Kesinlikle bu sefer disiplinli değilim aslında gönlüm sık dişini bir an önce hedefe ulaş diyor ama işte sadece dilde ksliyokBoyle diye diye gunleri gecirmiyelim dilegim
Sen isteyince yapabildigini biliyorum
Yeterki İSTE
Sorma İkra bende güya sabah akşam yapicaktim uff sıkıldım bu hallerimdenEliptiğe yüklenicem bu hafta, şimdi internetten film açtım, en az yarım saat sürmeyi planlıyorum.
Bu hafta sık biraz bakalım nasıl tepki vericek bunyenMerhaba hanımlar,
Geçen CUMA 114.5
Pazartesi 115.5
+1 kg
Geçen hafta çok su kaybı olmuştu, şimdi normale dönünce artılar geldi.
Tam gaz devam, yılmak yok.
Sabah bende greyfurt yidim umut dünyası işteBende bi kahve ictim kahvaltimi yapayim
Greyfurt aldiydim boşa gitmesin
Onu yiyim bari
Diger bildirimlerde gelir heralde
Sonra grs.
Yorulunca bende uyuyamam tel rahatlatıcı müzik açarım iyi gelir uyumamaBazen yorgunluktan uyayamiyorum abla yoksa uykuyu cok severim biran once aksam olsada yatsam diye ozlem duyuyorum yatagima
Demekki 1 üstü gelicek cumayaGecen cuma 103.1
Bugun 102.9
Fark -200
Acaba sizin bizden kalır yanınız varmikiRakip takim naber bildirimleriniz cok guzeldi bugun cumaya da ayni basariyi bekliyorum sizlerden
Bende aynı alışamadım bı az uyku ile yetinmeyeTunaydin kizlar ya gece gec yatinca uyanamadim gene oglen ettim
Harikasın canım cumaya 1 üstü eksilerden biri dahaCuma 57.9
bugün 57.6
fark -300
mezun oldum ama kaçamak yapamiyirum psikolojik oldu sanırım hatta cumartesi et porsiyonum çöktü dün kabak yaptım dengelesin diye
Sen gormedin galiba bizim bildirimleri Zuhal abla kirmizi alarma gecti az once burdaneyse cumaya ne kaldi surda gorusecegizAcaba sizin bizden kalır yanınız varmiki
Ay insallah ablacim bugun spor yapamicam galiba ev temizlemem gerekiyo dip kose ev berbat haldeDemekki 1 üstü gelicek cumaya
canim burda ben biraz seni haksiz buldum. Tabi okuma kisminda ustune dusmen ilgilenmen onun kendini geri cekmesi hos degil ama sabredeceksin cunku kolay bir is degil onlarin yasinda birseyler ogrenmek heleki cevrelerinde surekli basarisizligi kadinin beynine empoze eden erkekcikler varken. Diger konuya gelince gorumceni sevmedigini soylemistin bizede belliki kv de bunu hissetmis merak eder annesidir benimki de ogle vakti aramasam mutlaka 2 gibi arar ne oldu napiyosun sesin cikmadi diye. Kadinin ustune fazla gitmissin gibi geldiOff kizlarr sinirlerim tepeme cikti gene bazen var ya defolup gitmek istiyorum annem sabahtan beri ne gosteriyosam yanlis uydurarak ezbere okuyo kafam almiyo ben ogreneniyom hocanin dediklerini hatirlamiyom deyip kalkti gitti bende sinirlendim anne gel oku diyorum kartlara bak diyorum yok benim mal kafam almaz deyip duruyo iyi o zaman millete kendini guldur basta kocan bi taraflariyla gulsun dedim nidiyimm deyip durdu bu gun dinlen yarin okuruz diyorum yok diyo pes etti daha 3 4 gun oldu pes ediyo boyle olumsuz dusununce yok dedik e sinirlerim tepeme cikti neyse dedim sustum tvye bakiyoduk tugba da aramadi niye aramadiysa naptiysa diyo anne daha dun gordun saat daha 2 cocuklari yeni uyutmustur yemek falan yiyodur dedim dun gormesen meraklanmani anlarim saat gecte degil desenki gece 11 12 oldu aramadi ne oldu desen anlarim dedim ama daha dun aksam gordun simdi saate daha 2 arayacagini biliyosun laf diye konusuyosun bunuda dedim ne olacak sicak evde cocujlariyla oturuyo dedim kendine dert etme arar dedim oda kizim sen abartiyosun dedi neyi abarttim dedim ben sana ara demiyorum ki bana tepki gosteriyosun dedi bende yok tepki gostermek degil arar diyorum dedim sen tugbanin lafi gecince sinirleniyosun dedi bende sinirlenmek degil anne cok ustune dusuyosun her dakika ne yapti ne etti yok kizim yok yavrum diyosun zor durumdada degil ki kizin belkide bana abarti geliyodur kendi annemden boyle ilgi gormedigim icin bana acayip geliyo olabilir dedim bilmiyom sen tugbadan sevmiyosun dedi anne sevmedigimden degil diyorum hem verdiginiz aileden gicik oluyorum hemde kaynanasini senden ustun tutup seni gel gitci yapiyo bakici ediyi perisan ediyo dedim yok kizim ben sikayetci degilim bana zararlari yok ki diyo iyi anne sen bilirsin dedim canim sıkıldı ya gercekten artik tahammul edemiyorum yaa
eksi olman cok guzel cnm ama 1.5 gu yakalaman icin menune daha cok dikkat etmen gerekirGecen cuma 103.1
Bugun 102.9
Fark -200
Bence bu artinin sebebi sadece su kaybinin geri gelmesi degil gibiMerhaba hanımlar,
Geçen CUMA 114.5
Pazartesi 115.5
+1 kg
Geçen hafta çok su kaybı olmuştu, şimdi normale dönünce artılar geldi.
