hosbulduk sızde hosgeldınız tesekkur ederızKeyifli sohbetler hanımlar hoşgeldiniz topiğiniz hayırlı olsun
kızlar burda da ismimizin altına kilo durumunu yazabiliyoruz. birde merve de gelmedi sanırı dimi?
Nasıl yaptınız kızlar? Ben bulamadımProfil altina bende yazdm kilo bilgilerni güzel oldu 65i görmeden birakmak yokk
kısısel bılgılerden olması lazım canımNasıl yaptınız kızlar? Ben bulamadım
buldum canım telefonda göremedim pc ye gectim erken yaşta kör olacagım@KöyünDelisi eski sistemle aynı kuzu
telefonumu ozledım ben yaaabuldum canım telefonda göremedim pc ye gectim erken yaşta kör olacagım
valla bende yarının stresı var kuzu 2. duzey ultrasonda neler cıkacak ne dıyecek onun stresı var su sıralar pelvısın oldugu yerdekı kemıklerım acayıp agrıyor bla bla blaeeeee anlatın bakalım
ay o pelvis kemigi agrısı çok çektim kuzeyde ya ve sonunda kalça agrısına döndü sonuç biraz sogukta kalsam hala agrıyorvalla bende yarının stresı var kuzu 2. duzey ultrasonda neler cıkacak ne dıyecek onun stresı var su sıralar pelvısın oldugu yerdekı kemıklerım acayıp agrıyor bla bla bla
Demin profilime hedef kilomu yazarken aklıma ne geldi biliyor musun? Acaba ben de hedefim olan 75 e yaklaşınca bu bana az 65 e çekiyorum hedefi yazabilecek miyim diye geçirdim içinden!!!!eeeee anlatın bakalım
humada son aylarda yasıyordum bunda cok erken basladı yurumek resmen ıskence oluyor sıcak tutmaya calısıyorum ıste kendımceay o pelvis kemigi agrısı çok çektim kuzeyde ya ve sonunda kalça agrısına döndü sonuç biraz sogukta kalsam hala agrıyor
telefonuma kavusur kavusmaz ınsallahHanımlar, instagram hesabimiz: @hanimefendicom takip ederek destekte bulunursanız seviniriz.
Teşekkürler..
gelmıs gecmıs olsun canım bende kızı dusurmustum 7-8 aylıkken nekadar sakınırsan sakın olacagı varsa oluyor canımAyy kızlar çok teşekkür ederim tek tek alinti yapamadım oglum iyi çok şükür yanımda yatıyordu gece beni uyku tutmadı sabahtan çok salgın uyumuşum yanımdan düştü birden pat diye bir ses ödüm koptu sabah sabah çok ağladı yavrum 3,4 saat uyutması çok şükür keyfine iyi çok az kafası sismisti buz koyduk şimdi iyi bakalım yinede bakar olirum sabaha kadar
Cokk teşekkürler hepinize