@KöyünDelisi iyi geceler cnm leptinine kolay gelsinn ))
:admin:Dogru ama dmi Admin olmanin ne anlami kalcak yoksam
sen hamile kal ben bize yazarken uyukladıgını görecegim sonra dogurup emzirme nobetlerine geçtiginde ben kuzey beyle geziyor uyuyor olacagım o zman görürüm kim gencDogru ama dmi Admin olmanin ne anlami kalcak yoksam
ben yorulmammm daha gencim
sen yatma gencsin gelene gidene hizmet et çalışşş köle sabah hesap sorar patron @mefkurem yazık hiç uyumadı o bide babaanne kesin koltukta uyudu kaldı enişte üstüne battaniye atıvermiştir inşallahBende yatmaliyimm yarin biraz erken kalkicaz esimle isimiz var disarda. Ama 2 fincan kahve ictm bugun nasil uyucaksam
iyi geceler tekrar teşekkürler :cicek:Hayırlı geceler hanımlar,
Herhangi bir sorun problem yaşarsanız çevrimiçi yetkililerden daima yardım isteyebilirsiniz.
Etiketmeniz yeterli..
Keyifli forumlar
sen hamile kal ben bize yazarken uyukladıgını görecegim sonra dogurup emzirme nobetlerine geçtiginde ben kuzey beyle geziyor uyuyor olacagım o zman görürüm kim genc
kilolarıda verdin hadi yine iyisin hadi topla boş bardakları sabah atarız makinaya yatalımAboww can evimden vurdun beni en cok korktugum konu cocuk olunca uyuyamamak ah ah ama onada raziyim artik istiyorummm
sen yatma gencsin gelene gidene hizmet et çalışşş köle sabah hesap sorar patron @mefkurem yazık hiç uyumadı o bide babaanne kesin koltukta uyudu kaldı enişte üstüne battaniye atıvermiştir inşallah
kızlar size doyum olmuyor ama ben kaçar
Hayırlı geceler hanımlar,
Herhangi bir sorun problem yaşarsanız çevrimiçi yetkililerden daima yardım isteyebilirsiniz.
Etiketmeniz yeterli..
Keyifli forumlar
kilolarıda verdin hadi yine iyisin hadi topla boş bardakları sabah atarız makinaya yatalım
Canım normal değil o kendi yaziyo kendi oynuyorSonunda geldim kızlar hayırlı akşamlar
Bir hırsla geldim az önce KK ya girip bakıyım dedim ne yazmışlar hakkımızda diye. Bende banlanmışım ne yaptık biz ki anlamadım. Misafir olarak girdim. Kazen yüzleri varsa gelmezsinler yakalarsam geri atarım yazmış ay sanki dünya onun üstüne kurulmuş zaten son günlerde giremiyorum neyse herkes iyidir inşallah
Misafir vardı öğlen akşam iki posta ama benim aklım hep sizdeydibende aynıyım abla sabahtan berı pc basından kalkmadım yazık humada benle bır samıt gıbı pc yada tv karsısında gecırdı onunla oynayan olmayınca
Emret sultanım, ben de yeneyim inşallahhhh )). Hadi bakalım Cuma’ya görüşürüz bizim köyün delisi))ee bu hafta benimle @_ikra_ mı yarısıyordu zuhal sultana yenildim
Geçen cuma 117.4görüldügü üzere bugun ki bildirimler benim yanan beynimle birlikte yandı bi kere daha bildirirsiniz dimi nolcak canım kalvyeniz dert görmesin :admin:
Hoş bulduk, teşekkür ederiz@KöyünDelisi iyi işte ne güzel karabalık olunca güzel olur
site şenlenir ne iyi etiniz geldiniz
İnşallah Pınar ım ya, bıktım artık hep kilolu olmaktan. Kızlarımla salına salına yürürken maşallah kızlarından çıtır desinler , inşallah çok amin Allah’ım...Olcak canim insallah sen bu azimle basarirsn )
Ne komik bi durum. Aman boşverin yeni başlangıçlar , yeni hedefler, azim varken kim tutar bizi)Sonunda geldim kızlar hayırlı akşamlar
Bir hırsla geldim az önce KK ya girip bakıyım dedim ne yazmışlar hakkımızda diye. Bende banlanmışım ne yaptık biz ki anlamadım. Misafir olarak girdim. Kazen yüzleri varsa gelmezsinler yakalarsam geri atarım yazmış ay sanki dünya onun üstüne kurulmuş zaten son günlerde giremiyorum neyse herkes iyidir inşallah