Demin profilime hedef kilomu yazarken aklıma ne geldi biliyor musun? Acaba ben de hedefim olan 75 e yaklaşınca bu bana az 65 e çekiyorum hedefi yazabilecek miyim diye geçirdim içinden!!!!
Olcak canim insallah sen bu azimle basarirsn
Demin profilime hedef kilomu yazarken aklıma ne geldi biliyor musun? Acaba ben de hedefim olan 75 e yaklaşınca bu bana az 65 e çekiyorum hedefi yazabilecek miyim diye geçirdim içinden!!!!
bu kadar kişiye kahve zor olur çay içeriz amasize kahve ikram edeyim
ve çayberaber gezeriz siteyi
görüldügü üzere bugun ki bildirimler benim yanan beynimle birlikte yandıbi kere daha bildirirsiniz dimi nolcak canım kalvyeniz dert görmesin :admin:
yaşlılıktan hep o yolun yarısına az kaldıozaman bidha yaziym bu hafta bildirimimi
gecen cuma: 68.4
Güncel: 67.4
Bide cuma 23 canim 24 yazmissin sanirm
Ben düzelttim çaktırmadanozaman bidha yaziym bu hafta bildirimimi
gecen cuma: 68.4
Güncel: 67.4
Bide cuma 23 canim 24 yazmissin sanirm
SüpersinBen düzelttim çaktırmadan
bende diyorum bu pınar yorulmuş admin el atmışSüpersinama nasil oluyor o bizim yazdiklarimizi degisdirebiliyormusun
Süpersinama nasil oluyor o bizim yazdiklarimizi degisdirebiliyormusun
aklımın ayarlarıyla oynuyorsunuz gece gece ama olmaz kiBen düzelttim çaktırmadan
Bende bilmiyorum niye müdehale ettiysem görünce dedim el atemaklımın ayarlarıyla oynuyorsunuz gece gece ama olmaz kidiyorum bizim pınar yorulmuş
Teşekkür ederim bacım herzaman destek tam destek
gözüne carpmıştır adminimBende bilmiyorum niye müdehale ettiysem görünce dedim el atem
gözüme çarptı canım yanlis yazdıgını farkedince düzenleme geregi duydum niyeyse
yoksa müdehale edilmiyor mesajlara kurallar aşılmadıkça.
Adminiz olcak okadar
aklımın ayarlarıyla oynuyorsunuz gece gece ama olmaz kidiyorum bizim pınar yorulmuş