Ama dilek boyle olmazkiSelam kızlar bol eksili bir gün olmuştur inşallah
Dün ben coştum biraz telafi edicem cumaya ama
Cuma 72,1
Bugün 73,5
Sebepsiz artiya bisey demem
Ama yedim, costum vs. Hic yakismiyor hos olmuyor
Ama dilek boyle olmazkiSelam kızlar bol eksili bir gün olmuştur inşallah
Dün ben coştum biraz telafi edicem cumaya ama
Cuma 72,1
Bugün 73,5
Bana diyonda seninde bi uyku duzenin yokTunaydin kizlar ya gece gec yatinca uyanamadim gene oglen ettim
Emanet cocuk gercekten xaha zor tatlimDun cok yorulmustum cocuklarla ugrasmaktan pesinde kosmaktan falan ne kadar zor cocuk bakmasi gerci bende aman emanet bisey olmasin korkusuyla oynattim o dahada zor
Listeye mezun yazildin oldun cnmAbla benim mezuniyet im olmadı demi sanki mezuniyet derecesi filan hesaplaniuodu :birinci:
Ayyy bu cok guzel haber masallah tatlimCuma 57.9
bugün 57.6
fark -300
mezun oldum ama kaçamak yapamiyirum psikolojik oldu sanırım hatta cumartesi et porsiyonum çöktü dün kabak yaptım dengelesin diye
Günaydın canimGünaydinlarrr kizlar
Valla abla bende lisede hazırlık gördüm ama bir faydasi yok valla üniversitesi de hazırlık okusaydim keşke diyorum. Sormam mi abla hiç PC yi dün hallettiler çok ŞükürPc ni yapabildilermi
Cocuk olunca tam konsantre olamazsin zor olur
Ingilizceyi anlamiyosan bana sorabilirsin ortaokulda hoca yoktu bizim dersler bos geciyodu
Anam liseye bi geldim ben hic bisey bilmiyorum baya zorlanmistim
Tabi konusmayinca zamanla okul ingilizceside unutuluyoor
haklısın ablam hiç bir bahane sunmuycam pis bogazligimdan yedim tek tesellim telafi edebilirim inancimAma dilek boyle olmazki
Sebepsiz artiya bisey demem
Ama yedim, costum vs. Hic yakismiyor hos olmuyor
Bazen yorgunluktan uyayamiyorum abla yoksa uykuyu cok severim biran once aksam olsada yatsam diye ozlem duyuyorum yatagimaBana diyonda seninde bi uyku duzenin yok
Ohhh iyi bariValla abla bende lisede hazırlık gördüm ama bir faydasi yok valla üniversitesi de hazırlık okusaydim keşke diyorum. Sormam mi abla hiç PC yi dün hallettiler çok Şükür
Aksamlari papatya melisa cayi falan ic rahatlatiyomusBazen yorgunluktan uyayamiyorum abla yoksa uykuyu cok severim biran once aksam olsada yatsam diye ozlem duyuyorum yatagima
Boyle diye diye gunleri gecirmiyelim dilegimhaklısın ablam hiç bir bahane sunmuycam pis bogazligimdan yedim tek tesellim telafi edebilirim inancim
Limonlu melisa var ondan icerim ablacim sagolAksamlari papatya melisa cayi falan ic rahatlatiyomus
ınsallah abla inşallahOhhh iyi bari
İşler daha hizli ilerler belki