layıkıyla bakmissin yasasa yine bakarsin ama Rabbim en iyisini bilir belki o kendini daha kötü hissediyrdu. Bakıma muhtaç olmak bakmaktan daha zor benim annem düştü baldır kasini yirtti ve bacak kalcadn itibaren alciya alındı duyar duymaz bindim memlekete gittim babam o gece bakmış. Eşi bile olsa insana çok zor hele ki tuvalet faslı. Annem beni görür görmez ağlama ya başladı. Geceleri hiç uyumazdim çünki annem utandigi için tuvaletim geldi demezdi ben zorla yaptırirdim ilk başlarda ağlardi mahcubiyetten bende anne ben ayju durumda olsam bana bakmaz miydin derdim . Allah kimseyi bakıma muhtaç olacak duruma düşürmesin
Olay şöyle gelişti ev halkına yaptım onu niyetimde kendime kuru patlıcan başlayıp yogurtlamakti itiraf ediyorum üşendim azcik yiyim gitsin dedim@Ayyulduz korumaya mi gevgin aksam aksam patates yemkssin
La ben bozmuyom sen bozuyorsunDilek geldi gene alıntılar bozuldu ne ediyon da bozuyon kız
Cozersin canim ben bi turlu sevemedim xperalari ya cok degisikmis gibi geliyor bana lgden baskasini kullanamiyorum benSony Xperia peria -x canım inşallah canım su klavyeyi cozersem süper olacak
Yok yok ben hiç iyi değilim bu sıralar yada Allah soyletti fatosum bide böyle dusunHayırdır canım asm falan herşey yolunda mi valla benimkiler de uyusa da bir de ben kafayı dinlesem ne güzel olur
Bak ya şimdi de hamile merve ile karıştırdın beni
Fatma ben Fatma
Allah Allah ya ne alaka nasıl uyarı veriyorlar onu anlamadım sen de karşı dava aç bence canım
Tamam buldum şekerim düşünce böyle oluyorum ben yoksa tokum yani tıka basa hemdeHayır bir de bahanesi açlık ya ona gülüyorum en çok ne desek cevap açım oluyor
Anam bizi atardı dışarı akşama kadar biz ne güzel kaliteli zaman geçirdik hiç anama bulastigimi bilmem oyun oynayalım diyebulursan banada goster dılek beraber halledelmm
İş kariyerini çok etkiler mi bacım bu durumKızlaaaarrrr
Şu beni savcılığa şikayet eden müşteri var ya haksız şikayette bulunan müşteri, hah işte onun yüzünden uyarı aldım, banka sicilime not düşüldü, perşembe günü de gidip ifade verecem. Az bozuk olan sinirlerim biraz daha bozuldu
Yarın endoskopi ve sigmoidoskopi işlemlerim var, ne durumda olacağımı bilmiyorum, anezteziden sonra kolay uyanamam diye düşünüyorum. O yüzden perşembe günü öğlene kadar gelemeyebilirim hanımlar. @mefkurem izninle 1,5 gün izne ayrılıyorum ablacım. Ama yarın iyi olursam arada ses veririm
Allah razı olsun senden de , okurken nasıl duygulandım. Söylenecek çok şey var da diyebileceğim tek şey VİCDAN! İnsanoğlunda olması gereken tek şey o, olmadı mı insan da olamıyorsun işte....Amin canım çok zor gerçekten muhtaç olmak birine kv 81 yaşında nazlı mazlidir ama mahcup utangac kadindir her banyo yapisinda utanır hem yük oluyorum diye hem çıplak oluşundan eminim ben okudar yorulmuyorum onun o hissettikleri karşısında,hiç unutmuyorum banyodan sonra tırnaklarını kesememistik unuttum gitti bende ,oda yoğunum diye ora soyliyememis odasına girdim tırnaklarını kesmeye çalışıyor ama insan öyle güçsüz hale geliyor ki yaşlanınca o tırnak makasina bile gücün yetmiyor dedim anne ben unutmuşum sen niye demiyosun bana
Kızım seninde işin var yaparım sandiydim dedi cook uzulmuştim o gün onun o acizligi mahvetmistti beni
Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin
bu dünya fani önemli olan sonsuz ahiret yaptıkların fazlası ile mukafat olarak sana gelsin canım.Amin canım çok zor gerçekten muhtaç olmak birine kv 81 yaşında nazlı mazlidir ama mahcup utangac kadindir her banyo yapisinda utanır hem yük oluyorum diye hem çıplak oluşundan eminim ben okudar yorulmuyorum onun o hissettikleri karşısında,hiç unutmuyorum banyodan sonra tırnaklarını kesememistik unuttum gitti bende ,oda yoğunum diye ora soyliyememis odasına girdim tırnaklarını kesmeye çalışıyor ama insan öyle güçsüz hale geliyor ki yaşlanınca o tırnak makasina bile gücün yetmiyor dedim anne ben unutmuşum sen niye demiyosun bana
Kızım seninde işin var yaparım sandiydim dedi cook uzulmuştim o gün onun o acizligi mahvetmistti beni
Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Oy kıyamam geçmiş olsun canım, ateş düşürücü vardır inşallah evde...Kızlar ateş nöbetindeyiz kızımın ateşi 38 lerde geziyor şu an 37.7 gece uzun
Allah cektigi acilari gunahlarina kefaret etsin cnm mekani cennet olsunAllah hayırlı imanlı uzun ömür versin sana kocana iyi bak yalnızlık zor zanaat rahmetli anam derdi kuru b*kuna hasretim kızım benim eşim 8 ay boyundan aşağı felçli yattı besledimde bezledimde şimdi diyorum ki keşke sağ olaydı orda yataydı ben gene besleyip bezleyeydim