Zayıflama Yarışması / 1.TAKIM

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
İçi çıkartılmş luppo nasıl oluyo canm bizde yiyek hanimis
ponii buna ınan sesli güldüm birde iremcim içi çıkarimiş luppo yazmış ne kadar içim rahatladı içini çıkarıp yediği için:krizz:

Her cuma kaynimgil gelir şuan olduğu gibi :)
Menumu yaZayim ben bugun yeni başlangıç yaptık diye hafif kutlama gibi oldu artık görmezden geliverir:)

Kahvaltı
12:00
2 dilim pizza
Biraz peynir
Domates
Zeytin
1dilim çikolatalı ekmek

Kahve 1 avuç kuruyemiş ( kuruyemişi çok seviyorum çocukların beslenmesi içinde her daim evde oluyor yemesem daha iyi ama vazgecemiyorum)

Akşam
1kase yoğurt çorbası
4 köfte birazcık pilav

Çayın yanına 1 dilim kek

Su 2 lt 1 bardak form çayı
dilek yavrum bu menu de ne ben bugun koyundelisi ile dalga gectim bir dikim kek yedi diye sende bildigin bombalamissin:hayir: emek emek verip ziyan olmasın çabalarınız tartı hemen farkediyor tatlım hafta sonu çok güzel değerlendirip telafi edersin sen canım :evet:

Hehee bugünden başlamışsiniz pizza luppo yavaş sallayinda dusmmeyelimmmm:haha:

haha:hobba:

:huri:
bence sen eline zopayi al kendi takımından başla haha

İrem sen bana dusseydin sana hayatının taktiklerini verecejtim artık çok geç :haha:

Bebeğim turşu ödem yapar :hopp:

Nasıl güzel menü bu böyle

Dayak var yinmi:sopa:

Bir güzel menü daha :kurabiye:
:krizz:he uymayın dileğe
canım ödem bu bugün var yarın yok dikkat ederim ben sen dert etme turşu istiyor canım bu ara Hayır olsun inşallah :pist:

Menüm
10:00 tiroid ilacı,750 ml su
10:30 1 kk beyaz peynir, domates, salatalık, biber,1 dilim ekmek
14:30 3 kaşık kısır,3 kaşık patates salatası,5 dilim tatlı turp,1 bardak ayran
19:00 4 kaşık kıymalı türlü(patlıcan, kabak), 3-4 kaşık yoğurt
2.5 lt su
30 dk eliptik 120puan @P.nrrr
Eliptiğim acayip sesler çıkarıyor, yeni olduğu için aradık, başka birine yönlendirdiler. Akşam olunca bu ses çok rahatsız ediyor, ondan kısa kestim. Yoksa bu hafta 40 dk ya çıkaracaktım artık. Hafta sonu hava güzel olursa yürüyüş yaparım eliptik yerine.
afiyet olsun canım kahvaltı ve akşam biraz az geldi bana.fatma da söylemiş zaten

Evet Merhabalar canlar

Gördüğüm kadarı ile takımlar ayrılmış hayırlı uğurlu olsun hepimize.

Bugün bildirim yapamadım ama tartıldım ve yeniden başlıyorum diyete inşallah. Sabah 68.1 di. Listeye ne zaman uygun olacaksa o zaman alalım ablam @mefkurem başlangıç olarak mi olacak bu kilom?

Bu sabah eşim ise gitmedi uyanmasın diye güne geç başlamış oldum. Sonra onu 12:30 da şirkete bıraktım bugün fuar için ırak a gitti şimdi bagdatta sabah beste Erbil e uçacak aklım hep onda sevmedim bu seferki yeri :(

Onu bırakınca oğlana atlet almaya gittim avm ye ama bulamadım istediğimi. Oradan arkadaşın ananesi ve teyzesi gidecekti memleketlerine vedalaşmaya gittim. Eve geldim her yeri topladım çamaşır astım bulaşık yıkadım çantaları hazırladım otogara yürüdüm falan bir sürü koşturdum anlayacağınız şimdi annemlere geldim salı akşam döneceğim evime inşallah
canım Allah kavuşturutsun sağ salim. Baya kosturmali bi gün olMuş konya ya da gitmissin kaynanamgile selam söyle hanimis

