Çok özür diliyorum ablacım bugün değişik bir gündü daha yeni kendime gelebildim anlatırım birazdan bismillah deyip menüleri yorumlayayim önce
Canim salça ödem tutar ama cuma olduğu için önemli değil ama akşam hepsi karbon olmuş yemeklerin ona az daha dikkat ama galiba pazartesi yeni evinde olur salı gazın açılırsa düzene girer
Iremcim fark ettin mi bilmem ama bu güne kadar senin menüleri yorumlamadim hiç çünkü seni kırmaktan korktum ama bunların hiç biri diyet menüsü değil maalesef
canim çekti bir kere kaçamağı da değil maalesef. Yaptığın spora döktüğün tere yazık. Menüyü düzene koyup spor yapmasan emin ol belki daha fazla gider. Bu demek değil ki spor yapma ama üç saat yapacağına bir saat yap ama yemene çeki düzen ver
Kahvaltı olmamış dilekcim biliyorsun
kuruyemis e karşı değilim ben hatta yenmesi lazım ama içeriği önemli kavrulmamis olması lazım ve yarım çay bardağı maksimum ölçü bence
Safiyecim senin uzun bir yolun var bacım o yüzden menü kilona göre az geldi bana yani kahvaltı az
Kahvaltı az olunca da öğlen karbon çukuru olmuş ama akşam güzel. Sabaha bence yumurta ekle her zaman en azından
Kız spora asildiginin onda birini de menüye asıl bakayım her gün tependeyim irem bundan sonra
Kayisli mi disli mi canım eliptigin
Inşallah ise başlarsam ben de alacağım