Sen kimsin bacı, adınızı niye değiştirdiniz kız tanıyamıyorum valla(Misafir vardı öğlen akşam iki posta ama benim aklım hep sizdeydi
Sen kimsin bacı, adınızı niye değiştirdiniz kız tanıyamıyorum valla(Misafir vardı öğlen akşam iki posta ama benim aklım hep sizdeydi
Nigar ama asıl olan dilekSen kimsin bacı, adınızı niye değiştirdiniz kız tanıyamıyorum valla(
9. Takıma aşkla bağlı uyesiydim söylemesi ayıp iyide kilo verirdim@Ayyulduz senin ismini KK da görmüştüm sanki canım
64.9 canım1.etap (23 şubat cuma)
P.nrrr(68.4/67,4/1/)
melegimve ben (80/)
Mefkurem(79,4/)
mer_4260(60.1/)
eyledi (86,3/ )
Nilyyyaaannn(78,9/
KöyünDelisi (71.8/)
Warriorinside (71.9/)
asfarovski (65.6/)
Beyazpapatyammm(89.5/
_ikra_(117,4/
NarTanesi (106,1/
Fittekkmevsim(79,3/
Habinar(71.7/
ortalama :%
____BİTANECİK HAMİŞİMİZ_____
askrhpozitif (81.5/
__:birinci:__mezun çıtırlar__:birinci:___
Poni bon
Swettyy83(62.5/
tugcekrblt( 58/
seyda94(
Maşallah canım 5 ler gelmiş hoş gelmişKızlar menu yazmıyoruz sanırım bu arada ben kilo bildirimi yapamadım
Cuma 60.1
bugün 59.3
fark -800
Tamam canım tanıdım şimdi.Can arkadaşlarım ben warriorinside nigar benim ikinci úyeligimdi
Aslında adım dilek 2013 den beri ismi lazım değil sitedeydim
Eltime ifşa olunca bidahs girmedim kk ye lakin takımım olmadan da kilo veremiyince bu yolu denedim kusura bakmayın olurmu
Benim de ismim Safiye ama kızımın ismini kullanıyorum nickimdeNigar ama asıl olan dilek
Maşallah, bir mezun daha, darısı başıma inşallah Hayırlı olsun canım mezuniyetin64.9 canım
Fark 700
Yüzde 1.07 ve artık mezun
Oh miss bu ara En çok yapmak istediğim şeyEvet kızlar nerede kalmıştık
Valla bugün ne oldu be bitti resetledi benim beyin galiba
Akşam yemekten sonra kocama dedim çocuğa bak da az kendi başıma kalayım diye sağ olsun üzerimi de örtmüş bire kadar uyudum sonra oğlanı emzirdim tekrar uyudu. Mutfak öylece kaldı bezler katlanacak ama ben yarın kahvaltıya gideceğim arkadaşa ama ççok iyi geldi uyumak kaç zamandır bu kadar erken yatmamıştım hiç
Ayy saol canım sende maşallah mezunsun tebrik ederim seni bende hafta ya insallahMaşallah canım 5 ler gelmiş hoş gelmiş
Teşekkür ederim canım benim darısı en kısa zamanda başına inşallahTamam canım tanıdım şimdi.
Benim de ismim Safiye ama kızımın ismini kullanıyorum nickimde
Aslında isimin altına kilo filan yazıyoruz ya oraya gerçek isimlerimizi de mi yazsak ,daha kolay akıllarda kalır sanki?
Maşallah, bir mezun daha, darısı başıma inşallah Hayırlı olsun canım mezuniyetin
Oh miss bu ara En çok yapmak istediğim şey
Tatlim biz gecmisi kapattık artikKızlar kk ya baktiniz mi en son
Cok tesekkur ederizKeyifli sohbetler hanımlar hoşgeldiniz topiğiniz hayırlı olsun