Zayıflama Yarışması / 1.TAKIM

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
Bugün keten tohumu yağı aldım, pazartesi elimde olacak. Bakalım iyi gelecek mi bana, mide ağrılarına filan da iyi geliyormuş. Yazarım size burdan gelişmeleri

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Bugün keten tohumu yağı aldım, pazartesi elimde olacak. Bakalım iyi gelecek mi bana, mide ağrılarına filan da iyi geliyormuş. Yazarım size burdan gelişmeleri
Ohhh iyi bari :)ins. Faydasi olsun

Tugcemmm bitanecim
Hani derlerya insanin en iyi dr u kendisidir diye
Kendini birakinca daha dibe cokmek kacinilmaz oluyor
Belki suraya yazamadigimiz ne sorunlarimiz var ama bi sekilde hayat devam ediyor
Hem senin gurur duymak icin cok buyuk bi basarin varki bu bile mutlu olmana yeter :)
Bide burda seni dusunen ozleyen insanlar var
Bunuda unutma :kalp:

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Sabah siteye girememistim abla girincede okudum bi yandan da anneme kelime telaffuzu yaptirmaya calisiyorum ben hic mesaj yazmadim mi gunaydin falan biseyler yazdim saniyodum allah allah kafam tukaş oldu daha yenide annemler misafirlige gitti bn gitmeyim dedim ufaktan temizlik yaptim simdi hazirlanip yuruyuse gidecuuumm:yes:
Heee yazmamisin :)
Nasil kv
Heveslimi okumaya
Valla cok sevindim ins. Pes etmez

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Oyle kuzum ama yapicak bisey yok
Abla nasıl birşey o ya yurt dışında bu şekildemi dökül bakiyim sizin villanın değeri kaç :haha: 20 yıl nedir yahu ben bı yıllık küçük bı mebla kullandım heemn akabinde aynı mebla da kaza yapınca daha yanaşmıyorum o tür işlere
Tabi kp min bekarken çocuklara ev almasının büyük etkisi var bu yanaşmama da haha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar