Ah ablam bende az ve devamlı yok işte yaptımi suyunu cikaricam yoksa az yapınca devamı gelmiyorSporu kendini biktirmicak sekilde yap cnm
Yoksa cok yapmak degil duzenli yapmak onemli olan
Zaten kacamaklara af yok
Ah ablam bende az ve devamlı yok işte yaptımi suyunu cikaricam yoksa az yapınca devamı gelmiyorSporu kendini biktirmicak sekilde yap cnm
Yoksa cok yapmak degil duzenli yapmak onemli olan
Zaten kacamaklara af yok
De get kizzz bulasma uyelerimebana gelirsen sana listesizlik sözğ veriyorum
Ablacığım rakip takım menüyü görüp gevşesin diye bilinçli olarak yedimAboooooo dilekkkk bu neeee
Kacamaklarin biri gitmis biri gelmis
Biz hic baharin kacamaklarina sevinmeyelim
Bide ölü smilisi istiyom buraya
Canim bence sen kahvaltı için yumurta ve ekmek aynı anda yiyebilirsin şimdilik yani kilona göre ama karar senin elbette şeker sadece tüm silahları şimdi kullanırsan ileride kilo verme durunca çözümsüz olmanı istemenKahvaltı tabağım çok dolu oluyor aslında canım. Bu hafta ekmek ekledim kahvaltıya. Yumurta yediğim gün ekmek yemiyorum. Öyle kendimce bi düzen kurmaya çalışıyorum işte.
Öğlenki karbonlara gelince , 3 gündür bağırsak problemim var da ondan patates haşlamıştım. Kızlar okuldan gelmeden yanına bi de kısır yapınca afiyetle hüplettim.
Acaba yağlanması mi gerekiyorki cnmMenüm
10:00 tiroid ilacı,750 ml su
10:30 1 kk beyaz peynir, domates, salatalık, biber,1 dilim ekmek
14:30 3 kaşık kısır,3 kaşık patates salatası,5 dilim tatlı turp,1 bardak ayran
19:00 4 kaşık kıymalı türlü(patlıcan, kabak), 3-4 kaşık yoğurt
2.5 lt su
30 dk eliptik 120puan @P.nrrr
Eliptiğim acayip sesler çıkarıyor, yeni olduğu için aradık, başka birine yönlendirdiler. Akşam olunca bu ses çok rahatsız ediyor, ondan kısa kestim. Yoksa bu hafta 40 dk ya çıkaracaktım artık. Hafta sonu hava güzel olursa yürüyüş yaparım eliptik yerine.
Ablacığım rakip takım menüyü görüp gevşesin diye bilinçli olarak yedim
Yarın gör sen bebi
Senin artilar rakip takima gitmicek amaAblacığım rakip takım menüyü görüp gevşesin diye bilinçli olarak yedim
Yarın gör sen bebi
Iyi geceler tatlımİyi geceler hanımlar yarın erken kalkicam kızın kursu var öperim hepciginizi
Sen benim dilegime yaslimi diyon siz ayni yasta degilmiydinizkız kandırma kendını yaşlandın
Aynen katiliyorumIremcim fark ettin mi bilmem ama bu güne kadar senin menüleri yorumlamadim hiç çünkü seni kırmaktan korktum ama bunların hiç biri diyet menüsü değil maalesef canim çekti bir kere kaçamağı da değil maalesef. Yaptığın spora döktüğün tere yazık. Menüyü düzene koyup spor yapmasan emin ol belki daha fazla gider. Bu demek değil ki spor yapma ama üç saat yapacağına bir saat yap ama yemene çeki
Bunada katiliyorumCanim bence sen kahvaltı için yumurta ve ekmek aynı anda yiyebilirsin şimdilik yani kilona göre ama karar senin elbette şeker sadece tüm silahları şimdi kullanırsan ileride kilo verme durunca çözümsüz olmanı istemen
Senin menunu kacirdimmi cnm yazmadinmiBana da müsaade kızlar babamlarin evde hayat baya erken başlar ben uykumu alayım şimdiden
Kurarken ses çıkaran yerlerde çok yağ vardı, yağdan olduğunu sanmıyorum. Bulurlar sanırım neyi olduğunu.Acaba yağlanması mi gerekiyorki cnm
Oglen biraz karbonlu ama bugun icin olabilir diyorum
Sabahda yumurta yemiyosan ki bence yemelisin
Peyniri daha fazla yiyebilirsin
Sen doyuyosan iyi cnmKurarken ses çıkaran yerlerde çok yağ vardı, yağdan olduğunu sanmıyorum. Bulurlar sanırım neyi olduğunu.
Yumurta da yiyorum aslında ama bu hafta pek haşlamadım, haşlanmış yumurta daha tok tutuyor, omlete göre.
Tabağımı iyi dolduruyorum galiba çünkü 3-4 saat tok tutuyor beni.