Tam gaz devam, yılmak yok.
Zaten aman aman bisey kalmadi cnmKesinlikle bu sefer disiplinli değilim aslında gönlüm sık dişini bir an önce hedefe ulaş diyor ama işte sadece dilde ksliyok
benim kizz bugun gidiyorya birlikte kahvalti ettikSabah bende greyfurt yidim umut dünyası işte
biz eski aliskanligi devam ettiriyoz pazartesi artilarla baslayip cuma cosucazRakip takim naber bildirimleriniz cok guzeldi bugun cumaya da ayni basariyi bekliyorum sizlerden
Tatlim kaslarin dinlenmesi icin zaten haftada 1-2 gun off yapilmasi gerekiyorAy insallah ablacim bugun spor yapamicam galiba ev temizlemem gerekiyo dip kose ev berbat halde
Guzelim kotu niyetli olmasan bile gorumcenle ilgili yorum yapma bence kv yeOff kizlarr sinirlerim tepeme cikti gene bazen var ya defolup gitmek istiyorum annem sabahtan beri ne gosteriyosam yanlis uydurarak ezbere okuyo kafam almiyo ben ogreneniyom hocanin dediklerini hatirlamiyom deyip kalkti gitti bende sinirlendim anne gel oku diyorum kartlara bak diyorum yok benim mal kafam almaz deyip duruyo iyi o zaman millete kendini guldur basta kocan bi taraflariyla gulsun dedim nidiyimm deyip durdu bu gun dinlen yarin okuruz diyorum yok diyo pes etti daha 3 4 gun oldu pes ediyo boyle olumsuz dusununce yok dedik e sinirlerim tepeme cikti neyse dedim sustum tvye bakiyoduk tugba da aramadi niye aramadiysa naptiysa diyo anne daha dun gordun saat daha 2 cocuklari yeni uyutmustur yemek falan yiyodur dedim dun gormesen meraklanmani anlarim saat gecte degil desenki gece 11 12 oldu aramadi ne oldu desen anlarim dedim ama daha dun aksam gordun simdi saate daha 2 arayacagini biliyosun laf diye konusuyosun bunuda dedim ne olacak sicak evde cocujlariyla oturuyo dedim kendine dert etme arar dedim oda kizim sen abartiyosun dedi neyi abarttim dedim ben sana ara demiyorum ki bana tepki gosteriyosun dedi bende yok tepki gostermek degil arar diyorum dedim sen tugbanin lafi gecince sinirleniyosun dedi bende sinirlenmek degil anne cok ustune dusuyosun her dakika ne yapti ne etti yok kizim yok yavrum diyosun zor durumdada degil ki kizin belkide bana abarti geliyodur kendi annemden boyle ilgi gormedigim icin bana acayip geliyo olabilir dedim bilmiyom sen tugbadan sevmiyosun dedi anne sevmedigimden degil diyorum hem verdiginiz aileden gicik oluyorum hemde kaynanasini senden ustun tutup seni gel gitci yapiyo bakici ediyi perisan ediyo dedim yok kizim ben sikayetci degilim bana zararlari yok ki diyo iyi anne sen bilirsin dedim canim sıkıldı ya gercekten artik tahammul edemiyorum yaa