Ben simdi uyuttum cocugu bi kahve iciyim dedimKizlaaaaar napiyonuz ya herkes neredee acabaaa
Ohhh iyi bari ins. Faydasi olsunBugün keten tohumu yağı aldım, pazartesi elimde olacak. Bakalım iyi gelecek mi bana, mide ağrılarına filan da iyi geliyormuş. Yazarım size burdan gelişmeleri
Iki arada bi derede yedim yok kuzum ben kim ac kalmak kimYedin mi abla yemeğini
Aç kalma, bize lazımsın abla
Biz 20 senedir ödüyoruz hala bitmediGüle güle oturun canm kötü ev sahibi kiracısını ev sahibi yaptı her işte nir hayır var iyi oldu iyi Allah ödeme kolaylığı versin. Bizimde5 yıllık borcun 2.5 yılı kaldı öde öde bitmiyo gerçi
Sagolasin tatlimGözün aydın ablacım kızın
Iyiiii beni görün o zamanRüyaları bari rahat bırakalım ablacım
Biraz dinlenin acelesi yok tatlimSorma abla neye elimi atcagmi bilmuyorm heryer heryerde olmadi yarin baslarm ya cok yoruldk
Heee yazmamisinSabah siteye girememistim abla girincede okudum bi yandan da anneme kelime telaffuzu yaptirmaya calisiyorum ben hic mesaj yazmadim mi gunaydin falan biseyler yazdim saniyodum allah allah kafam tukaş oldu daha yenide annemler misafirlige gitti bn gitmeyim dedim ufaktan temizlik yaptim simdi hazirlanip yuruyuse gidecuuumm
Aboow neden öyle ablaa psikolojik olarak çok yıpratıcı yaBiz 20 senedir ödüyoruz hala bitmedi
Oyle kuzum ama yapicak bisey yokAboow neden öyle ablaa psikolojik olarak çok yıpratıcı ya
Kaynina alalım diyecektim de Tuğçeye acıdım@tugcess bacım benim kaynım var bekar onu alan benim gibi mikkemmel bir eltiye sahip olucak kaçırma bence
Abla nasıl birşey o ya yurt dışında bu şekildemi dökül bakiyim sizin villanın değeri kaç 20 yıl nedir yahu ben bı yıllık küçük bı mebla kullandım heemn akabinde aynı mebla da kaza yapınca daha yanaşmıyorum o tür işlereOyle kuzum ama yapicak bisey yok
Valla abla 1 saat oluyo eve geldim hemen leslie yaptim cok yoruldum daha yemek yemedim dus alip hemen bi corba salata yiyecemBen simdi uyuttum cocugu bi kahve iciyim dedim
Sizler ne yaptiniz
Evet ablam hevesli ama dilim donmuyo kafam durdu diyo iteleye iteleye ogretecez baska yolu diyepes edemez bide bugun3. Gunu fazlada ustelemek istemiyorum bikmasin diyeHeee yazmamisin
Nasil kv
Heveslimi okumaya
Valla cok sevindim ins. Pes etmez