ponii buna ınan sesli güldüm birde iremcim içi çıkarimiş luppo yazmış ne kadar içim rahatladı içini çıkarıp yediği içinİçi çıkartılmş luppo nasıl oluyo canm bizde yiyek
dilek yavrum bu menu de ne ben bugun koyundelisi ile dalga gectim bir dikim kek yedi diye sende bildigin bombalamissin emek emek verip ziyan olmasın çabalarınız tartı hemen farkediyor tatlım hafta sonu çok güzel değerlendirip telafi edersin sen canımHer cuma kaynimgil gelir şuan olduğu gibi
Menumu yaZayim ben bugun yeni başlangıç yaptık diye hafif kutlama gibi oldu artık görmezden geliverir
Kahvaltı
12:00
2 dilim pizza
Biraz peynir
Domates
Zeytin
1dilim çikolatalı ekmek
Kahve 1 avuç kuruyemiş ( kuruyemişi çok seviyorum çocukların beslenmesi içinde her daim evde oluyor yemesem daha iyi ama vazgecemiyorum)
Akşam
1kase yoğurt çorbası
4 köfte birazcık pilav
Çayın yanına 1 dilim kek
Su 2 lt 1 bardak form çayı
canım ödem bu bugün var yarın yok dikkat ederim ben sen dert etme turşu istiyor canım bu ara Hayır olsun inşallahHehee bugünden başlamışsiniz pizza luppo yavaş sallayinda dusmmeyelimmmm
bence sen eline zopayi al kendi takımından başla
İrem sen bana dusseydin sana hayatının taktiklerini verecejtim artık çok geç
Bebeğim turşu ödem yapar
Nasıl güzel menü bu böyle
Dayak var yinmi
Bir güzel menü daha
he uymayın dileğe
afiyet olsun canım kahvaltı ve akşam biraz az geldi bana.fatma da söylemiş zatenMenüm
10:00 tiroid ilacı,750 ml su
10:30 1 kk beyaz peynir, domates, salatalık, biber,1 dilim ekmek
14:30 3 kaşık kısır,3 kaşık patates salatası,5 dilim tatlı turp,1 bardak ayran
19:00 4 kaşık kıymalı türlü(patlıcan, kabak), 3-4 kaşık yoğurt
2.5 lt su
30 dk eliptik 120puan @P.nrrr
Eliptiğim acayip sesler çıkarıyor, yeni olduğu için aradık, başka birine yönlendirdiler. Akşam olunca bu ses çok rahatsız ediyor, ondan kısa kestim. Yoksa bu hafta 40 dk ya çıkaracaktım artık. Hafta sonu hava güzel olursa yürüyüş yaparım eliptik yerine.
canım Allah kavuşturutsun sağ salim. Baya kosturmali bi gün olMuş konya ya da gitmissin kaynanamgile selam söyleEvet Merhabalar canlar
Gördüğüm kadarı ile takımlar ayrılmış hayırlı uğurlu olsun hepimize.
Bugün bildirim yapamadım ama tartıldım ve yeniden başlıyorum diyete inşallah. Sabah 68.1 di. Listeye ne zaman uygun olacaksa o zaman alalım ablam @mefkurem başlangıç olarak mi olacak bu kilom?
Bu sabah eşim ise gitmedi uyanmasın diye güne geç başlamış oldum. Sonra onu 12:30 da şirkete bıraktım bugün fuar için ırak a gitti şimdi bagdatta sabah beste Erbil e uçacak aklım hep onda sevmedim bu seferki yeri
Onu bırakınca oğlana atlet almaya gittim avm ye ama bulamadım istediğimi. Oradan arkadaşın ananesi ve teyzesi gidecekti memleketlerine vedalaşmaya gittim. Eve geldim her yeri topladım çamaşır astım bulaşık yıkadım çantaları hazırladım otogara yürüdüm falan bir sürü koşturdum anlayacağınız şimdi annemlere geldim salı akşam döneceğim evime inşallah
Bana da müsaade kızlar babamlarin evde hayat baya erken başlar ben uykumu alayım şimdiden
Afiyet olsun ablacjm menu güzel et döner tuzsuz dur inşallah.Sira benim menumde
11.00
1 yumurta omlet
2 zeytin
Peynir
Roka
1. 5 tk fistik ezmesi
Bal
15.30
4-5 ks. Bulgur pilavi
Uzerine marul dogradim
Ayran