Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
kızima çorba yapıyodum canım uyandi kızım çay keyfini eşimle yaptık şimdi

üzülme canım ya çok sinir bozucu bir durum ama kafana takmamaya çalış dicem olmayacak az tak olur mu.

canım diyet yapıyorum ya alerji için rutin baktirmak istedim önemli birsey yok şükür

afiyet olsun canım güzel menu

ha haa çok güldüm kız gece gece :)))

benim ki bana ayrıldın demiyor hazır atıldın diyorhaha yani atılınca muhabbet bitti sanıyor aramızdaki dedim orası sadece mekan

abla Allah rahmet eylesin. Sende eşine layıkıyla bakmissin yasasa yine bakarsin ama Rabbim en iyisini bilir belki o kendini daha kötü hissediyrdu. Bakıma muhtaç olmak bakmaktan daha zor :(benim annem düştü baldır kasini yirtti ve bacak kalcadn itibaren alciya alındı duyar duymaz bindim memlekete gittim babam o gece bakmış. Eşi bile olsa insana çok zor hele ki tuvalet faslı. Annem beni görür görmez ağlama ya başladı. Geceleri hiç uyumazdim çünki annem utandigi için tuvaletim geldi demezdi ben zorla yaptırirdim ilk başlarda ağlardi mahcubiyetten bende anne ben ayju durumda olsam bana bakmaz miydin derdim . Allah kimseyi bakıma muhtaç olacak duruma düşürmesin:(
Amin canım çok zor gerçekten muhtaç olmak birine kv 81 yaşında nazlı mazlidir ama mahcup utangac kadindir her banyo yapisinda utanır hem yük oluyorum diye hem çıplak oluşundan eminim ben okudar yorulmuyorum onun o hissettikleri karşısında,hiç unutmuyorum banyodan sonra tırnaklarını kesememistik unuttum gitti bende ,oda yoğunum diye ora soyliyememis odasına girdim tırnaklarını kesmeye çalışıyor ama insan öyle güçsüz hale geliyor ki yaşlanınca o tırnak makasina bile gücün yetmiyor dedim anne ben unutmuşum sen niye demiyosun bana
Kızım seninde işin var yaparım sandiydim dedi cook uzulmuştim o gün onun o acizligi mahvetmistti beni
Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Hayırdır canım asm falan herşey yolunda mi valla benimkiler de uyusa da bir de ben kafayı dinlesem ne güzel olur

Bak ya şimdi de hamile merve ile karıştırdın beni :D :D

Fatma ben Fatma :p

Allah Allah ya ne alaka nasıl uyarı veriyorlar onu anlamadım :( sen de karşı dava aç bence canım
Yok yok ben hiç iyi değilim bu sıralar :teyzos::teyzos:yada Allah soyletti fatosum bide böyle dusun:tatlim:

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Merhaba kızlar, geçmiş bitti şükür. Hemen menümü yazayım unutmadan.
Sabah 10:00 tiroid ilacı,600 ml su
10:45 1 kk beyaz peynir,1 dilim esmer ekmek, domates, salatalık, biber,1 tane kurutulmuş domates sosu
14:00 sade kahve,5 tane fıstık
16:00 1 tabak kabak yemeği,1 kase yoğurt
18:00 2 tane günkurusu, 5 tane fıstık
Su 3 lt
Spor 35 dk eliptik 140 puan @P.nrrr

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Kızlaaaarrrr
Şu beni savcılığa şikayet eden müşteri var ya haksız şikayette bulunan müşteri, hah işte onun yüzünden uyarı aldım, banka sicilime not düşüldü, perşembe günü de gidip ifade verecem. Az bozuk olan sinirlerim biraz daha bozuldu:(

Yarın endoskopi ve sigmoidoskopi işlemlerim var, ne durumda olacağımı bilmiyorum, anezteziden sonra kolay uyanamam diye düşünüyorum. O yüzden perşembe günü öğlene kadar gelemeyebilirim hanımlar. @mefkurem izninle 1,5 gün izne ayrılıyorum ablacım. Ama yarın iyi olursam arada ses veririm
İş kariyerini çok etkiler mi bacım bu durum
Rabbim kolaylık la atlatmayı nasip etsin operasyonlari;)

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Amin canım çok zor gerçekten muhtaç olmak birine kv 81 yaşında nazlı mazlidir ama mahcup utangac kadindir her banyo yapisinda utanır hem yük oluyorum diye hem çıplak oluşundan eminim ben okudar yorulmuyorum onun o hissettikleri karşısında,hiç unutmuyorum banyodan sonra tırnaklarını kesememistik unuttum gitti bende ,oda yoğunum diye ora soyliyememis odasına girdim tırnaklarını kesmeye çalışıyor ama insan öyle güçsüz hale geliyor ki yaşlanınca o tırnak makasina bile gücün yetmiyor dedim anne ben unutmuşum sen niye demiyosun bana
Kızım seninde işin var yaparım sandiydim dedi cook uzulmuştim o gün onun o acizligi mahvetmistti beni
Allah razı olsun senden de , okurken nasıl duygulandım. Söylenecek çok şey var da diyebileceğim tek şey VİCDAN! İnsanoğlunda olması gereken tek şey o, olmadı mı insan da olamıyorsun işte....

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
bu dünya fani önemli olan sonsuz ahiret yaptıkların fazlası ile mukafat olarak sana gelsin canım.

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
Hemen menumü yazayim
saat 13.00 kahvaltı ( hastaneden dolayi bu saate kaldı ve dışarda yaptım maalesef )
3 dilim kızarmış patates
2 küçük kıymali sigara böreği :hihi:
2 küçük sosis
2 ceri
salatalık
5 zeytin
1 tk reçel
1 dilim ekmek
saat 19.00 akşam
tavuk döner
salata
şu 2.5 litre
spor yok maalesef

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Allah hayırlı imanlı uzun ömür versin sana kocana iyi bak yalnızlık zor zanaat rahmetli anam derdi kuru b*kuna hasretim kızım benim eşim 8 ay boyundan aşağı felçli yattı besledimde bezledimde şimdi diyorum ki keşke sağ olaydı orda yataydı ben gene besleyip bezleyeydim :agla:
Allah cektigi acilari gunahlarina kefaret etsin cnm mekani cennet olsun
Sende mutlaka yaptiklarinin karsiligini alacaksindir

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Hayirli geceler kizlar cok sancim var 2 saat kadar once regli oldum agridan duramiuorum uykum var uyutmuyo resmeenn offf allahim bu kadinlik ne zor ya rabbim :(allah kolaylik versin hepimize olsan bi dert olmasan bi dert 2 gun gecikmeli oldum inanin icim icimi yiyordu niye gecikti diye oldum sukur derken sancilar basladi :hasta::naslyni::mad::hihi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar