Bgmce
Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
@Beyazpapatyammm iyi geceler canim Allah rahatlik versin
sende bugun biraz kaçırmışssın ama toparlarız biz dimiEMZIREN ANNE MENUSU
Ogle. 13.00
2 adet haslanmis yumurta ile baharatli salata
1 dilim peynir
12 adet siyah zeytin
2 yk pekmez
Ara.15.30
1 bardak sutlu nescafe
2 adet kurabi
Aksam yemegi 18.30
2 kepce tavuk corbasi
1 tabak pirasa yemegi
1 kase yogurt
Salata
Cayin yanina 1 cay bardagina yakin findik fistik
Su.2.5 lt
Spor yok temizlikle ugrastim tum gun yarin misafirim gelecek
gece gelecekmiş misafiri varmışBu arada nigar da gelmedi
benimde biraz zor oldu bende oyleydim ama zamanla geciyor canım@askrhpozitif bazen öyle paronayak oluyorum ki 4 yıl sonra oldu ister ister çok düşüyorum üstüne bu konuda gerçekten psikolojim bozuldu eşim çok kızıyor çok üstüne düşüyorsun diye ama gelde anlat işte
iyi gceler canım neden ayıp olsun ilahiNeyse kızlar yarın gelirim inşallah cokk yorgunum musadenizle uyusam ayıp olur mu
iyi geceler canımneyse kızlar ben kacar hafta sonu gırmeye calısırım ınsallah
valla bugun kacirdim biraz ipin ucunu ama toparlariz daha hedefe cok var koyvermek yok. Bugun annemle konusuyoruz memlekete ancak ramazan bayraminda gidecegiz ve ben o zamam hedefe ulasmis olacagim. Dedim butun dedikoducu aile bireylerinin agzi acik kalacak aaa sen nasil kilo verdin boyle birde dogum yaptin vs vs. Gmail cok kolay oldu aninda geldi banada sifresende bugun biraz kaçırmışssın ama toparlarız biz dimi
gece gelecekmiş misafiri varmış
benimde biraz zor oldu bende oyleydim ama zamanla geciyor canım
iyi gceler canım neden ayıp olsun ilahi
iyi geceler canım
kesin uyuyordur o msjımı görünce gelirEylem ablada yok. Benimde posta posta geliyor isimler aklima )
aynen öyle canım hep birlikte geldik@KöyünDelisi kızlar birbirinizi tanıyorsunuz galiba
gelenlerimi söyleyim gelecekleride dahil edeyim mi@KöyünDelisi kaç kişisiniz bakim
yenilik iyidir teşekkürler çok sıcak karşılandık@KöyünDelisi iyi işte ne güzel karabalık olunca güzel olur
site şenlenir ne iyi etiniz geldiniz