Bana da müsaade kızlar babamlarin evde hayat baya erken başlar ben uykumu alayım şimdiden

Sira benim menumde

11.00
1 yumurta omlet
2 zeytin
Peynir
Roka
1. 5 tk fistik ezmesi
Bal

15.30
4-5 ks. Bulgur pilavi
Uzerine marul dogradim
Ayran

19.30
Ekmeksiz et doner
Salata ayran

Su 2 lt
Spor yok
Afiyet olsun ablacjm menu güzel et döner tuzsuz dur inşallah.
Ruyanizda spor yapip kalori yakin :haha:

Herkese iyi geceler :kalp:
iyi geceler ablacim:asikk:

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
Hala uyumadim ben menu yazayım yatayim artık
saat 12.30 kahvaltı
1 kase Menemen
2 ceri
salatalık
yeşillik
(Canim zeytin istemedi)
1 dilim ekmek
saat 15.00
kızımın sebze corvasinin kalanindan yarım kase gibi
yarım yeşil elma
1 dilim armut
saat 18.30 akşam
fırında tavuk ızgara 3 4 dilim patatesi ile
1 kase sebzeli bulgur pilavı
1 küçük kase turşu
salata
şu 2 litreyi geçti
spor yok

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Afiyet olsun ablacjm menu güzel et döner tuzsuz dur
Doner genelde tuzlu oluyor malesef cnm bende o yuzden cuma yemeyi tercih ediyorum
Hala uyumadim ben menu yazayım yatayim artık
saat 12.30 kahvaltı
1 kase Menemen
2 ceri
salatalık
yeşillik
(Canim zeytin istemedi)
1 dilim ekmek
saat 15.00
kızımın sebze corvasinin kalanindan yarım kase gibi
yarım yeşil elma
1 dilim armut
saat 18.30 akşam
fırında tavuk ızgara 3 4 dilim patatesi ile
1 kase sebzeli bulgur pilavı
1 küçük kase turşu
salata
şu 2 litreyi geçti
spor yok
Bende emzirmeye kalktin sandim :)

Mezuniyetin ilk gunu icin superrrrrr cnm helal olsun valla

Bu mesaji zor yazdim gozlerim batiyor :)

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Günaydin 1. Takımın azimli hırslı hatunlari;)
Kızı kursa bırakıp eve geldim 40 dk eliptigimi yaptım annemlere gidicem bidahs fırsatım olmaz
Şimdi duş sonra kahvalti yaparım gelirim ara ara ;)
Dün yedik içtik artık cumaya odaklanıp çalışma zamanı;)

Ponibon

☆Başlgç:80.3☆Güncel:79.3☆Aslaa Vazgeçme☆
Tepki
938
Evet Merhabalar canlar

Gördüğüm kadarı ile takımlar ayrılmış hayırlı uğurlu olsun hepimize.

Bugün bildirim yapamadım ama tartıldım ve yeniden başlıyorum diyete inşallah. Sabah 68.1 di. Listeye ne zaman uygun olacaksa o zaman alalım ablam @mefkurem başlangıç olarak mi olacak bu kilom?

Bu sabah eşim ise gitmedi uyanmasın diye güne geç başlamış oldum. Sonra onu 12:30 da şirkete bıraktım bugün fuar için ırak a gitti şimdi bagdatta sabah beste Erbil e uçacak aklım hep onda sevmedim bu seferki yeri :(

Onu bırakınca oğlana atlet almaya gittim avm ye ama bulamadım istediğimi. Oradan arkadaşın ananesi ve teyzesi gidecekti memleketlerine vedalaşmaya gittim. Eve geldim her yeri topladım çamaşır astım bulaşık yıkadım çantaları hazırladım otogara yürüdüm falan bir sürü koşturdum anlayacağınız şimdi annemlere geldim salı akşam döneceğim evime inşallah
Allah kavuştursun canım

