Biraz yorucuydu ama tatlı yorgunluk ablaIyi olmus cnm
Yinede yorucu olmustur
Biraz göbüs var sanki bence spora agirlik vermen lazimEkledim abla öğlen ekledim tam çekemeden ama idare eder
Göbüş Doğumdan kalma abla gitmiyoki yürüyüş yapıyorum oğlanı okula bırakıp alırken yürüyorum artık havalarda yavaş yavaş düzeliyor bu yaz bol yürüyüşlü geçeçek benim için evet 60 iyi benim boy kısa 60 olmaya çalışacamBiraz göbüs var sanki bence spora agirlik vermen lazim
Tabi 60 da gelirse daha guzel olur
Kilo düştükçe gobekde giderGöbüş Doğumdan kalma abla gitmiyoki yürüyüş yapıyorum oğlanı okula bırakıp alırken yürüyorum artık havalarda yavaş yavaş düzeliyor bu yaz bol yürüyüşlü geçeçek benim için evet 60 iyi benim boy kısa 60 olmaya çalışacam
Vermeye uğraşıyomda bu aralar çok boşladım abla sürekli bişeyler yemek istiyorum bugün diyete tekrar başladım artıdayım ilk hedef 60 sonra bakalım belki 5 li rakamlar ama annem ve erkek kardeşimin eşi her gördüğünde artık kilo verme yeter diyorlar o sözler beni biraz yavaşlatıyorKilo düştükçe gobekde gider
Kilo azaldikca bolgesele agirlik vermen gerekir cnm
Boyunu hatirlamiyorum ama sanki bi 5 kilo daha versen ideal olur gibi
Ben goremedim canim takip ettim gene gorunmediEkledim abla öğlen ekledim tam çekemedim ama idare eder
Sen tartini 5 kiloluk suyla bi test yapta cnm ona gore bakalım
Hem bellimi olur bu kosusturmada belkide vermisindir
@KöyünDelisi
Ev tasimA telasinda butun gun ayaktasin ya bi bakmisin doğrudur belki
Göbüş Doğumdan kalma abla gitmiyoki yürüyüş yapıyorum oğlanı okula bırakıp alırken yürüyorum artık havalarda yavaş yavaş düzeliyor bu yaz bol yürüyüşlü geçeçek benim için evet 60 iyi benim boy kısa 60 olmaya çalışacam
Beybi uzağa gitme diye ne işin var yaban ellerdeAnladım bana kesin olarak koca bulacaksınız, hadi bakalım hayırlısı
Hayırlı koca olursa, evleneyim bari ne diyeyim
Geçmişe dair fotoğrafa henüz rastlamadım, ben geçmişe ait tüm görüntülerimi yok ettiğimden dolayı. Bulunca albüm oluşturacağım
Ben gündüz yaptım akşama kalınca mahmurluk çöküyor, sonra da tembellik yapıp bırakıyorsun. Ama çok güzel terletiyor. 2 saat yürüyünce bile bu kadar terlemiyorum.Sorma İkra bende güya sabah akşam yapicaktim uff sıkıldım bu hallerimden
Cuma’ya belli olur ablam. Ama onun etkisi çoktu abla su içsem soluğu wc de alıyordum. Biraz önce tartıldım sabahkine yakındımeksi olman cok guzel cnm ama 1.5 gu yakalaman icin menune daha cok dikkat etmen gerekir
Bence bu artinin sebebi sadece su kaybinin geri gelmesi degil gibi
Zaten aman aman bisey kalmadi cnm
Yemekler biyere kacmiyor 2 ay sonra yersin
tabi olculu
benim kizz bugun gidiyorya birlikte kahvalti ettik
Ben yarin listeyi tam yapicam ins.
biz eski aliskanligi devam ettiriyoz pazartesi artilarla baslayip cuma cosucaz
Hiç merak etme kaptaniçem
Canim afiyet olsun masallah spor gordukce seviniyorum adiniza sporlara ben etiketleniyorum pinarin isleri yogun yaMerhaba hanımlar, şimdi yürüyüşten geldim
Hemen menümü yazıp bi çay demliyim herifime...
Sabah 10:00 tiroid ilacı,500 ml su
10:30 1 kk beyaz peynir, 1 tatlı kaşığı sürme peynir,1 dilim ekmek,domates, salatalık, biber
14:00 sade kahve
16:30 1 kase mercimek çorbası,3 kaşık pırasa yemeği,3 kaşık yoğurt, salata, avuç içi kadar tavuk göğsü
Su 3 lt
Spor: 35 dk eliptik 140 puan
90 dk tempolu yürüyüş 180 puan
30 dk normal tempo yürüyüş 30 puan
Toplam 350 puan @P.nrrr
@mefkurem @Seyda94 @Ayyulduz @asfarovski @EKİM2009
Haydiii beybilerrr kaldırın totoları bakemmm 2.takım adı üstünde ya deli gibi spor yapıyolarrr
Cuma günü pişman olmamak icin harekete geçin bol bol su için erisin gitsin kilocuklarimiz 100 gramın bile hesabini yapin
Bak daha yazdıgımı mı okuyon kak gızzz galan
sen baskalarinin dedigine ne bakiyon cnmVermeye uğraşıyomda bu aralar çok boşladım abla sürekli bişeyler yemek istiyorum bugün diyete tekrar başladım artıdayım ilk hedef 60 sonra bakalım belki 5 li rakamlar ama annem ve erkek kardeşimin eşi her gördüğünde artık kilo verme yeter diyorlar o sözler beni biraz yavaşlatıyor
Baya biseyler halletmisiniz cnmKizlarr bizde bugun dışar islerini halletik biraz. Internet, nüfüs müdürlügü, Aile hekimligi falan evdede Ankastre icin mermer delincek yarn aricaz insallah halolur dogalgaz da carsamba olcak sanirm yarn gelip su saatini falan takcaklar onay gelirse. Onun disinda 5lt su siseskni koydm tartiya 4.9kg geldi e ozaman dogrumu yani 100gr mi eksik tartiyor benm kafa karisdi gene valla bana göre hava hos
Ocagin falan kuruldu mu cnm yemek yapabiliyomusunMenüm:
10:45 2tb ekmek, 1kk peynir, 2hindisalam, 1tk tahinpekmez, biber salatalik
14:30 ceyrek Simit, 100ml Ayran
16:00 1türk kahvesi, 2parca bitter
18:45 1 tavuk but, 1 kepce tavukcorbasi, Salata, 2yk yogurt
20:45 3ceviz
2 fincan yesilcay
2,5lt Su
145 dk n.t yürüyüs = 145puan @İremSu
vayyy butun gun disardaymisin spor guzel olmusMerhaba hanımlar, şimdi yürüyüşten geldim
Hemen menümü yazıp bi çay demliyim herifime...
Sabah 10:00 tiroid ilacı,500 ml su
10:30 1 kk beyaz peynir, 1 tatlı kaşığı sürme peynir,1 dilim ekmek,domates, salatalık, biber
14:00 sade kahve
16:30 1 kase mercimek çorbası,3 kaşık pırasa yemeği,3 kaşık yoğurt, salata, avuç içi kadar tavuk göğsü
Su 3 lt
Spor: 35 dk eliptik 140 puan
90 dk tempolu yürüyüş 180 puan
30 dk normal tempo yürüyüş 30 puan
Toplam 350 puan @P.nrrr