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
Günaydın hanımlar yenice siteye girebildim sabah 9 gibi sürekli hata verdi site bi bana mı oldu yoksa sorun mu vardı anlamadım gece geç yatınca sabah gözlerim fenaydi uykusuzluktan .kızı babasına verdim kaçtım 2 saat uyumusum şimdi kahvaltı yapcaz çok güzel güneş var ankara da öpüyorum herkesi :)

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Günaydın hatunlar, 10 dk oldu uyanalı. Öyle güzel dinlenmişim ki, tüm evi yıkıp temizleyebilecek enerjim var;).
Büyük kızım arkadaşıyla yürüyüşe gitti, küçükler küvete su yapacak, ben de süpürgeyle koşturuyorum içerde :) onlar bitmeden süpürüp camları kapatayım.Sonrasında kahvaltı faslı...
Bi de tartıyı söyliyeyim de öyle gideyim, tabiki artıdayım. Ama artık cırcırdan kurtuldum ondandır:D. Hadi Allah’a emanet olun gızlar sonra görüşürük:öpücük:

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Tunaydinnnn guzeller

Ben baya bi gec uyudum
Ruyamda da hep burayi gordum :)

Sabah benim kiz geldi beraber kahvalti yaptik
Simdi yatsam uyurum gözümü zor açıyorum
Bugun alisveris yapılacak sonrada cocuklar gelecek zaten
Aksamda baklava yapmam lazim
Bugünlük planlar bunlar :)

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Günaydın hatunlar, 10 dk oldu uyanalı. Öyle güzel dinlenmişim ki, tüm evi yıkıp temizleyebilecek enerjim var;).
Büyük kızım arkadaşıyla yürüyüşe gitti, küçükler küvete su yapacak, ben de süpürgeyle koşturuyorum içerde :) onlar bitmeden süpürüp camları kapatayım.Sonrasında kahvaltı faslı...
Bi de tartıyı söyliyeyim de öyle gideyim, tabiki artıdayım. Ama artık cırcırdan kurtuldum ondandır:D. Hadi Allah’a emanet olun gızlar sonra görüşürük:öpücük:
Enerjinin birazni bana verinmi :aglyrmngaa:

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Günaydin 1. Takımın azimli hırslı hatunlari;)
Kızı kursa bırakıp eve geldim 40 dk eliptigimi yaptım annemlere gidicem bidahs fırsatım olmaz
Şimdi duş sonra kahvalti yaparım gelirim ara ara ;)
Dün yedik içtik artık cumaya odaklanıp çalışma zamanı;)
Bugun misafir falan yokmu :)

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Günaydın hanımlar yenice siteye girebildim sabah 9 gibi sürekli hata verdi site bi bana mı oldu yoksa sorun mu vardı anlamadım gece geç yatınca sabah gözlerim fenaydi uykusuzluktan .kızı babasına verdim kaçtım 2 saat uyumusum şimdi kahvaltı yapcaz çok güzel güneş var ankara da öpüyorum herkesi :)
Senden de güneşi isteyim :komik:
Bugun dilencilik gunumdeyim heralde :koptum:

Bende de sorun vardi giremedim
Heralde calisma falan vardi

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
@mefkurem tek erkekler abla bir türlü evlendiremedik:haha:gerci biri sonunda nişanlandı inşallah eslerlede olacak artık benim PC de sorunlar vardı arkadaşındanda programlar bayadirda görüşmedilerdi bir de ev için hayırlı olsuna gelmek istiyorlardı hepsini atadan çıkarttık bugün fırına kek koydum şimdi o pişsin borek koyucamhaha çok karnasik yazdım sanırım kafam karisti

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
@mefkurem tek erkekler abla bir türlü evlendiremedik:haha:gerci biri sonunda nişanlandı inşallah eslerlede olacak artık benim PC de sorunlar vardı arkadaşındanda programlar bayadirda görüşmedilerdi bir de ev için hayırlı olsuna gelmek istiyorlardı hepsini atadan çıkarttık bugün fırına kek koydum şimdi o pişsin borek koyucamhaha çok karnasik yazdım sanırım kafam karisti
Ben anladim galiba sanirsam :haha:
Senin pc halloldumu peki
Kiz misafir kahvaltiya degilmiydi
Simdi niye kek borek yapiyon

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar